Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

WWW.STANDARD.CO.ME

Tome svjedoči i fotografija na kojoj se vidi kako Stijović sa sugrađanima ide pješke ka Beranama, kako bi se pridružili tamošnjoj litiji. Podsjećamo, SD je u Skupštini podržala Zakon o...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

WWW.PECAT.CO.RS

Оно што је компромис за Фанар и Вашингтон, сигуран је пораз за Српску цркву и Србе у Црној Гори Пово

Подели на овим сајтовима

Словачка

ORTHODOX.SK

Od konca decembra minulého roka sa po celej Čiernej Hore konajú procesie na obranu chrámov a monastierov, ktoré by podľa nového čiernohorského zákona mala Čierna Hora zoštátniť a...

Подели на овим сајтовима

Часлав часно збори: 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Митрополит Амфилохије: “Ако су мене гонили, и вас ће гонити” потврђује се данас на нашој цркви у Црној Гори

mitropolit-amfilohija-640x799.jpg

Митрополит Амфилохије

Ријечи Христове “Ако су мене гонили, и вас ће гонити” потврђују се данас управо на нашој цркви у Црној Гори, те да је Црква Божија гоњена је и прогоњена и то је оно што се догађало са њом кроз сву историју, рекао је данас митрополит црногорско-приморски Амфилохије након литургије у манастиру Свете Матроне у Доњем Грбљу.

“Гоњена је и прогоњена од владара, моћника, лажних учитеља, али црква Божија је опстала и опстаје носећи крст Христов. И као што Христос није дошао да му служе него да служи и живот свој жртвује за ближње своје, тако и они који су у цркви божијој и носе њагов треба да су спремни да служе и живот свој жртвује за ближње своје”, истакао је Амфилохије.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Данас је на подгоричком аеродрому забрањен улаз у Црну Гору познатом монаху из Острога Станку Пешуту (који има...

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...