Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

1 minute ago, Вилер Текс said:

Није бре ово куга ваљда је свакоме јасно до сада.

Куга је одличан пример, јер је својевремено покосила пола икумене, а данас је нема. Што није заслуга вакцине, јер је у питању бактеријска, а не вирусна болест.

Вакцина је несумњиво решење проблема свих заразних болести само за мороне.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Вилер Текс said:

он је рекао да је против обавезне вакцинације

Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem."

RS.N1INFO.COM

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iz karantina u Španiji poručio je da ne može da precizira kada će se sezona...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Branka62 рече

Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem."

Ајмо се нагањат

Да он лично није за вакцинацију и не би волео да га неко приморава тиме уколико жели тј мора да путује. Значи да би путовао мора обавезно да прими вакцину. Приморан је. Од речи морати. Мораш друже у партију каже друг Јово комесар. Приморан човек. Мораш мајсторе на боцу каже господин др. Кон СНС-СЗО комесар. Човек приморан.

Дакле он је лично јер прича у своје име и за себе, за разлику од ових који причају у име народа рекао да не би волео, значи не свиђа му се, непријатно му је...Нема слободу избора. Значи нешто га обавезује нечија одлука и укида му слободу избора тек тако. Дакле ако хоћеш да видиш Лисабон прво код Кона на боцу. Ја не желим. Доста ће ми бити Сувобор. И пустићу браду четничку да  плашим фет прендлије.

Е ајде сад расчлањуј и тражи дубљи смисао, обрни, окрени, буди креативна. Мош ти то.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Вилер Текс said:

буди креативна. Мош ти то.

Ne mogu. Ne u ovom slučaju.

Ako nisam za (neko) X, valjda se podrazumeva da ne bih volela da me na X primoravaju. Nisam mazohista. Dakle, drugi deo rečenice je nepotreban/višak, te ostaje samo: Lično nisam za vakcinaciju (vakcinom koja ni ne postoji). 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Ne mogu. Ne u ovom slučaju.

Ako nisam za (neko) X, valjda se podrazumeva da ne bih volela da me na X primoravaju. Nisam mazohista. Dakle, drugi deo rečenice je nepotreban/višak, te ostaje samo: Lično nisam za vakcinaciju (vakcinom koja ni ne postoji). 

Читати гласом Александра Локнера са СОС-канала:

Свака част! Каква велика бравура на малом простору. Достојна Београдске зонске лиге. :)

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Вилер Текс said:

Читати гласом Александра Локнера са СОС-канала:

Свака част! Каква велика бравура на малом простору. Достојна Београдске зонске лиге. :)

A šta ćeš kad volim da čitam kako je napisano a ne da "kreativno" tumačim kako mi drago.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Juanito рече

Ма брате, ја уопште не спорим да на овом свету има много ”људи” који би, да могу, урадили не само то чиповање, него и много горе ствари. Уосталом, баш се данас или јуче, кад беше, сећамо неких грозних догађаја из историје. Кад су таква чудовишта могла постојати и такве ствари урадити, шта ми је тешко да поверујем да постоји неко ко хоће да нас чипује и прати? 

Него не разумем логистику операције.

Да би то са чиповима у вакцинама заиста било спроведено у дело, милијарду вакцина треба да осмисли, испита, произведе, развезе и убризга јако мали број људи. Такође, јако мали број људи мора програмира те чипове и да прати људе преко софтвера. А сви остали који су у том ланцу неопходни, морају бити држани у мраку да би се одржала тајност. Да ли је то реално? Да ли је могуће да бар један савесни пилот неће украсти пар вакцина из пошиљке и да заиста нема ниједан савесни лабораоријски техничар који може да испита, открије чип и објави истину? Ко са оним кемтрејлсима, морали бисмо да поверујемо да су сами пилоти умешани у причу и да трују своје породице и свакакве сличне бизарности.

Једини начин да се неко злодело тих размера оствари је неком ултра моћном технологијом будућности, а можда ни тад. Ако баш треба да се играм интерпретирања тих догађаја из Писма, пре бих ставио паре на теорију да је жиг некаква психолошка манипулација која ће довести до тога да милиони или милијарде прихвате лаж и делају по њој. За разлику од физичког чипа у вакцинама, за чије би ширење требала нека магична логистика, сваки дан гледамо да је екстремно лако ментално програмирати милионе. 

...

Upravo u tome i jeste nasa ljudska prednost - kol`ko god da je necastivi lukav, ipak je u isto vreme i neizmerno glup.
Jer mudrost, koja nema veze sa lukavstvom, dolazi samo iz jednog Izvora.

I zato samo moze da racuna na sto masovniju zatupelost ljudi, jer drukcije ne moze da uspe.

A kao sto i sam kazes - mnogo je danas stvarno dobrih ljudi, Bozijih ljudi, i to je ono cime Bog sprecava masovno zlo.

Ovo sad moze da bude jedan od probnih balona - da pobesneli oligarsi odmere koliki je otpor javnosti, ne bi li opet pokusali da taj otpor nekako zaobidju. Zato je vazno da se o tome razborito prica; zato su u tome neograniceno stetni kojekakvi "znalci", sto maltene u minut "znaju" ka` ce taj neki konacni cas; zato je neizmerno vazno da se neprestano radi na sto temeljnijem opismenjavanju ljudi u svemu.

I da se bude optimista. Jer je to jedino zdravo stanje svesti. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

WWW.NSPM.RS

Док и даље широм света расте број људи који умиру од Ковид-19, болести изазване коронавирусом, Светски...

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

• Радостан 1

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Али, ето и овај викенд ће бити тродневни полицијски час, вероватно четвородневни за 1. мај, а за Ђурђевдан вероватно неће бити тоталне забране кретања јер ће бити довољан редован полицијски час од 18-5. 

Обратити пажњу на речи које друг милиционер изговара од 1:00. Те су онако, посебно интересантне....

Живио друг полицијски час!

Подели на овим сајтовима

Постављање 5Г опреме на сакралном објекту, у куполи Румунске цркве у Белој цркви. Прилог емитован данас узнемирио је око 11.000 грађана који су прегледали горе постављен видео. Коментаре можете и сами да погледате на оргиналној објави.

Подели на овим сајтовима

On 21.4.2020. at 23:18, Србољуб+ рече

Сада ће салва као и по Др.Јовани Стојковић.

WWW.NOVOSTI.RS

Izradu vakcine protiv virusa američki milijarder finansirao pre pojave kovida 19. Putovaće samo vakcinisani?

Пази ово: ''Izradu vakcine protiv virusa američki milijarder finansirao pre pojave kovida 19''.

''TUŽBA INDIJE IME Bila Gejtsa već je odavno "nečisto" kad je u pitanju priča o vakcinama. Duže od decenije bio je upleten u sumnjiv plasman cepiva protiv dečjih bolesti, čak i pošto je utvrđeno da su one nanele ogromnu štetu stanovništvu u Indiji, širom Afrike, kao i u drugim nerazvijenim zemljama. Indija je podigla i tužbu protiv njega, ali malo ko veruje da će uspeti da istera pravdu''.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Grizzly Adams рече

Изгледа још недељу дана па да се враћамо на параду поноса и феминизам...

...и антиекуменизам, то нисам одавно, против Латина старих варалица. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...