Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 21. 4. 2020. at 21:18, Juanito рече

Што гледаш и читаш те фекалије? Ја сам то све погасио пре много година. Само серије, филмови, музика и по нека паметна емисија ту и тамо долазе у обзир. Бар ове модерне технологије омогућавају да се све то лепо филтрира.

Expand  

Веруј никада ни један чланак нисам прочитао, нити посетио сајтове....него понекад ако је неки гост код Марића ради дешавања...али он је мутивода, па доведе Слободана Рељића и астролога преко пута...

Не гледам више ни филмове има пола деценије...али добра идеја, пошто су ме разочарали неки мантијаши.... :)

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2020. at 20:45, Juanito рече

Него мени увек занимљиви морони који сматрају да је добровољан секс, брак, љубав, шта год, људи различитих раса нешто лоше, па још ни мање ни више него ”пројекат дубоке државе”.

Ди су бре моје паре, нећу да им радим посо бесплатно?! Брате @Justin Waters, је л теби легла уплата?

Expand  

Kakva plata.. Ja odavno obezbjedih penziju.. Nego pošto im zanimljiv moj "međurasni" slučaj, videli su potencijal da prevedem još žednih devojaka preko vode. 

Tako da su me unaprijedili u glavnog oficira 33 reda, za pronalaženje partnera za srbske devojke. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 22. 4. 2020. at 5:05, Pinocchio's Half Brother рече

Laboratorijski miš je pobegao a naučnik je uradio nešto što će vas zaprepastiti! (FOTO, VIDEO)

WWW.ODISEJA.RS

Expand  
CHILDRENSHEALTHDEFENSE.ORG

The results of many peer-reviewed, published studies prove that the recommendation to get a flu shot because it will help you...

2020 Pentagon study: Flu vaccines increase risk of coronavirus by 36% 

Examining non-influenza viruses specifically, the odds of coronavirus in vaccinated individuals were significantly higher when compared to unvaccinated individuals with an odds ratio (association between an exposure and an outcome) of 1.36. In other words, the vaccinated were 36% more likely to get coronavirus.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2020. at 23:25, Tanja M рече

Jos jedan pogled na CV...

Expand  

Kako nađete ovakve ludake?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...