Jump to content

Испробајте нови дизајн Pouke Premium 2.0

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 22 минута, Milan Nikolic рече

Скроз на дну странице нађи ,,Изабери тему''.

2020-02-10_185028.jpg.6cd0bc5211e312623aa820ebab43d87f.jpg

Николића за админа....зна да брзо препозна проблем форумаша :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ово са видљивости рођенда и није баш  нека много добро идеја, не мора баш да боде очи колико смо матори :smeh1: 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Ово са видљивости рођенда и није баш  нека много добро идеја, не мора баш да боде очи колико смо матори :smeh1: 

Rapso ti skloni0405_feel, ja moj nisam ni stavila:smeh2:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ViktorijaV рече

Rapso ti skloni0405_feel, ja moj nisam ni stavila:smeh2:

Шта да склоним ? Године...боље да их скратим :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Рапсоди рече

Шта да склоним ? Године...боље да их скратим :smeh1: 

Draga Rapso, ne znam na koji način da skratiš godine? Da ih smanjiš?:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ViktorijaV рече

Draga Rapso, ne znam na koji način da skratiš godine? Da ih smanjiš?:smeh1:

У профилној да наведем рецимо 85 да сам. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Иван Ц. рече

КО се још сећа ових старих Поука :)

...

Eh... ovaj je bio vrhunski; za sad neprevazidjen, sto se mene tice (i naravno da je vec tad imao kvadratnu sliku za avatar). 0703_read

Izgled je bio klasa, cist ukus bez ostatka. Cak je i pozadina citavog ovog prozora mogla da se menja - ovu ovde sam ja stavio od mojih slika.
A radio je kao svajcarac, ne secam se da sam ikad naisao na neki bag.

...

Clip_9b.thumb.jpg.4cf0d52fabddf628d6d69867f8915260.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Иван Ц. 

E, i sad su ova dugmad ispod poruka odlicna. Bas kako treba. :ok:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хоће ли неко да опомене ову Викторију да не смара, и овде и на другим темама? Успео сам да се смирим. Хвала, не треба.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, obi-wan рече

@Иван Ц. 

E, i sad su ova dugmad ispod poruka odlicna. Bas kako treba. :ok:

Да, хвала ти на сугестији...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...