Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Jel' zna neko da li su ovo tačni podaci?

27336891_10213752751647296_8805251987847

Znam da nije popularno, znam da vas je još uvek strah, ali moram da vam razbijam strah. Propada nam država.

Na ovaj grafik broja umrlih u poslednje 4 godine u 20 evropskih zemalja među kojima su i Italija i Španija i Francuska i UK i Nemačka sam stavio strelice da se ne mučite i da jasno vidite kada je bila sezona prehlada i gripa u prethodne 3 godine i kako se kretao broj mrtvih. U SVE TRI prethodne godine u ovo doba, broj mrtvih je bilo VEĆI nego ove godine.

Još gore po panedmiju histerije, ove godine je po smrtnost bio gori januar od marta. Samo tada nije bilo medijske histerije i brojanja mrtvih.

Фотографија корисника Saša Radulović

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Desiderius Erasmus said:

Jel' zna neko da li su ovo tačni podaci?

Видим да га у коментарима питају за извор графикона. Засад не одговара.

Иначе скоро је нешто слично писао:

WWW.RASKRIKAVANJE.RS

Predsednik DJB-a Saša Radulović je 31. marta objavio na Tviteru da Italija za prva tri meseca ove godine ima manju smrtnost nego u istom periodu 2017, 2018. i 2019. „Kada zatvorite CELU državu...

Подели на овим сајтовима

Našao sam...

WWW.EUROMOMO.EU

Nisam još analizirao... ali vidi se po prvoj slici da Španija i Italija imaju ozbiljno veći broj... trebalo bi pitati Raduleta zašto li je to...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

WWW.B92.NET

U pokušaju da stavi širenje koronavirusa pod kontrolu, Moskva koristi najnoviju tehnologiju da vodi računa o tome gde se građani nalaze.

Međutim, postavlja se novo pitanje: Da li će ovako raširena mreža nadziranja ikada moći da bude povučena iz upotrebe u potpunosti? "

Pa, kako da povuku, kada su vec instalirane i potrosena lova na opremu i softver i slicno. 

Tako da, moracu da procitam onu Orvelovu 1984..... :POPOcorn1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Našao sam...

WWW.EUROMOMO.EU

Nisam još analizirao... ali vidi se po prvoj slici da Španija i Italija imaju ozbiljno veći broj... trebalo bi pitati Raduleta zašto li je to...

Lijepo piše da podatke treba uzeti s pažnjom jer se vremenom nadopunjuju. 

Ali imaju zato sedmičniće podatke od početka sedmicaće ove godine po državama, tj prva u aprilu plavom linijom malo štrče u vis.

Radule se po tom pitanju pravi blesav. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Bokisd рече

WWW.B92.NET

U pokušaju da stavi širenje koronavirusa pod kontrolu, Moskva koristi najnoviju tehnologiju da vodi računa o tome gde se građani nalaze.

Međutim, postavlja se novo pitanje: Da li će ovako raširena mreža nadziranja ikada moći da bude povučena iz upotrebe u potpunosti? "

Pa, kako da povuku, kada su vec instalirane i potrosena lova na opremu i softver i slicno. 

Tako da, moracu da procitam onu Orvelovu 1984..... :POPOcorn1:

Аааха

WWW.NOVOSTI.RS

Zavisnost od interneta u uslovima pandemije virusa korona u ozbiljnom je porastu i zato je potrebno aktivirati rad na tome da...

Још ће и УН да укључе у ту активност.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Шта ти мислиш? Да ли ово може бити завера на глобалном нивоу ;)

Pa, pravo da ti kazem, ne znam, videcemo sta ce biti i kako ce oni koji vole da budu glavni igraci, kada se ovo smiri, ..... sve ovo iskoristiti kako bi sproveli te neke svoje globalne planove kontrole u delo. 

Inace, stalno sam se pitao kako se moze desiti ono iz Otkrivenja 18 glava,..... И повика јаким гласом говорећи: Паде, паде Вавилон велики, (i dalje)..... pa, analogno, ne daj Boze kada bi ovaj virus (po dopustenju Bozijem) trajao intezivno nekih 5 - 6 meseci i duze, propala bi i pala sva ekonomija i normalan zivot ljudi (sta bi bilo da Tramp i ostali nisu nastampali silne hiljade mililjardi love,.... ne_shvata )

Tako da, mislim da je ovo sto danas vidimo, jesu bas veliki i teski dogadjaji i ispit za nasu civilizaciju,.... u svakom smislu, i ekonomskom i politickom i psihickom i duhovnom.

Подели на овим сајтовима

Hitler approves this...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

WWW.KRSTARICA.COM

Da li oni znaju nešto što mi ne znamo?

Pored Bil Gejtsa, ostavke su pre proglašenja pandemije  (netačno je da su podneli usred pandemije kao što piše u tekstu) podneli i :

• Džini Rometi (Ginni Rometty) – IBM
  • Džejms Maren (James Murren) – MGM
  • Merilin Hjuson (Marilyn Hewson) – Lockheed Martin
  • Bob Ajger (Bob Iger) – Disney
  • Les Veksner (Les Wexner) – Lbrands
  • Ajai Banga (Ajay Banga) – Mastercard
  • Džejson Druhe (Jason Droege) – Uber Eats
  • Rendi Frir (Randy Freer) – Hulu
  • Fernando Merce (Fernando Mercé) – Nestle Waters
  • Kejt Blok (Keith Block) – Salesforce
  • Barbara Novick (Barbara Novick) – Blackrock

Hmmm, da li oni znaju nešto što mi ne znamo? :mahmah: