Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Имамо новог победника у категорији 'Најболесније идеје које падају политичарима на памет због епидемије'.

Чешка је као једну од мера увела затварање граница. Нико не може да уђе, Чеси могу да изађу само ако докажу да путују због породичних или пословних обавеза. Ако бораве дуже од 24 часа ван земље, морају по повратку да буду у двонедељном карантину. Ово је већ само по себи чудно јер скоро ниједна држава није увела такве мере. 

Али може и луђе...

Чешки председник је изјавио да ће границе остати затворене наредних годину дана да би се спречио нови талас епидемије. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Justin Waters рече

Mogao bi malo bolje da pokušaš...

A što se tičei ko mi je rekao:

U vezi tužbe indije 

WWW.SNOPES.COM

A fresh meme resurrected and combined some stale claims that we had already investigated at length.

U vezi njeovog "priznanja" da želi da smanji populaciju 

WWW.SNOPES.COM

Bill Gates believes that vaccines can be used to reduce childhood mortality and ultimately reduce population growth through...

U vezi 700.000 slučajeva koji će biti oštećeni novom vakcinom protiv korone, ima čak i na ovom videu koji je smišljeno napravljen da ispinuje javnost, čak i na njemu se vidi šta je Gejts zapravo govorio:

Каква страствена и готово религиозна одбрана мулти-милијардера од стране сиромашних!
Племенито. Ваистину. :smeh1:

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

On 18.3.2020. at 23:40, АлександраВ рече

Мој брат је позитиван на вирус, моја тетка је позитивна на вирус, моја другарица је позитивна на вирус.

Da li je neko u kontaktu sa Aleksandrom? 

Želim brz oporavak njenom bratu, tetki i drugarici. 

Подели на овим сајтовима

Od kad je majkrosoft kupio skajp posttao je uzasan....danas sam izgubio pola dana da pokusam da uklonim nalog i nisam mogao.

Kako god, uklonio sam bankovne kartice (zvao sam majku preko skajpa na fiksni tel. inače)....to su žestoki satanisti. Nakača milion informacija i ponuda, a sve fekalije, sa sličicam mulit-kulti, srečna porodica i sl.

Odvaratni Majkrosoft....uklonio sam i vindovs kojeg sam imao uporedo sa ubuntu-om.....odvratni korporativ-fasisti.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Pinocchio's Half Brother рече

Kennedy is a traditional crank and deluded conspiracy theorist who is thoroughly anti-science (even on the topics on which he is right, he relies almost exclusively on non-scientific arguments); a typical crank and crackpot with little aptitude for actual evidence (as opposed to twisting any fact to look like evidence to lay people). He is enormously influential, and must be considered one of the more dangerous people in the US today.

AMERICANLOONS.BLOGSPOT.COM

It’s … The Encyclopedia of American loons! Our new and exciting series presenting a representative sample of American loons from A-Z.

Немој тако површно. Овде је небитан Кенеди. Погледај студије и радове на које је указао. Пентагон, ЦДЦ, Елсевиер. Да ли су по Теби то непоуздани извори? А има тога још на мрежи.

Ако си их прочитао и утврдио да су лоше молим Те подели сазнања са нама.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, gavrosaurus рече

Опала, како лако оно с чим се не слажемо осудимо да је лаж, депласирана прича? И остало... :)
То је, такође, интересантно.

Немој тако. Бил Гејтс је познати вирусолог, инфектолог, епидемиолог. Он све зна. Ха. Исто као и наш Жељко.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, gavrosaurus рече

Каква страствена и готово религиозна одбрана мулти-милијардера од стране сиромашних!
Племенито. Ваистину. :smeh1:

Nije Gejts u pitanju, nego si postavio članak sa jedno 3, 4 masne laži i još pokušavaš biti duhovit. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Србољуб+ рече

Немој тако. Бил Гејтс је познати вирусолог, инфектолог, епидемиолог. Он све зна. Ха. Исто као и наш Жељко.

Čovjek ima love interesuje se za bolesti i kako pronaći lijek i finansira istraživanja. Ne mora on biti stručnjak, imaju oni koje plaća može donekle biti upoznat s materijom ako je non stop u kontaktu sa ljudima koji jesu stručni. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, obi-wan рече

U ovome se svakako slazem.
Ali da zmureci prnosis ocigledne zlonamernosti na forum - nikako mi nije jasno.

Nismo mi svi ovde od juce, znamo odlicno kakva je ovdasnja "stampa".

Нема потребе да одмараш (не персирам, не замери) од писања на ову тему јер ниси у криву и имаш и права и простор за своје мишљење.
Како се осећаш приватно и да ли ти треба одмор је твоја приватна ствар и сигурно имаш с(а)вести да и сам расуђујеш шта ти је потребно но то свакако није психолог, може да буде само духовник. Постоји разлика.
А то што се некоме не допада како пишеш и зашто те треба модерисати...треба знати како с људима, то многи који раде с људима не знају јер...их и не занима. Хвала Богу на овим временима и искушењима јер бисмо сасвим пропали да их нема!

Терај даље и Бог с тобом јер Христос васкрсе и смрћу смрт уништи!

• Свиђа ми се 1
Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Justin Waters рече

Nije Gejts u pitanju, nego si postavio članak sa jedno 3, 4 masne laži i još pokušavaš biti duhovit. 

Не покушавам, циничан сам и саркастичан и запањен и баш ми пуче прслуче за сиротим јадним несхваћеним милијардером добротвором чије добротворење се никуд не види а око кога сам поставио обичан чланак из новина? Дозвољено је, смем?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Pinocchio's Half Brother рече

E ako tako kaže otac Tadej onda ga poslušaj i nemoj da širiš i postavljaš ovde budalaste video uradke teoretičara zavere & ostalih niškorista.

Добро бре Носоњо, опет лажеш!

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Justin Waters рече

Čovjek ima love interesuje se za bolesti i kako pronaći lijek i finansira istraživanja. Ne mora on biti stručnjak, imaju oni koje plaća može donekle biti upoznat s materijom ako je non stop u kontaktu sa ljudima koji jesu stručni. 

Значи он је амерички Богољуб Карић. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...