RYLAH Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Могли су макар неко оригиналније име да смисле. Безвезе да се преводи као volkspatrol, вуче неке лоше конотације. Мада, можда им је то и био циљ. Avocado, Зосима and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 4 часа, Просечан србенда рече Онда клевећеш Cool. пре 4 часа, Просечан србенда рече Није тачно, назвао си их стоком и то је увреда i bagrom... što je takođe uvreda... jedino što nije krivično delo uvrede, jer udruženja, pokreti i slično nemaju čast i ugled po našim zakonima tj. prema njima se ne može ni izvršiti krivično delo uvrede... može samo prema pojedincima... пре 4 часа, Просечан србенда рече Не пратиш, у последње време је забележен поприличан број напада од стране неких миграната на наше људе и зато што полиција није реаговала у складу са законом и не ради свој посао како треба онда ови момци само чине превентиву да им то у Србији неће проћи некажњено. Gde i ko je zabeležio taj popriličan broj napada od strane migranata? Ko je utvrdio da policija nije reagovala u skladu sa zakonom? Ovi momci zastrašuju i uznemiravaju nedužne ljude. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 31 минута, Просечан србенда рече Kriv je-zato što je branio građane Srbije od emigranata - SRPSKI NARODNI INFO SRPSKINARODNIINFO.CO.RS Danas je ministarstvo unutrašnjih poslova donelo poziv Damnjanu... Pogrešio sam... izgleda da ovi ipak nisu sami snimali i objavili kako su vršili krivično delo zato što su zaštićeni kao Vučićevi desničari... ovi su ipak samo budale... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Muškarac izboden noćas u centru Beograda, na istom mestu dva sata kasnije i jedna žena zadobila posekotine WWW.BLIC.RS Muškarac je noćas izboden nožem u Drinčićevoj ulici u Beogradu i sa više ubodnih rana prevezen je u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Са фејсбука (знам аутора): Цитат "Kolegu osobe koju znam su večeras kod Bitef teatra izboli migranti (6 uboda, prerezane arterije, uspešno reanimiran). Devojka mu isto napadnuta, lakše povrede. Šta god pročitali u vesti dole i svim sličnim vestima, te rane se nisu pojavile iznebuha kao stigmate. Nisam paničar i ne bih ovo stavio da ovo nije već drugi slični slučaj koji čujem. Ne znam šta je sa počiniocima, a po vesti, oni praktično ne postoje." Далеко од тога да подржавам патроле оних који би да имају монопол над насиљем у земљи, али је чињеница да држава (полиција и остали) не ради ништа да заштити грађане и да изгледа постоји цензура у медијима кад се извештава о њиховим злочинима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Пре сат времена, RYLAH рече Могли су макар неко оригиналније име да смисле. Безвезе да се преводи као volkspatrol, вуче неке лоше конотације. Мада, можда им је то и био циљ. https://en.wikipedia.org/wiki/Neighborhood_watch Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 7 часа, Juanito рече и да изгледа постоји цензура у медијима кад се извештава о њиховим злочинима. Ovo moze da bude glavni problem, koliko sam citao, recimo u Nemackoj takodje postoji odredjena cenzura u medijima i 'satanizovanje' onih koji se bune i pisu o nasilju migranata (Cirilko je nesto pisao o tome kako je u Svedskoj)..... i koliko sam ispratio, postoji i kod nas slicna situacija, narocito sns botovi po netu blate i optuzuju one koji pisu o nasilju migranata. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Не можемо затварати очи и зарад неких идеологоја или политчких мишљења рећи да не постоји поготово у Београду проблем са мигрантима. Притом није расиста онај који примети да постоји проблем, и да не радимо довољно на отклањању истог. Нити је хуманиста онај који мисли и пропагира да се ништа не дешава а притом сигурно не бих волео у свом окружењу (конкретно у згради у којој живи) за већинске комшије ове већином младе мигранте. Тако да делују мало фарисејски изјаве типа..... ти си расиста, јер не желиш мигранте, а ја сам хуманиста, нека их Београду али што даље од моје локације. Генерално нису криви они, зна се по чијем сценарију су ту. Ако држава не сме ништа да учини по неком и нечијем моћном наређењу по питању миграната, онда хвала Богу што постоје људи у својству народне патроле. Не улазим да ли их је неко од виших истанци извео на улице или су самоорганизовани. Мање битно за причу. А прича је и то прилично суморна, да постоје проблеми и да ће их бити и даље и све више....ако се само оствари и део слутњи из пројекта оних невидљивих. Мени је генерално жао тих људи....што не значи ако их генерално жалим, да локално не треба да реагујем. Друштвено, историјско, политичке , околности су их довеле на нашу територију, са потпуно различитим етичко културним наслеђем, од нашег и хтели ми да признамо или не ипак су мигранти као запета пушка или темпирана бомба која само чека на притисак.Нисмо могли спречити експлозив да дође на наше тле, али можемо ублажити колико толико експлозију. Када државни органи не одрађују свој посао како треба (не улазим у разлоге) онда оснивање оваквих група :" народних патрола " дође као благослов. Ćiriličar, Просечан србенда and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 6 минута, Bokisd рече e nesto pisao o tome kako je u Svedskoj Не сме нико да зуцне! Општи друптвени став, који је наметнут преко медија, је да ако кажеш нешто одамах си расиста! Пример, има једна партија Шведске демократе, коју су жигосали као расистичку, лији је главни део програма антимигрантска политика. Поред њих има још 6 других партија, од тих 6 социалдемократе и левичари су н аједној страни, ајде и партија зелених, а на другој оне 3, дакле 3:3....иако они имају потпуно супротне ставове у свему, супротне програме, није то као код нас партије без програма, програм код нас је власт...у свему се НЕ слажу, али само у једном СЕ слажу - нико неће сарадњу са Шведским демократама....њима се отворено качи расизам и фашизам, а везе нема са тим. Међутим људи су покупили преко 15%, али упркос томе, када се прави коалициона влада нема шансе да њих зове ико. И онда праве неприродне коалиције, као да Вучић и Ђилас буду у коалицији, али њих нико не зове.... Дакле то је више него позната ствар да мејнстрим и медијски и политички то гуши. Изјава шведске министарке з астранце, када је ономад кренула фрка око силовања је била у смслу да момци имају потребе своје, и да би Швеђанке требале малови више да "бјуда по сеј", мало више да СЕБЕ понуде...тако да испаде да су Швеђанке расистткиње јер не дају Арапима да их крешу....то су ствари болесне тотално. То превазилази здрав разум. Слободан Рељић је то демаскирао, јер је социолог медија, и има сикуства, стара школа....не даје нико налог за то, то се створи колективна мантра и онда се утркује ко је већи НЕ-расиста, ко је већи католик од папе....па тако ти је и код нас. Речју то је инжењеринг, као што стварају нове нације, нове цркве тако стварају и мулти-култи друштва, циљ је да их разоре изнутра, не да их уведу у хаос, него да разоре тај европски НИВО капитализма, да се колективни уговори растуре, синдикати, плате умање...да се ниво робовима спусти на доле...то је циљ. Остало је форма...па све плаћа народ. Робље плаћа све, само профити расту скоро вертикалном путањом на дијаграму. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Да се разумемо одма... Ја сам непрекидни мигрант у претходних десет година. Моја жена је мигрант без престанка од своје пете године, друга култура и друга раса. Сви они који се залажу за некакву чистоту култура, раса, народа и чега год, за мене су идиоти. Оно, имају право на своје мишљење (све док не позивају на насиље), али и ја задржавам своје право да то мишљење смтрам идиотским. Ако се под ”антиимигрантском политиком” подразумева противљење свим мигрантима ради очувања некакве чистоте нације, онда је то идиотизам. Даље, ове ”народне патроле” су исти они хулигани и кримоси који ломе кости, убадају људе ножевима, дилују гудру, пуцају једни на друге... И при том раде за удбу, можда и председника и ко зна које све државне и парадржавне институције. Силеџије против силеџија. Њихов уплив у причу може само да изазове још насиља. На крају ће нам требати ”народне патроле” против ”народних патрола”. Јер кад реше ”проблем миграната”, мораће неког другог да бију. То им је у крви. Једино што не могу да се сложим са екипом (чије ставове на овој теми заступа Авокадо) да не постоји проблем. Постоји и огроман број миграната су део проблема. Наравно да нису сви, али критична маса јесте и државу апсолутно заболе за то. Затварање очи не води решењу, напротив, води хулиганским патролама. Наравно, треба променити речник. ”Мигрант” у овом контексту значи пропадника група које масовно пристижу ко зна од куда, без циља и без много контроле иако је мигрант и онај сиријац што студира на ЕТФ-у и онај Либијац што ради у некој фирми и неки што игра фудбал... Проблем је велики број ових из масе. Ко мисли да су проблем мигранти који поштено живе и раде јер ”кваре чистоту нације” је, понављам, идиот. sanja84, Ćiriličar and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 6 минута, Juanito рече Даље, ове ”народне патроле” су исти они хулигани и кримоси који ломе кости, убадају људе ножевима, дилују гудру, пуцају једни на друге... И при том раде за удбу, можда и председника и ко зна које све државне и парадржавне институције. Силеџије против силеџија. Њихов уплив у причу може само да изазове још насиља. На крају ће нам требати ”народне патроле” против ”народних патрола”. Јер кад реше ”проблем миграната”, мораће неког другог да бију. То им је у крви. Пази, ни за каво силеџијство нисам, не дао Бог. Не питам те где си, али ако си видео аргонацију тих момака, миграната на западу....брате, они долазе на "своје", они не долазе стидна и тужна погледа, захвални, него као на своје....овако... Мејнстрим је староседиоце ућуткао и не смеју да зуцну....пошто се ради о инжењерингу стварања нових модела друштава, онда се о томе не сме говорити јер ти наметну очу расисте. Моци са истока то знају....они се смеју, исмејавају, уз све сматрају домаћине идиотима и дебилима. Пошто у Европи влада неморал, без обзира пто си ти момци источни курвари, воле џоинте и алкохол и цигаре....они гледају на Европољане идиотима, а пошто су Европљани кроз векеове били империјалисти, а и сада растурају те земље истока....тек то подгрејава ватру....знају тачно какви су закони, да им не могу ништа и онда настаје хаос! Milica Bajic, Предраг М and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 20 часа, Bokisd рече Ma jasno je iz ko iz avijona da postoji problem sa migrantima i da smo kao drzava vrlo ugorozeni u nekoj buducnosti,.... izgleda da smo kao neka tampon zona, sve okolo nas zatvorili granice, samo mi smo ko ukrasna jelka,.... ...pravo da kazem daleko im lepa kuca (onim laznim migrantima),.... evo, vec jedno mesec dana neka ekipa mladjih cigana se muva oko nase zgrade i parka i preskacu na terase...... niko uvece ne sme da izadje sam na ulicu,....mogu da zamislim samo horde migranata sa losim mentalitetom i kulturom,.... blagi uzas.... U GRČKOJ - HAOS: Migranti pale pravoslavne ikone i traže zabranu crkvenih zvona! WWW.BALKANSPRESS.COM „Iz dana u dan postaje sve očiglednije da su «imigranti», «izbeglice» i «ilegalci» osvajači Grčke.“ – prenosi reči mitropolita Amvrosija ovaj portal Копирала сам да буде прегледније. Kalavritski mitropolit Amvrosije je uputio hitno obraćanje povodom situacije u Grčkoj, prenosi AgionOros.ru. „Iz dana u dan postaje sve očiglednije da su «imigranti», «izbeglice» i «ilegalci» osvajači Grčke.“ – prenosi reči mitropolita Amvrosija ovaj portal. „Sa svoje strane, politički sistem ih prihvata, štiti i stvara im povoljne uslove! Niko se ni zbog čega ne sekira… Jedan ministar iz vladajuće partije SIRIZA je prekjuče rekao otvorenu glupost: «Uz pomoć imigranata rešiće se demografski problem Grčke.» Kao što vidimo, Vlada brani osvajače naše zemlje. Вучић каже не што слично у видеу који је поставио Тумарало. Međutim, osvajači-doseljenici su već započeli svoju razornu delatnost. Skidaju ikone sa zidova hramova i kapela i ubacuju ih u vatru kako bi se zagrejali. Od mitropolita Serafima su u luci Pirej zahtevali da skine pravoslavni krst. U gradu Kavala nelegalni imigranti-muslimani su skinuli sa zidova škole ikonu Bogorodice i zahtevali su da ne zvone crkvena zvona!… Juče su u Evkarpiji u Solunskom rejonu muslimani delili brošure na grčkom sledećeg sadržaja. «Grci, poverujte u reči proroka Muhameda kako biste se spasili. Rat je došao u vašu zemlju. Krv nevernika će teći kao reka. Potpis: ratnici Alaha.» Na državnoj grčkoj državnoj televiziji već je prikazano izdanje dnevnika na arapskoam jeziku! Probudite se! Ustanite iz letargičnog sna! Pogledajte šta se dešava unaokolo! Grčka propada! Polako umiremo. Nestaje naš pravoslavni i nacionalni identitet! Zar želite da se predate bez bitke? Razmislite!“ (Pravoslavie.ru / Iskra) Предраг М, Bokisd and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 39 минута, Juanito рече Једино што не могу да се сложим са екипом (чије ставове на овој теми заступа Авокадо) да не постоји проблем. Koji problem? (bar da saznam koje stavove to navodno zastupam) Može lako da se desi da se ti i ja složimo oko toga... jer postoje mnogi problemi u vezi sa migrantima... ali bojim se da o realnim problemima na ovoj temi nije do sad ni raspravljano, pa da sam i mogao da se izjasnim... Ako kažem da ne postoji troglava žirafa koja bljuje vatru, ne znači da sam negirao da postoji (obična) žirafa. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 3 минута, Avocado рече Koji problem? (bar da saznam koje stavove to navodno zastupam) Može lako da se desi da se ti i ja složimo oko toga... jer postoje mnogi problemi u vezi sa migrantima... ali bojim se da o realnim problemima na ovoj temi nije do sad ni raspravljano, pa da sam i mogao da se izjasnim... Ako kažem da ne postoji troglava žirafa koja bljuje vatru i siluje žene, ne znači da sam negirao da postoji (obična) žirafa. Дешавају се све чешће напади на људе у Београду и то озбиљни, ножевима. Превише је насилника у тим групама које пристижу. Нису у питању само појединачни случајеви. То су реални проблеме које држава игнорише. Предраг М and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 10 минута, Juanito рече Дешавају се све чешће напади на људе у Београду и то озбиљни, ножевима. Sasvim moguće... ne negiram da postoji taj problem, iako bih voleo da se to može nekako proveriti... пре 10 минута, Juanito рече Превише је насилника у тим групама које пристижу. Previše u odnosu na šta? Na prosečnog Srbina? Na prosečnog Srbina tog obrazovanja? Na prosečnog nezaposlenog Srbina tog obrazovanja, koji je beskućnik? Na prosečnog nezaposlenog Roma tog obrazovanja, koji je beskućnik? Meni je sasvim logično da će u tim grupama biti sigurno više nasilnika u odnosu na prosečnog Srbina... tako da ni taj problem ne negiram. пре 10 минута, Juanito рече Нису у питању само појединачни случајеви. Kako napad nožem može da ne bude pojedinačan slučaj? Ne postoji valjda organizovani plan napadanja nožem prolaznika od strane neke organizovane grupe? пре 10 минута, Juanito рече То су реални проблеме које држава игнорише. Ne ignoriše... hapsi i osuđuje... isto kao i ostale (nemigrantske) nasilnike... uz to da je ove često teško identifikovati i locirati... Šta bi osim toga država trebalo da radi? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука