Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, Mikorist рече

Evo novog ludila u vezi vakcine. Ako postanete stalni magnet to je to.

Ajde novčićii nego mi nije jasno kako se onom lepi okasti ključ 8 :))

Мени се једно време лепио метал, а нисам вакцинисана. Јесте, урадила сам 4 пср пре тога... Сад се више не лепи. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

@dragisa

Brate, samo nekom ko svesno zmuri na sve ovo, to u vezi leka nije jasno. Nema sta da se komentarise.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Марко Холцлајтнер рече

@fsa @obi-wan

Због овога сам мислио на "ниски ударац"

Јер дотични који је ово написао вређа и ставља у контекст оболеле од канцера са "неодговорним" и "глупим", тј иде на фору "ето шта сте урадили, ви који не схватате озбиљност епидемије. Па мислим решимо епидемију ко Индија или још неке земље, али ето не можемо јер није проверено али вакцине су супер, а ми смо глупи итд.

Nisam ukapirao da na to mislis, tacno si napisao.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Avocado @Justin Waters

Posto niste nista odgovorili vise od 24h, kad negde sednemo, ako Bog da, vi placate pice. :smeh1:

Ne zamerite i oprostite bratu gresniku. Aj` u zdravlje.:pivo:

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, haveaniceday рече

Да би те неко оговарао то мроаш да не чујеш... ово видиш.

U srpskom jeziku, koliko je meni poznato, ne postoji odgovarajuća reč za ovakvu situaciju. Zato sam i napisala „kobajagi medju sobom pričaju ali dovoljno glasno da ogovarana I svi ostali čuju“. A ova situacija je viši stupanj ogovaranja. Jer kada ogovarana osoba nije prisutna i kada nema publike, postoji „opasnost“ da to ne ode dalje – da , osim osobe kojoj je direktno rečeno, niko drugi to ne čuje (pa i do ogovarane ne stigne). Čime se gubi smisao ogovaranja.

Sve ovo je tebi jasno ali ajd...

Не знам што си толико повређена због овога.... ја ово пишем свестан да све видиш.. и не видим шта је проблем. Имамо право да разменимо наша мишљења о твојим постовима и ставовима. Макар смо транспарентни па ти пружамо све на увид.... 

Ja pak ne znam što ti misliš da sam povredjena.

Nikakav proble. Meni je ovo smešno – zato sam i pisala o (nezrelim) šiparicama.

Naravno da imate pravo. ( Moram ovo da naglasim, da me ne biste opet optužili za licemerje.) Već, kao što rekoh, nezrelo je i smešno (budući da niste deca).

Ako si ti zaboravio odakle smo krenuli ja nisam. Krenuli smo od tvojih tvrdjenja

"...ti lajkujes postove i citiras i prenosis ljude koji sve to rade, i onda se pravis suntava kao "nisam ja plasila". 

"A lajkovala si svaki post koji je prenese od onog dr.Ivkovica iz nisa koji ..."

Kada sam zatražila konkretne dokaze za ta tvrdjenja, ti ništa. A u svetlu rečenice da na taj način aktivno širim kulturu zastrašivanja, to su ozbiljne optužbe.

Otuda I moje pisanje -poziv/zahtev da reaguješ na konkretni post.

Na šta ti pišeš

Не занима ме фише тај фолерско роботски начин комуникације који нема везе са стварним животом. Нисмо ми само постови нити смо само речи. Сви смо део неких мало већих целина, и тај редукционизам са са људима ме стварно не занима, а и искрено мало је бесмислен. 

Kada je sve to tako, što si »robotski« izdvojio

"prazna priča. Svi imamo predubedjenj, pa, gle čuda, i ti"

kad je jasno, čak se i vidi iz  početka rečenice  - „Tako da“, da je to zaključak prethodnog pasusa?

Drugo, za tebe je foliranje i redukcionizam kada se traže dokazi za optužbe koje si izneo? Besmisleno ti je?

Kada bih ja napisala da si ti Peri Periću pretio, na forumu, da ćeš ga »ubiti« od batina kada ga sretneš, i kada bi ti zatražio dokaz – post u kome si tako nešto napisao, to bi bilo foliranje, redukcionizam I pomalo besmisleno?

Слично као што је мени све једно да ли ће владати Вучић или Ђилас нпр... тиме доприносим томе да победи онај ко је тренутно јачи, и прећутно се слажем са оним ко побеђује. 

Прећутно подржаваш обе солуције а пошто култура где уводе обавезну вакцинацију 100 % долази у Србију корак по корак.. њу тренутно подржаваш.

Da li primećuješ da si napisao kako se prećutno slažeš sa obaveznom vakcinacijom? Možda ne trenutno ali kad dodje vreme. Dakle, isto ono što meni zameraš.:)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

@Avocado @Justin Waters

Posto niste nista odgovorili vise od 24h, kad negde sednemo, ako Bog da, vi placate pice. :smeh1:

Ma u nekoj sam gabuli kad izađem iz rova javim se :D

• Хахаха 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Ma u nekoj sam gabuli kad izađem iz rova javim se :D

...

