Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Дејан рече

Као епидемилолог у овом стању епидемије може и мора. Било који епидемиолог то мора да ради.

Свете Тајне не могу да се коментаришу на тај начин брате. Он о Светим Тајнама може само да ћути уместо што је хулио.

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Doktorka Jelena Božilović Đurović sa Instituta za medicinsku hemiju Gete univerziteta u Nemačkoj izjavila je u Danu...

Подели на овим сајтовима

Ноле је у својој изјави рекао да је забринут јер не зна шта би та вакцина могла да уради његовом телу.

Ок, поштујем, међутим, из тог угла гледано постоји једна ствар о којој се и не размишља већ се зна, а то је шта професионално бављење спортом ради његовом телу.

Добар део новца, који је зарадио, након каријере ће потрошити на лечење

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Тако је. Ако је неко био умешан у аферу везану за храну, то значи да га не треба слушати ако каже да треба да једемо. 

Ако си мислио да кажеш ако је неко једном хтео да нас преведе (или превео) жедне преко воде у име народног добра па би сад опет, наравно да не треба да га послушамо. Једноставно нема кредибилитет.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ако си мислио да кажеш ако је неко једном хтео да нас преведе (или превео) жедне преко воде у име народног добра па би сад опет, наравно да не треба да га послушамо. Једноставно нема кредибилитет.

ОК, онда немој више да једеш ако неки лопов који је мувао с храном каже да треба да једеш. Будите бре доследни с том логиком, људи, који вам је више? Не може час овако, час онако да се резонује.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

ОК, онда немој да једеш ако неки лопов каже да треба да једеш. Будите бре доследни с том логиком, људи, који вам је више? Не може час овако, час онако да се резонује.

Ништа брате ти слушај Кона ја нећу.

Подели на овим сајтовима

Свете Тајне не могу да се коментаришу на тај начин брате. Он о Светим Тајнама може само да ћути уместо што је хулио.

Брате, не разумеш. Падаш у осуђивање из незнања.

Ако имаш неког ко је научник, у овом случају из области медицине, који јавно мора да наступи, нико од њега не може да очекује да ће дати изјаву која не може научно да се утврди.

То што ти и ја , као верници, немамо никакву сумњу у св. тајну Причешћа, то је наша лична ствар, као и свих осталих који мисле као ти и ја, али, то је наше веровање, ирационално веровање. Наука тако не функционише, а научници морају да се држе постулата науке. Ми као верници за такве ствари морамо имати разумевање а не осуду.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Ја се сећам делимично емисија из те 2009, ако ме сећање не вара водитељ је била Оливера Ковачевић. Поред Кона је ту био још неки епидемиолог, али ја не бих био сигуран да је Кон ту био баш нечиста образа.

Има ли неко снимак те или тих емисија?

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Grizzly Adams рече

Комунизам је Каинова религија. Завист и мржња.

Nemoguće je šablonizovati išta, ali ovo je dobro rečeno - primer za to je revolucija u Rusiji. Ova rečenica oslikava to.

Kao i mnogo toga i ovo je Vladika Nikolaj detektovao i objasnio, a po njemu su (pišući u Evropi koja je odbacila Hrista) fašizam i komunizam "dva ćeda jedng oca - Satane", koji ih je izrodio da bi ih sukobio i tako pogubio što više ljudi. A to upravo i imamo u istoriji Evrope u 20-tom veku punom krvi. Ne treba tu praviti komparacije, ali podmukliji je komunizam od fašizma, jer fašizam je manje licemeran, otvoreniji je i površniji a time mu se lakše suprostaviti jer ga lako prozreš - ili si za njega ili nisi. Komunizam je slatkast prava satanistička ideologija, otrov upakovan u lepo, i to najsmrtonosniji otrov.

PS: Mišure, nemoj da se wutiš, ne pišem ja o tebi nego komunizmu - valda smo hrišćani, pa smemo različito mis.liti....komunjare samo oće da svi isto misle :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Ништа брате ти слушај Кона ја нећу.

Наравно, јер једино Кон говори позитивно о вакцинацији, па немам других извора да се и информишем нити 200 година историје вакцинације која сведочи за себе. Како вам бре не досади да толико игноришете најобичнију формалну логику? Трећи разред гимназије, импликација, дедукција и те ствари. :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Брате, не разумеш. Падаш у осуђивање из незнања.

Ако имаш неког ко је научник, у овом случају из области медицине, који јавно мора да наступи, нико од њега не може да очекује да ће дати изјаву која не може научно да се утврди.

То што ти и ја , као верници, немамо никакву сумњу у св. тајну Причешћа, то је наша лична ствар, као и свих осталих који мисле као ти и ја, али, то је наше веровање, ирационално веровање. Наука тако не функционише, а научници морају да се држе постулата науке. Ми као верници за такве ствари морамо имати разумевање а не осуду.

Не осуђујем ја никога. Човек се дрзнуо да хули на најсветије што имамо у животу, Тело и Крв Господа Исуса Христа. То је нама живот и здравље и спасење.

Сматрам да ово "научно" Коново уплитање у Свете Тајне  јесте безобразан и дискриминаторски поступак. Као и коментарисање богослужења. Тај човек нама дугује извињење. И друго, Причешће се не испитује. Човек испитује себе. Превише дају себи за право "научници".

Као што је Вучићево окупљање у Новом Пазару назвао политичким питањем да је хтео да поступи поштено не би се бавио Црквом и причешћем јер је то верско питање и наука нема ту шта да тражи. Ако је могао то да каже за политику куд неће за веру.

Мени су ту ствари јасне. Нек му Бог да просветљење.

Подели на овим сајтовима

Не осуђујем ја никога. Човек се дрзнуо да хули на најсветије што имамо у животу, Тело и Крв Господа Исуса Христа. То је нама живот и здравље и спасење.

Сматрам да ово "научно" Коново уплитање у Свете Тајне  јесте безобразан и дискриминаторски поступак. Као и коментарисање богослужења. Тај човек нама дугује извињење. И друго, Причешће се не испитује. Човек испитује себе. Превише дају себи за право "научници".

Кажем ти, свако би тако поступио, ја први да сам на његовом месту.

Надам се да нећеш тражити извињење и од патријарха?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дејан рече

Ја се сећам делимично емисија из те 2009, ако ме сећање не вара водитељ је била Оливера Ковачевић. Поред Кона је ту био још неки епидемиолог, али ја не бих био сигуран да је Кон ту био баш нечиста образа.

Има ли неко снимак те или тих емисија?

Човек је мртав ладан изајвљивао ово 

WWW.PRESSONLINE.RS

Ministarstvo zdravlja predviđa da ćemo na jesen imati do 2,5 miliona obolelih od svinjskog gripa u Srbiji, moguće zatvaranje...

Погледај има још свашта на гугл претрази. Дакле, шутирао пенал погодио корнер заставицу. Тај не може да игра ни у бетон лиги.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Вилер Текс рече

Где у се скупили ово? И шта сад, новинар као Илија Чворовић јуре вернике за Васкрс а онда се сабију један до другог да сликају Председника. 

Čortanovci..danas..

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Наравно, јер једино Кон говори позитивно о вакцинацији, па немам других извора да се и информишем нити 200 година историје вакцинације која сведочи за себе. Како вам бре не досади да толико игноришете најобичнију формалну логику? Трећи разред гимназије, импликација, дедукција и те ствари. :smeh1:

Видим да ме ниси разумео. Нисам ја против вакцинације као такве. Него против злоупотребе исте. А када је заступа неко ко је причао о два милиона заражених свињским грипом ( а било нас пола милиона на сахрани Патријарха Павал и ником ниште наравно није било), био део афере око увоза вакцина, наравно да нећу да га схватим као ауторитет.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...