Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

-Чека се политички моменат за објављивање, многи рачуни су му лоцирани у иностранству. Објавићу на чијим рачунима Мило Ђукановић држи паре, јер имам те податке. Морамо бити рационални и учинковити, да демонтирамо његов режим. Мило неће ићи даље у нападима на Цркву, чекаће да се страсти смире. Неће више заоштравати ствари са Црквом, али Црква треба да заоштри с Милом! Jер, иду избориНе смију да се пасивизирају, јер Милу је битно да је Закон усвојен и зато му се не жури.

https://rs.sputniknews.com/regioni/202001101121515865-knezevic-pocela-je-druga-faza-stezanja-obruca-oko-mila-koju-on-politicki-ne-moze-da-prezivi/

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

VOLIMPODGORICU.ME

50 odsto ljudi u litijama je pošteno i ne žele da ruše državu...ne sporim da ih ima dosta, ali je tužno, jer su svi nenormalni...to je benigniji dio u litijama. Drugi dio ljudi su kriminalne...

Подели на овим сајтовима

Митрополит Амфилохије прекршио забрану власти и одржао литију усред Цетиња

RS.SPUTNIKNEWS.COM

У Црној Гори је дан за литије и народно окупљање у знак борбе против контроверзног Закона о слободи...

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ухапшен адвокат из Бара који је пешке преко Будве кренуо на Цетиње

Адвокат из Бара Божидар Чармак, који је у суботу кренуо од цркве Светог Николе у Старом Бару, преко Будве, на Цетиње, око три сата после поноћи приведен је на Брајићима и враћен је за Бар

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Адвокат из Бара Божидар Чармак, који је у суботу кренуо од цркве Светог Николе у Старом Бару, преко Будве, на...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...