Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 13 минута, Вилер Текс рече Зато што ти мислиш да мигранит не праве пробелем у Србији и да је све у реду. Кад је све у реду покажи љубав и толернацију коју заступаш на делу. Čak i kada bih mislio da ni jedan migrant nikada nije napravio nikakav problem u Srbiji (što naravno ne mislim) kako bi (ne)vođenje nekog migranta kući bilo relevantno za bilo šta??? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 3 минута, Avocado рече Čak i kada bih mislio da ni jedan migrant nikada nije napravio nikakav problem u Srbiji (što naravno ne mislim) kako (ne)vođenje nekog migranta kući bilo relevantno za bilo šta??? Зато што сматраш да смо потпуно безбедни и да су мигранти генерално безазлени и да нема потребе да им се скрене пажња на понашање. Е сад ти настави са класичном товојом улогом: вранцуска собарЦа. Просечан србенда, Србољуб+ and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 2 минута, Вилер Текс рече Суштина је следећа. Нема ништа Христос са мулти културом и толернацијом. Он има везе са тим да будемо људи и да се подвизавамо и да прихватамо благодат ради спасења. Сви народи. Дакле да се вежбамо у љубави. Ова мулти култур, толерантна прича, глобализација је изругивање Господу Исусу Христу и љубави. И мислим да иза ње стоји ругач главом и брадом. Дакле то је трула копија највећег лажова ђавола. Kada dođe milion stranaca sa Bliskog istoka u tvoju zemlju, ne možeš tek tako da ih odbiješ jer "nemaju papire". To nije ni domaćinski a nije ni hrišćanski. Prvo ih pustiš, daš im smeštaj i hranu, daš posao ako je neko od njih željan rada itd pa ćeš onda da gledaš da li je neko od njih možda terorista. Ako nađeš takvog onda ga deportuješ ako smatraš da nema izgleda da će popraviti svoje ponašanje. Ne možeš zbog nekolicine terorista zabraniti milionima drugih da se oprobaju u Sozialhilfe in Deutschland. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 5 минута, Вилер Текс рече Зато што сматраш да смо потпуно безбедни и да су безазлени. Ne postoje bezazlene grupe... pojedinci su bezazleni... samo potpuni retardi misle da svi pripadnici nekog naroda ili čak grupe naroda mogu da budu opasni ili da svi budu bezazleni... a ja nisam retard... Ali čak i kad bih bio baš glup... pa pomislio za neki narod ili grupu naroda da su svi pripadnici bezazleni... recimo istripujem da su svi Tibetanci bezazleni... čak i u takvom slučaju, zašto bih vodio nekog random Tibetanca kući??? Цитат Е сад ти настави са класичном товојом улогом: вранцуска собарЦа. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 5 минута, Tumaralo. рече Kada dođe milion stranaca sa Bliskog istoka u tvoju zemlju, ne možeš tek tako da ih odbiješ jer "nemaju papire". To nije ni domaćinski a nije ni hrišćanski. Prvo ih pustiš, daš im smeštaj i hranu, daš posao ako je neko od njih željan rada itd pa ćeš onda da gledaš da li je neko od njih možda terorista. Ako nađeš takvog onda ga deportuješ ako smatraš da nema izgleda da će popraviti svoje ponašanje. Ne možeš zbog nekolicine terorista zabraniti milionima drugih da se oprobaju u Sozialhilfe in Deutschland. Брате, они су доведени. Нису дошли, Не нису жељни рада. Да да...прво нек се добро сместе па ћемо да видимо има ли неки који је разапиња хришћане у Сирији или каки симпатизер талибана или талибан (а и такви су прошли овуда а можда су и ту сад). Како да не, промениће понашање зарад мултикултур маме Меркел. Неколицине терориста? Знаш ли ти колико је војника бројао ИСИС? Просечан србенда, Благовесник, Ćiriličar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 4 минута, Avocado рече Ne postoje bezazlene grupe... pojedinci su bezazleni... samo potpuni retardi misle da svi pripadnici nekog naroda ili čak grupe naroda mogu da budu opasni ili da svi budu bezazleni... a ja nisam retard... Ali čak i kad bih bio baš glup... pa pomislio za neki narod ili grupu naroda da su svi pripadnici bezazleni... recimo istripujem da su svi Tibetanci bezazleni... čak i u takvom slučaju, zašto bih vodio nekog random Tibetanca kući??? Дедер узми де пајалицу...е ако ми буде затребао адвокат зваћу те. Озбиљно. Али само у случају да сам крив и да неко треба да прави будалом судију да би ме ослободио. 100% те ангажујем. Просечан србенда and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Управо сада, Вилер Текс рече Дедер зуми де пајалицу...е ако ми буде затребао адвокат зваћу те. Озбиљно. Али само у случају да сам крив и да неко треба да прави будалом судију. 