Jump to content

Испробајте нови дизајн Pouke Premium 2.0

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, JESSY рече

@Поуке.орг инфо ne, ta opcija šalje na poslednji post на теми...

бар је тако код мене

Можда си све прочитала :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, JESSY рече

@Поуке.орг инфо ne, ta opcija šalje na poslednji post на теми...

бар је тако код мене

Код мене то ради... појма немам онда шта заправо тражите...

мало сам променио позадину, да буду мало веселији тонови, можда вам то промени расположење. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, АлександраВ рече

Можда си све прочитала :D

не...бирала сам теме које пратим а нисам све прочитала....;)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Иван Ц. рече

појма немам онда шта заправо тражите...

MOVE TO FIRST UNREAD POST...:945729:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван Ц. рече

па то је то...

ok, samo kažem da meni taj klik pošalje na poslednji post a ne na prvi nepročitani....

ako je kod drugih kako treba, onda ok...;)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван Ц. рече

па то је први непрочитани код тебе :)

e, pa nije....:))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

but, never mind....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Нашла лила боју из цуга :navijanje:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ради само ако се кликне на назив теме, сада сам испробала. Ако се кликне на страницу, онда води до последње поруке.

Подели на овим сајтовима

Ради: мув то анрид 

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, АлександраВ рече

Ради само ако се кликне на назив теме, сада сам испробала. Ако се кликне на страницу, онда води до последње поруке.

thanks...girl_smiley

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ja sam do sad bio isljucivo na staroj "default" temi, sa` cu malo da vozim ovu, da vidim kako mi odgovara.

I izgleda dobro, imam samo jednu manju vizuelnu primedbu, ako ima neki cata da zapise: dugmad ispod svake poruke ("prijavi poruku", "citat", "opcije", "izmeni") su suvise drecava za to mesto, lako odvlace paznju sa same poruke, i prosto malo bodu oci. Ako moze da se to izvede, bilo bi dobro da ta dugmad budu samo siva (i to siva kao sto je ova siva mini-pozadina sa leve strane, iza avatara i insignija, ili nesto malo tamnija) - to je idealna boja za dugmad, a da pri tome tekst u njima bude tamno sive boje (nikako crn, jer bi i to bolo oci).

Eto, 2-3 graficarske lepte, pa ako moze, dobro bi bilo da se odradi. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...