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, obi-wan рече

@Avocado @Justin Waters

Može i dva pića...

Meni bzvz da nastavljamo ono, samo se nadam da ipak razumeš da onim citatom nisam hteo da impliciram da spadaš u 5G ludake.... već objasnih šta sam time hteo da kažem...

U zdravlje...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Justin Waters рече

Нимало. Него напротив, тражим да ми се укажу конкретне чињенице које би оправдавале сагледавање и те стране медање, а да нису везане за теорије завјера, и рекла казала приче. 

Само наведи па ћемо конкретно.

Мени је страшно кад изађе лекар на званичну ТВ и каже: "Не гледајте на антитела већ се вакцинишите". Ако је ово званична наука није ни чудо да се људи окрећу алтернативи.

Дошло је време тешког лова у мутном, меша се наука и политика, чињенице и претпоставке у званичним круговима науке, мало истине и пуно "лова" на прегледе на нету, дезинформације које се "на прву" прихватају и од озбиљних људи на мрежама...

Расуло у цивилизацијском смислу. Овде мора бити велике невоље. Које - видећемо...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Јанко рече

Дошло је време тешког лова у мутном, меша се наука и политика,

Odavno su prestali da mešaju, to su radili pre 40-50 god.  Ovo što sada rade je čista politika, biznis i kontrola - lažu, mažu, mute, petljaju i mućkaju. Mnogi su se uplašili i poverovali, vakcinisali se, i kako sad da priznaju da su pogrešili! Pa normalno da će i dalje da "duvaju u trubu dragačevsku."! 

Covid-19 je samo kazna jer im ljudi nisu verovali u vakcine protiv gripa. I sad su nam uvalili covid. U zadnjih 15 god. (pre covida) prosek vakcinisanih u Sloveniji protiv gripa je bio 7-8 %, samo jedne godine, čini mi se da je to bilo 2012,  je bilo 12% vakcinisanih. Cena vakcine 16€, penzionri besplatno, pa ni taj mamac im nije uspeo. Očekivali su najmanje 80% vakcinisanih svake godine, pa ništa od toga, propao im posao!

Najgora vakcinau USA je vakcina protiv gripa, ne sumnjam niti najmanje da će sutra u Kuriru :smeh1::)) biti objavljen članak koji će ovu moju vest demantovati!

The last report issued by the Ministry of Justice (Vaccine Court) in 2013 for compensation issued by the Health and Humanitarian Service for people injured or died by vaccines was published in December 2013 and covers the period from 16 August. 2013 to 11. / 15/2013.

During this period, 139 receivables were resolved, of which 70 were claims for damages. Thus, just over 50% of the claims for compensation for the vaccine were reimbursed during this period.

Once again, the highest percentage of compensation was for the flu vaccine, and the highest for Guillain-Barré syndrome (GBS). However, these facts, stored in a file on the website of the Ministry of Health and Social Services, are never reported by the mainstream media.

Of the 70 compensation cases, 42 were due to the influenza vaccine or 60% of resolved cases where compensation was awarded for injury or death due to the vaccine. In total, the remaining 40% of resolved cases included the following vaccines: Hep B, Tetanus, HPV, DTaP, MMR, IPV, PCV, Hib, meningococcus, chickenpox, TD.

Diapozitiv 16c

Slide17c.jpg

Diapozitiv 18c

Slide19c.jpg

Diapozitiv 20c

Slide21c.jpg

Diapozitiv 22c

Diapozitiv 23c

Slide24c

Dodatak gratis :smeh1:

WWW.GENENGNEWS.COM

A list of 15 vaccines, ranked by sales and representing the 15 top-selling vaccines of 2012.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Јанко рече

Само наведи па ћемо конкретно.

Мени је страшно кад изађе лекар на званичну ТВ и каже: "Не гледајте на антитела већ се вакцинишите". Ако је ово званична наука није ни чудо да се људи окрећу алтернативи.

Дошло је време тешког лова у мутном, меша се наука и политика, чињенице и претпоставке у званичним круговима науке, мало истине и пуно "лова" на прегледе на нету, дезинформације које се "на прву" прихватају и од озбиљних људи на мрежама...

Расуло у цивилизацијском смислу. Овде мора бити велике невоље. Које - видећемо...

244715710_1042900453188371_7110393545263

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Bernard рече

Odavno su prestali da mešaju, to su radili pre 40-50 god.  Ovo što sada rade je čista politika, biznis i kontrola - lažu, mažu, mute, petljaju i mućkaju. Mnogi su se uplašili i poverovali, vakcinisali se, i kako sad da priznaju da su pogrešili! Pa normalno da će i dalje da "duvaju u trubu dragačevsku."! 

Covid-19 je samo kazna jer im ljudi nisu verovali u vakcine protiv gripa. I sad su nam uvalili covid. U zadnjih 15 god. (pre covida) prosek vakcinisanih u Sloveniji protiv gripa je bio 7-8 %, samo jedne godine, čini mi se da je to bilo 2012,  je bilo 12% vakcinisanih. Cena vakcine 16€, penzionri besplatno, pa ni taj mamac im nije uspeo. Očekivali su najmanje 80% vakcinisanih svake godine, pa ništa od toga, propao im posao!

Gde su ti "mnogi" što su se vakcinisali pa pokajali? Ima ih samo u tvojim bolesnim fantazijama...

Dr Ivo Udovičić, komandant Vojne bolnice „Karaburma“:

Komandant Udovičić nam objašnjava da je u ovoj bolnici vidljiva jasna razlika između vakcinisanih i nevakcinisanih pacijenata u tri elementa - u težini kliničke slike, broju pacijenata koji se stavljaju na respirator u Jedinicu intenzivne nege i krajnjem ishodu.

U ovom, poslednjem talasu niko ko je bio mlađi od 50 godina a vakcinisan nije bio u Jedinici intenzivne nege. Niti umro. Slovom i brojem. A, imali smo između 30 i 40 mladih, do 50 godina, koji su ležali u intezivnoj nezi, a nisu bili vakcinisani. Nažalost, imali smo i dva smrtna slučaja od 26 i 31 godinu. Prethodno zdrave osobe. To je ono što je najteže - gubimo mlade ljude a lek postoji.

...

- Videćete sad u Jedinici intenzivne nege. Od 14 pacijenata, dvoje je vakcinisano i oni su starije životne dobe, od 80 godina i preko. Stariji ljudi imaju stariji imunski sistem i on teže pravi antitela ili u nedovoljnoj količini, zato imamo pojavu pacijanata koji su vakcinisani ili koji su vakcinisani, ali umru. Oni se jesu razboleli a vakcinisani su, to ne treba kriti, ali ostalih 12 se nije vakcinisalo. Jer, svi oni koji su imali teži oblik bolesti, i jedva preživeli, njihovo osnovno pitanje je kada se oporave: "Kada možemo da se vakcinišemo? Nikome ovo ne preporučujemo." I svi koji su izašli iz bolnice posle izvesnog vremena, a kojima smo i sugerisali, su se, zaista, vakcinisali. Razni su izgovori zašto nisu pre. Uglavnom se nešto čekalo. Da se nešto desi, da se napravi kolektivni imunitet, ali neka neko drugi napravi taj kolektivni imunitet. Neka drugi odrade to.

...

Delta soj je zarazniji. Ranije smo imali, uglavnom, stariju populaciju koja ima pratećih bolesti, komobirditete, ali pošto je ovaj soj mnogo zarazniji i opasniji, zato je u ovom naletu veliki broj mladih ljudi a vidite čak i dece, beba, i ono što nas uvek pogađa, najviše trudnica i porodilja. One su najosetljivija kategorija. Nikada nismo imali ovoliki broj mladih, mlađih od 50. I opet ponavljam, svi su bili nevakcinisani.

...

Ivermektim deluje koliko i gledanje rijalitija

Prilazimo toj, ne daj Bože nikome, Intenzivnoj nezi. Usput, komandant priča da su pacijenti koji su ovde, svašta pili pre dolaska u bolnicu.

- Mnoštvo njih se preporučuje po raznoraznim portalima, viber grupama, nadrilekari koji nemaju blage veze sa ovim pacijentima. Nikad ušli u bolnicu nisu da vide kako izgledaju kovid pacijenti. Nisu radili nijednu vizitu. Da, a leče ih preko viber grupa. Svi ti lekovi koje oni savetuju su toksičniji nego vakcina a nisu efikasni. Nema leka za ovaj virus postoji samo vakcina. Sve ostalo je rizik i lutrija.

- Ovi pacijenti su svašta pili pre nego što su došli ovde. Pili su i ivermektin. Čuli su, rekao ovaj. Iskustvo komšija. Eto, ja sam lečio 10 pacijenata sa tim lekom. Pa, ja mogu da kažem da sam lečio 20 mojih komšija tako što sam im rekao da gledaju od 8 do 9 rijalitija na televiziji pa neće da se razbole, i nisu se razboleli. Mogu da zaključim da je tako gledanje rijalitija efikasno kao taj lek. Mi u medicini ne radimo po principu šta je rekao ovaj ili šta je rekao onaj. Radimo medicinu zasnovanu na naučnim dokazima. Sve ono to što nije naučno dokazano spada u domen spekulacija. Za to neko mora da odgovara. Ne možemo da dozvolimo da nam razne viber grupe leče pacijete, a posle ti pacijenti dođu u teškom stanju kod nas u bolnicu - ljut je doc. dr Udovičić.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3414173-crvena-zona-vojne-bolnice-karaburma?ref=BlicApp

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Натан рече

244715710_1042900453188371_7110393545263

Kako mali Perica zamišlja nauku...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Јанко рече

Све се више повећава број земљотреса у свету тако да је научнике запрепастио и овај догађај:

WWW.NOVOSTI.RS

NAUČNICI su registrovali najdublji zemljotres u istoriji, na neverovatnih 751 kilometar dubine ispod površine Zemlje.
NATIONALGEOGRAPHIC.RS

Geolozi su bili zbunjeni zemljotresima u gornjem plaštu Zemlje sve do 1980-ih, i još uvek se ne slažu svi oko toga zašto se oni tamo dešavaju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...