Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 16 минута, Juanito рече

TOfpZTv.jpg

Ali vidiš koliki je broj slučajeva u odnosu na broj umrlih, vidiš da je to kao sezonski grip običan grip.

Ali vidiš da je vakcina uvedena pred početak globalizacije, i da masoni skrivaju prave podatke.

Ali vidiš da je to samo grafikon, tačan grafički prikaz netačnih podataka. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Дејан рече

Ko mu je pripisao licemerje?

Претпостављам да је варијанта:

Атос отпустио раднике кући и сами служе А ми да правимо литије

ИСПОД ПОСТА о речима старца Партенија - словенска антитеза? Није омаловажавање светогораца што су отпустили раднике и сами служе - а од нас траже да литијамо?

У клипу на 3:41дословце каже: "Молим наше политичаре и наше људе Цркве - да позову људе, да отворе храмове!"

Због политичара и државе су морали вратити раднике, није до њих. Обраћа се и црквеним великодостојницима!

Ево, ти ми реци какве везе имају његове речи са овим што си рекао. Жив нисам да чујем

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јанко рече

Претпостављам да је варијанта:

Атос отпустио раднике кући и сами служе А ми да правимо литије

ИСПОД ПОСТА о речима старца Партенија - словенска антитеза? Није омаловажавање светогораца што су отпустили раднике и сами служе - а од нас траже да литијамо?

У клипу на 3:41дословце каже: "Молим наше политичаре и наше људе Цркве - да позову људе, да отворе храмове!"

Због политичара и државе су морали вратити раднике, није до њих. Обраћа се и црквеним великодостојницима!

Ево, ти ми реци какве везе имају његове речи са овим што си рекао. Жив нисам да чујем

У том смислу ок, ако је генерално мислио на све.

Ал опет, но ме густа његова беседа

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Јанко рече

Не нађох у Библији да ће се то икад догодити до Другог Доласка, дакле чиста утопија.

Што бих се ја сада опијао сликом осведочено немогућег у прошлости, садашњости и (по Библији) у будућности?

Имаш живот који је праксис, ман' се узалудног теоретисања типа ШББ КББ. Неће бити. Тачка. Пиши пропало.

Морам признати да не разумем шта причаш ако си хришћанин. Испада да све оно што је говорио Господ о пропалима да ће бити са нама. Ако по теби то треба једноставно прихватити, онда немам шта рећи.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Дејан рече
NOVA.RS

Novak Đoković je još jednom pokazao da je, pre svega veliki...

FB_IMG_1587728666473.jpg

Па шта?

Ако то чита, да ли треба да га са дисквалификујемо поводом ијзаве о вакцини? Слушао сам и ја Деретића и Дамјановића (наравно Дамјановић је прилично озбиљнији и утемљњенији од овог комичара и неке ствари имају смисла, рецимо кад прича о Жрнову итд, овој трећи Видојевић ми потпуни лудак и хулитељ.) ал ми је ипак реалнији Радивој Радић са књигом Срби пре Адама или како се већ зове књига. Човек их је разбуцао просто.

И чак да је незванична историја срба тачна, ми не би требали тиме да се гордимо. Довољно нам је славна и званична историја. Али зашто не испитати и ово...па ако су промашаји (а великим делом јесу колико ја види) нека се одбаце и то је то.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Јанко рече

Имаш живот који је праксис, ман' се узалудног теоретисања

Да додам, о каквом бре праксис животу причаш? Само да знаш, док је протеклих деценија у СПЦ трајала литургијска ренесанса, један прости одговор једног Руског свештеника открио је целу позадину редовног причешћивања. Човек каже да свако ко прилази причешћу треба да ,,разликује тела Господњег'', што значи да Тело није само у причешћу него и у свакоме човеку који стоји са нама у реду за причешће. Па ако ниси упућен на ближњег с којим се причешћујеш да ли има довољно за храну, за струју и све остало што је потребно за живот, тада приступаш недостојно и причешћујеш се на суд.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Вилер Текс рече

Па шта?

Ако то чита, да ли треба да га са дисквалификујемо поводом ијзаве о вакцини? Слушао сам и ја Деретића и Дамјановића (наравно Дамјановић је прилично озбиљнији и утемљњенији од овог комичара и неке ствари имају смисла, рецимо кад прича о Жрнову итд, овој трећи Видојевић ми потпуни лудак и хулитељ.) ал ми је ипак реалнији Радивој Радић са књигом Срби пре Адама или како се већ зове књига. Човек их је разбуцао просто.

И чак да је незванична историја срба тачна, ми не би требали тиме да се гордимо. Довољно нам је славна и званична историја. Али зашто не испитати и ово...па ако су промашаји (а великим делом јесу колико ја види) нека се одбаце и то је то.

Ствар је у лутању, Новак је млад момак који има и духовну глад, ту глад задовољава алтернативом.прво гуру, сада квази историчари и алтернатива у медицини. Све што је званично је лаж, то би нека порука била.

Надам се да ће у будућности све бити одбијено на младост- лудост

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Дејан рече

Ствар је у лутању, Новак је млад момак који има и духовну глад, ту глад задовољава алтернативом.прво гуру, сада квази историчари и алтернатива у медицини. Све што је званично је лаж, то би нека порука била.

Надам се да ће у будућности све бити одбијено на младост- лудост

Да. Што се тиче ових јутјуб учитеља (ево сад на брзину мало бацих око Видојевић прича о езотеричном хиршћанству и празним ритуалима Цркве а Деретић да је арамејски српски- то су јеретички и хулитељски ставови. За Дамјановића се надам да нема такве ставове.) наравно то је лутање 1/1. Заблуда. 

Што се тиче приче о корона вакцини, Новак је потпуно у праву. Што се тиче алтернатива у медицини, па ту има море гуруа и манипуланата као што и постоји та фармацеутска мафија. Верујем да ипак има поштеног света и међу траварима (заиста мислим на људе који нису ни секташи и гуруи и јеретици-али је терен клизав и треба баш бити опрезан) и међу лекарима. Вероватно није све црно и бело.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Вилер Текс рече

Што се тиче приче о корона вакцини, Новак је потпуно у праву. Што се тиче алтернатива у медицини, па ту има море гуруа и манипуланата као што и постоји та фармацеутска мафија. Верујем да ипак има поштеног света и међу траварима (заиста мислим на људе који нису ни секташи и гуруи и јеретици-али је терен клизав и треба баш бити опрезан) и међу лекарима. Вероватно није све црно и бело.

Saslušam sve što mogu, i pokušavam da nađem najbolji način da sačuvam zdravlje... međutim, filtriram žestoko sve informacije iz svog okruženja, jer smo narod koji sipa šećer u koka-kolu, da je razblaži.  
Mislim da nam se nebesa tresu od smijeha.

Подели на овим сајтовима

WWW.021.RS

Sud u Pragu danas je poništio neke državne mere usvojene zbog pandemije virusa korona, kao što su ograničenje kretanja građana i zatvaranje prodavnica.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Шта је конкретно рекао?

Јел опет да препричавамо?

Поента је да није за вакцинацију којом би био условљен да би путовао. Дакле није за обавезну вакцинацију и уцењивање истом да би могао нормално да живи и ради.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...