Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

...

Према сазнањима Танјуга, и патријарх Иринеј је тестиран на Ковид 19 и његов налаз је негативан.

Владика је према наводима појединих медија хоспитализован у Земунској болници, а претходног дана, како се наводи, у Храму Светог Саве тестирано је више од двадесет људи који су запослени при Храму.

Патријархов викар је наводно имао све симптоме корона вируса и сам се јавио надлежнима.

Владика је у недељу у Храму Светог Саве служио васкршњу литургију којој је присуствао мањи број верника који су се тог дана и причестили.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Dragi said:

A da nas je previše, tu je u pravu.

U pravu je? Pa šta da radimo? Imaš li u vidu nekakvo "konačno rešenje" perheps?

`Nači ti si mnenija da nas ima previše...

Ali možda bog to želi da nas ima ovoliko, a onda ti nisi u pravu. I tako...

(Ne pričaj koješta)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Остави се ти Патријарха.

Тужно је то брате што би ти поступио исто као др. Кон који је похулио на оно што је нама најсветије.

Нема никакве опасности од било какве заразе од Светог Причешћа. Свето Причешће је храна, здравље, спасење и живот нама православним хиршћанима. То је најсветије што имамо у животу. Немој брате грешити душе.

Други проблем из перспективе људских права је то што нам се крше верска права.

Трећи проблем је што тај исти др.Кон и остали из кризног штаба ћуте када Вучић скупља људе и Новом Пазару и у Чортановцима.

Дакле, напад на суштину наше вере, кршење основних права и обично политикантско лицемерје. 

Лепо то кажем, није ствар у Кону као Кону, већ у било ком епидемиологу. Проста ствар, а ти сад то схвати како хоћеш

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Тужно је то брате што би ти поступио исто као др. Кон који је похулио на оно што је нама најсветије.

Kon mi jeste antipatičan, ali jel' možeš da citiraš kako je to pohulio na ono što je nama najsvetije?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Desiderius Erasmus рече

Kon mi jeste antipatičan, ali jel' možeš da citiraš kako je to pohulio na ono što je nama najsvetije?

Ако ниси укачио тај моменат онда си преспавао много тога. Потруди се сам.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ако ниси укачио тај моменат онда си преспавао много тога. Потруди се сам.

Prilično sam pažljivo pratio dešavanja, ali nisam zapazio hulu na Svetinju sa Konove strane. Zapazio sam prenemaganje sa davanjem i povlačenjem ostavke, što je radio i 2009. Ali, hulu ne.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече

Prilično sam pažljivo pratio dešavanja, ali nisam zapazio hulu na Svetinju sa Konove strane. Zapazio sam prenemaganje sa davanjem i povlačenjem ostavke, što je radio i 2009. Ali, hulu ne.

Гугл претрага је чудо. Поздрав

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Desiderius Erasmus said:

Ма какве хуле на светиње, пусти те саблазњиваче. Човек културан, одмерен и васпитан, нису ни свесни колико јадни испадају. Хвала Богу што су форуми и друштвене мреже једино место где може да их чује више од 10 људи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Тражитељ рече

Ма какве хуле на светиње, пусти те саблазњиваче. Човек културан, одмерен и васпитан, нису ни свесни колико јадни испадају. Хвала Богу што су форуми и друштвене мреже једино место где може да их чује више од 10 људи.

Niti mislim da bi on kao čovek koji je druge vere i dozvolio sebi da huli na nešto što je nama Svetinja. 

Al' da voli da se prenemaže - voli.

Подели на овим сајтовима

Човек рекао само да медицина учи да се вирусне инфекције као што је коронавирус могу преносити капљичним путем, укључујући употребу истог прибора за јело. Он лично неком приликом рече да је агностик. Нема ту хуле никакве. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Тражити од епидемиолога да у кашичици са вином и хлебом види нешто преко тога је у најмању руку нехришћанским. Ради човек свој посао и то треба разумети 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito said:

Је л зна неко да ли је дошло до ширења заразе међу радницима те и сличних фабрика које раде? То би била јако корисна информација.

Не знам за то, нисам чуо ништа конкретно. Знам да су протестовали и нису хтели да раде у таквим условима, па је долазила полиција. Привели су једног од њих који је дао изјаву за медије. Шта је епилог, не знам.

Подели на овим сајтовима

...

I jos jedan sveštenik i čtec sa nedeljne liturgije u Hramu, su takodje pozitivni. Svima Gospod da podari brz oporavak.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...