Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Кучи - И тако кренусмо по ко зна који пут са нашијех стијена да сачувамо образ, крст и вјеру!

Подели на овим сајтовима

Ako Milo na sledecim izborima osvoji 35%- 40% a ove ostale partije podbace, to znaci da su ga mnogi u litijama glasali. To takodje znaci da ljudi nemaju predstavu o hriscanstvu. Ja se bojim da ovi koji izlaze, ima ih mnogo DPS- ovaca,(vidim ih, znam za koga ko glasa) opet glasaju za njega i time po ko zna koji put pokazu da su kukavice kojima je 300 eura bitnije od bilo kojeg moralnog i duhovnog nacela. Za one koji prodaju glas za 20- 50 eura, a znam da im nije nevolja necu ni da govorim, njih koliko god izgledalo nehriscanski i ne zovem ljudima i gradjanima.

Jednom prije nekih izbora( ima tome nekoliko godina) sam se nasao u taxiju sa nekoliko ljudi koji zive malo u BiH, malo u CG, imaju drzavljanstvo Crnogorsko a koji nisu mogli da vjeruju kako necu uzeti 100 eura da glasam za DPS. Takvih nazalost ima medju svim etnickim grupama.

Подели на овим сајтовима

На путу ка Подгорици, у Берима, породица Рацковић изнела сокове и ракију да се народ окрепи...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...