Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 1 минут, Плаво Небо рече Брате, шта ће странац који је илегално ушао у нашу државу на улици да се слободно креће? странац који је легално ушао у Србију може слободно да се креће... овде нас неки убеђују да ИЛЕГАЛНИ мигранти /више пута сам нагласио ово ИЛЕГАЛНИ/ могу имати слободу кретања ... Плаво Небо and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 3 минута, Ćiriličar рече слично и код мене Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 6 минута, Bokisd рече pogledam poruku, i onda odem malo u drugu sobu i.... .... i onda se vratim smiren i pisem lepo na forumu.... Која ти је у соби...шљива, дуњевача...или, или... Ćiriličar, emilija, Србољуб+ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Управо сада, Рапсоди рече Која ти је у соби...шљива, дуњевача...или, или... Одох ја да дрмнем један ликер од малине добијен на поклон из једног манастира Да одморим мало. Предраг М, Bokisd and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 3 минута, Рапсоди рече Која ти је у соби...шљива, дуњевача...или, или... ајмо сви код Бокија у собу ? Ćiriličar, Србољуб+, Плаво Небо and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Одох ја да дрмнем један ликер од малине добијен на поклон из једног манастира Да одморим мало. то је благословено emilija, Bokisd and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Ја волим руски квас...ниједан га макси нема, а ни шопН го Србољуб+, Плаво Небо, Bokisd and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 3 минута, Рапсоди рече Која ти је у соби...шљива, дуњевача...или, или... stvarno, imam lozovacu u kojoj je stavljen caj zalfija i malo stoji na suncu .... i onda se naravno i malo pijucka,... onako da se zagreje dusa i telo.... Рапсоди and emilija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Управо сада, Рапсоди рече Ја волим руски квас...ниједан га макси нема, а ни шопН го aha...sa'ce antiruseri da atakuju...:))) Рапсоди, Србољуб+ and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече Ја волим руски квас...ниједан га макси нема, а ни шопН го Ја то обожавам. Погледај по дисконтима пића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Управо сада, emilija рече aha...sa'ce antiruseri da atakuju...:))) Питам се питам се, да су уместо ових миграната Руси као мигранти, да ли би исти коментари били Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 2 часа, Avocado рече пре 3 часа, Bokisd рече Apsolutno, ali ako vec te grupe cine razne zlocine, onda je preventiva i pratiti te grupe i ne dozvoliti da se krecu bas toliko slobodno. Jok... pripadnike grupa koje čine razne zločine policija hapsi tj. apsolutno ih lišava slobode kretanja... Da nisi možda mislio na to da je preventiva pratiti i ne dozvoliti slobodno kretanje ljudima koji nisu učinili nikakav zločin ali imaju isto poreklo i status kao neki koji jesu??? Pa, ako neko cini zlocine i pripadnik je te neke odredjene grupe i to se cesto ponavlja, onda je cela grupa pod sumnjom,.... mislim, eto, kop delija i grobara ide na derbi i imaju pratnju policije u full opremi, iako nisu svi huliganski nastrojeni, nego pojedinci cine hulignske zlocine,.... ali, opet, cela grupa je pod prismotrom, takva je reputacija grupe,.... i ja sam ranije isao tim navijackim korteom i cika policajac mi je pendrekom naredjivao kako da se krecem,... iako nisam neki huliganski nastrojen decko ,.... ali sam deo sumnjive grupe i tako je nema vrdanja. Tako i ovo sa migrantima i grupama, kada se izmedju sebe tuku i bodu nozevima i vec ima i mrtvih u njihovim medjusobnim obracunima po BG, i ako presrecu ljude i ako obijaju vikendice i kuce , onda daleko im lepa kuca i treba to dovesti u neki red, a ne da izlaze nasi opasni momci kako bi im skrenuli paznju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече Ја волим руски квас...ниједан га макси нема, а ни шопН го има шопНго у Г Принципа ал тамо једино да одеш са народном патролом, ради безбедности... Србољуб+, Рапсоди and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 1 минут, Плаво Небо рече Ја то обожавам. Погледај по дисконтима пића. Ја исто, волим онај класични, а волим и оне са разним укусима. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 пре 1 минут, Предраг М рече има шопНго у Г Принципа ал тамо једино да одеш са народном патролом, ради безбедности... Ма јок, покриваће ме Парадокса, она је из тог краја. Предраг М, emilija and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука