Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Tanja M рече

Čortanovci..danas..

Лепо. Чортановци гедериг из фајн. Литурџи гедеринг из а крајм.

У каквом мраку ми живимо...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Интересантно је да вакцине бране као златно теле, а Нолета нападају стари осведочени непријатељи Цркве, Др.Шешељ, Наташа Кандић, и нови Др. Кон који је скоро оплео по Синоду иако га нико из Синода није дирао.

Значи скупила се ту лепа екипица око вакцина, што би рекао Слободан Милошевић непринципијелна коалиција.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Видим да ме ниси разумео. Нисам ја против вакцинације као такве. Него против злоупотребе исте. А када је заступа неко ко је причао о два милиона заражених свињским грипом (а било нас пола милиона на сахрани Патријарха Павал и ником ниште наравно није било), био део афере око увоза вакцина, наравно да нећу да га схватим као ауторитет.

ОК, ту се слажемо. Ако је хтео да каже да сви треба да се вакцинишемо против короне, онда заиста злоупотребљава положај. Ако каже да сви треба да се вакцинишемо против полија и свих осталих болести против којих смо вакцинисани, онда је ирелевантно што је мутио нешто с вакцинама 2009. јер истинитост тог исказа не зависи од Кона и његовог понашања. 

Него, око овог подебљаног, којом методом је утврђено да баш нико од пола милиона није на сахрани добио грип и умро од истог?  Можемо са сигурношћу једино тврдити да сахрана није значајно утицала на епидемиолошку ситуацију јер би то било очигледно, ал како смемо да тврдимо да никоме ништа није било?

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс Pocepao si me gore oko onih srBskiJEh desničara...linkovao sam radi preCednika....isti su oni...nego Kon...Nestorović pogibe čovek kad priča o virusima, pa 'vaki su, 'naki su...mislim daje i strućna objašnjanja nama laicma..Kon je k'o politički komesar, drži časove teologije i morala Crkvi, a jdenu jedinu reč ja nisam čuo da je rekao sa stanovišta nauke o virusu....sve je neko prepadanje i kako će se razvijati situacija, a i to je sve kontradiktorno mnogim drugim baš ekspertima (onaj Jevrejin - vidi ti to, a mi kao antisemiti - pa ljudi sa Karolinske, pa Nemci, sve suprtono od Kona pričai)....dakle ništa stručno Kon nije rekao na persovima svojim.

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Ćiriličar said:

Kao i mnogo toga i ovo je Vladika Nikolaj detektovao i objasnio, a po njemu su (pišući u Evropi koja je odbacila Hrista) fašizam i komunizam "dva ćeda jedng oca - Satane", koji ih je izrodio da bi ih sukobio i tako pogubio što više ljudi. A to upravo i imamo u istoriji Evrope u 20-tom veku punom krvi. Ne treba tu praviti komparacije, ali podmukliji je komunizam od fašizma, jer fašizam je manje licemeran, otvoreniji je i površniji a time mu se lakše suprostaviti jer ga lako prozreš - ili si za njega ili nisi. Komunizam je slatkast prava satanistička ideologija, otrov upakovan u lepo, i to najsmrtonosniji otrov.

Браво! :dobro::skidamkapu:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Juanito рече

(а било нас пола милиона на сахрани Патријарха Павал и ником ниште наравно није било)

Брате, то је било толико очигледо присуство Духа Светога и ту нема шта да се коментарише нити да се истражује. Боље је да ћутимо и молимо се Богу. Исто као и око Светог Причешћа.

Немојмо грешити душе.

Подели на овим сајтовима

Не знам што се диже оволика фрка, ни Ноле ни Кон нису рекли ништа страшно по мени.

А најсмешнија ми је социолошкиња Пешић са својим коментаром  :) 

Ако нешто обожавам то је наша интелектуална "елита", гомила комуњарских паразита и диктаторчића у покушају који ништа у животу нису корисно ни урадили ни створили, али зато су први када треба опљунути по неком. Ал' шта да се ради, злоба, завист и пакост нису лак терет да се носе ником...  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

ОК, ту се слажемо. Ако је хтео да каже да сви треба да се вакцинишемо против короне, онда заиста злоупотребљава положај. Ако каже да сви треба да се вакцинишемо против полија и свих осталих болести против којих смо вакцинисани, онда је ирелевантно што је мутио нешто с вакцинама 2009. јер истинитост тог исказа не зависи од Кона и његовог понашања. 

Него, око овог подебљаног, којом методом је утврђено да баш нико од пола милиона није на сахрани добио грип и умро од истог?  Можемо са сигурношћу једино тврдити да сахрана није значајно утицала на епидемиолошку ситуацију јер би то било очигледно, ал како смемо да тврдимо да никоме ништа није било?

И сада када се ширење вируса много више прати , много се тестира и сл, опет не знамо тачан број.

Те 2009-те ми имамо званичне податке који су мање или више блиске истинитом податку. Можда је број умрлих био два пута већи, можда 10 пута већи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Брате, то је било толико очигледо присуство Духа Светога и ту нема шта да се коментарише нити да се истражује. Боје је да ћутимо и молимо се Богу. Исто као и око Светог Причешћа.

Немојмо грешити душе.

ОК, ако је вера у питању, о томе не расправљам.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ćiriličar рече

Nestorović pogibe čovek kad priča o virusima, pa 'vaki su, 'naki su...mislim daje i strućna objašnjanja nama laicma..

Ма...брате, цео тај тим ми у најмању руку сумњив. Ето да не будем прејак ни прегруб.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, mario beloti said:

Ноле је рекао да неће да се вакцинише када су га питали да ли ће или не. Зашто га прозивају?  Његова је ствар

Ноле никога није прозивао да не зна, нити да није обавештен као њега др. Кон.

А могао је Др.Кона да прозове да није имао појма пре десет година, што би га сад питао за савет?

Kon:  Milion vakcinisanih ili - ostavka

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da će podneti ostavku na mesto predsednika radne grupe Ministarstva zdravlja Srbije za borbu protiv novog gripa, ako do kraja januara ne bude vakcinisano više od milion ljudi u Srbiji.
"To je moja moralna odgovornost. I oni koji su otvoreno vodili antikampanju protiv vakcinacije trebalo bi da preispitaju svoju odgovornost. Jer, pozivati ljude u vreme vanredne epidemiološke situacije da se ne vakcinišu na samoj je granici krivične odgovornosti. To treba razmotriti na više nivoa, prvenstveno na Sudu časti", rekao je Kon.

On je istakao da nije nezadovoljan dosadašnjim odzivom na vakcinaciju, ali smatra da je nedovoljno, te da vakcinisanje bar 500 000 ljudi do polovine januara i još toliko do kraja mjeseca, može da ublaži veliki talas gripa.

"Ako je virus dosad, u dva `talaščića`, napao oko pet odsto stanovništva Srbije i uzeo čak 47 života, pravi epidemijski udar mogao bi da bude čak pet, šest puta jači i da zahvati trećinu stanovništva", upozorio je Kon.

On je za beogradske "Večernje novosti" rekao da se očekuje da bi pravi epidemijski udar mogao da počne sredinom januara i trajao bi osam sedmica, sve do sredine, pa možda čak i do kraja marta.

Kon je izrazio uverenje da bi Srbija utrošila svih tri miliona doza protivpandemijske vakcine, koliko je i kupljeno, samo da nije bilo negativne kampanje, te upozorio da "ćemo ako nema masovne vakcinacije, imati prirodnu selekciju i visoku smrtnost, koju vakcinacijom možemo da izbegnemo".

28. decembar 2009. | 13:38 | Izvor: Srna, FoNet, Tanjug

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, GeniusAtWork said:
Ако нешто обожавам то је наша интелектуална "елита", гомила комуњарских паразита и диктаторчића у покушају који ништа у животу нису корисно ни урадили ни створили, али зато су први када треба опљунути по неком. Ал' шта да се ради, злоба, завист и пакост нису лак терет да се носе ником...  :) 

:dobro:

Браво! Испунише се браћа Духом 50 дана пре времена! :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Ćiriličar рече

komunjare samo oće da svi isto misle :)

Поздравоздрав заза душтвоуштво из ћошкаошка  уз пригоднуодну песмуесму моли се олисе Гризлиизли да помериомери бентлијатлија @Grizzly Adams 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Поздравоздрав заза душтвоуштво из ћошкаошка  уз пригоднуодну песмуесму моли се олисе Гризлиизли да помериомер бентлијатлија @Grizzly Adams 

Не дирај Меду (добар је Меда), направићемо га русофилом :))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Не дирај Меду, направићемо га русофилом :))

Јеси луд. Не чакај мечку. После да тетовира Путина...Па да скида Трампа. Нека га. А Бају можемо сви у комплету заједно слушати (Са Владимиром и Доналдном за истим асталом)

И у том име:

:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...