100% те ангажујем. Ja samo postavljam pitanje na koje ti naravno ne umeš da odgovoriš pa se malo praviš lud, malo glup a onda pokušavaš da budeš duhovit... a baš mi te žao... toliko lako manipulisati odraslim čovekom... pustiš mu jedan klip u kojem autor klipa kao trijumfuje pitanjem da li biste odveli migranta kući... i on automatski pomisli kako je to kriterijum za nešto... tuga... Просечан србенда and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 4 минута, Avocado рече Ja samo postavljam pitanje na koje ti naravno ne umeš da odgovoriš pa se malo praviš lud, malo glup a onda pokušavaš da budeš duhovit... a baš mi te žao... toliko lako manipulisati odraslim čovekom... pustiš mu jedan klip u kojem autor klipa kao trijumfuje pitanjem da li biste odveli migranta kući... i on automatski pomisli kako je to kriterijum za nešto... tuga... Види собарице, питања која постављаш су бесмислена. Да угрожени смо од миграната јер су насилни. Нико не каже да међу њима нема невољних али ради оних бахатих мора се скренуту пажња свима. И сви ти мигранти су доведени у Европу. Нису се сви договрили ајмо заједно у шетњу одједном. Туга је да ти то не видиш. Није ништа духовито, самтрам да одлично доводиш ситуацију до апсурда не би ли некога направио будалом. Одличан си адвокат али си некако увек на страни која није српска у свим дискусијама. Просечан србенда and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 20 минута, Вилер Текс рече Брате, они су доведени Ko ih je doveo i zašto? пре 20 минута, Вилер Текс рече Не нису жељни рада Zašto onda idu u Nemačku kada se zna da Nemci stalno nešto rade? Kod njih čak i penzioneri stalno nešto rade. Npr baštovanstvo je big thing kod njih. Evo jedan duhoviti migrant priča vic. Migrant joke about working Germans and migrant benefits goes viral – gloria.tv GLORIA.TV Video transcript: 0:06 An African asylum seeker, a black guy, is walking around the city of Nuremberg. 0:11 He talks to the first... Međutim to je samo vic, to nije zbilja. On se, naravno, ne bi šalio sa time da je to istina. Da je to istina taj čova bi plakao nad sudbinom Nemaca i ostalih Evropljana jer je dobar čovek pun saosećanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 1 минут, Tumaralo. рече Ko ih je doveo i zašto? Zašto onda idu u Nemačku kada se zna da Nemci stalno nešto rade? Kod njih čak i penzioneri stalno nešto rade. Npr baštovanstvo je big thing kod njih. Evo jedan duhoviti migrant priča vic. Migrant joke about working Germans and migrant benefits goes viral – gloria.tv GLORIA.TV Video transcript: 0:06 An African asylum seeker, a black guy, is walking around the city of Nuremberg. 0:11 He talks to the first... Međutim to je samo vic, to nije zbilja. On se, naravno, ne bi šalio sa time da je istina. Da je istina taj čova bi plakao nad sudbinom Nemaca i ostalih Evropljana jer je dobar čovek pun saosećanja. Онај ко жели да створи мултикултурно друштво имбецила. Зато што могу да живе и у Немачкој и у Француској и у Шведској од социјалне помоћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 ....i takO....sto kaze Rados Bajic.... Предраг М, Вилер Текс and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 3 минута, Вилер Текс рече Онај ко жели да створи мултикултурно друштво имбецила. Зато што могу да живе и у Немачкој и у Француској и у Шведској од социјалне помоћи. Baš su lukavi jbt. Ali šta će da radi kad mu dođe socijalni radnik i kaže "reći dragička, našli smo ti posao!" ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 19 минута, Вилер Текс рече Види собарице, питања која постављаш су бесмислена. Da znaš da si u pravu... kad ti nešto kažeš, besmisleno je pitati te zašto si to rekao... nego ja ponekad zaboravim koliko je besmisleno razgovarati s tobom... hvala na podsećanju... Цитат Да угрожени смо од миграната јер су насилни. Нико не каже да међу њима нема невољних али ради оних бахатих мора се скренуту пажња свима. И сви ти мигранти су доведени у Европу. Нису се сви договрили ајмо заједно у шетњу одједном. Туга је да ти то не видиш. Није ништа духовито, самтрам да одлично доводиш ситуацију до апсурда не би ли некога направио будалом. Cool story bro... Цитат Одличан си адвокат али си некако увек на страни која није српска у свим дискусијама. Ako ste sebe ubedili da je srpski mrzeti i nipodaštavati nedužne ljude, mene nećete... previše volim Srbiju i Srbe... neljudski nikad neće biti "srpski"... koliko god neke gnjide pokušavale da to izjednače i pokušavale da svoje lične primitivne stavove proglase za srpske... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 2 минута, Tumaralo. рече Baš su lukavi jbt. Ali šta će da radi kad mu dođe socijalni radnik i kaže "reći dragička, našli smo ti posao!" ? Питај социјалне раднике нпр у Шведској или у Франциској као се даље ситуација развија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 3 минута, Avocado рече Da znaš da si u pravu... kad ti nešto kažeš, besmisleno je pitati te zašto si to rekao... nego ja ponekad zaboravim koliko je besmisleno razgovarati s tobom... hvala na podsećanju... Cool story bro... Ako ste sebe ubedili da je srpski mrzeti i nipodaštavati nedužne ljude, mene nećete... previše volim Srbiju i Srbe... Прескочи ме онда. Јашта него кул. Који то ми? Ја не мрзим никога и имам сроднике који нису беле расе. "Ја те волим од љубав сва горим..." не мораш толико. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука