ViktorijaV Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Ja sam tek sad uspela. Hvala. Ćiriličar, Поуке.орг инфо and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 22 минута, Milan Nikolic рече Скроз на дну странице нађи ,,Изабери тему''. Николића за админа....зна да брзо препозна проблем форумаша Иван Ц. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Не треба ти таква јерес. Рапсоди and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 15 минута, ViktorijaV рече Ja sam tek sad uspela. Hvala. Никад није касно, надам се да Ти се допада... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Ово са видљивости рођенда и није баш нека много добро идеја, не мора баш да боде очи колико смо матори АлександраВ and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Управо сада, Рапсоди рече Ово са видљивости рођенда и није баш нека много добро идеја, не мора баш да боде очи колико смо матори Rapso ti skloni, ja moj nisam ni stavila АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 3 минута, ViktorijaV рече Rapso ti skloni, ja moj nisam ni stavila Шта да склоним ? Године...боље да их скратим АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 7 минута, Рапсоди рече Шта да склоним ? Године...боље да их скратим Draga Rapso, ne znam na koji način da skratiš godine? Da ih smanjiš? Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Управо сада, ViktorijaV рече Draga Rapso, ne znam na koji način da skratiš godine? Da ih smanjiš? У профилној да наведем рецимо 85 да сам. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Пре сат времена, Иван Ц. рече КО се још сећа ових старих Поука Живе речи утехе :: Поуке.орг WEB.ARCHIVE.ORG ... Eh... ovaj je bio vrhunski; za sad neprevazidjen, sto se mene tice (i naravno da je vec tad imao kvadratnu sliku za avatar). Izgled je bio klasa, cist ukus bez ostatka. Cak je i pozadina citavog ovog prozora mogla da se menja - ovu ovde sam ja stavio od mojih slika. A radio je kao svajcarac, ne secam se da sam ikad naisao na neki bag. ... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 @Иван Ц. E, i sad su ova dugmad ispod poruka odlicna. Bas kako treba. АлександраВ and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Kako da promenim boju pozadine ekrana? Meni je sad crna a neću crnu pozadinu ekrana. Uspela sam. Hvala , ne treba. Milica Bajic and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Хоће ли неко да опомене ову Викторију да не смара, и овде и на другим темама? Успео сам да се смирим. Хвала, не треба. АлександраВ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Пре сат времена, obi-wan рече E, i sad su ova dugmad 'ајде бате ако смеш мали вантематски приказ obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 1 сат, obi-wan рече @Иван Ц. E, i sad su ova dugmad ispod poruka odlicna. Bas kako treba. Да, хвала ти на сугестији... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука