Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Ромејац рече

Сада видим да постоји текст на сајту митрополије који појашњава да ће бити Литија 27. али и Литија 29. фебруара. Митрополит Онуфрије ће учествовати у обе Литије.

Lepo! Slava Bogu!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 36 минута, The Godfather рече

Nije brljotina, pomerena je poseta sa 29. na 27mi. Nema potrebe da bude 29og, posto je patrijarh u SAD ?.

Ali dobro, situacija u CG sluzi ( bez da omalovazam stanje tamo i oko cilja smo svi ujedinjeni , sto je i normalno ) da se pokriju sve brljotine i podmetacine, isto kao i napadi na AV ( ciji nisam fan - ponavljam po 100ti put, ali neke stvari moram da konstatujem )

Трчиш пред руду Кумашине!

И које брљотине и подметачине и какви напади на АVavog???

Не мислиш ваљда на то што му је речено ако има вишка пара да шаље Србима на КиМ?!  

• Свиђа ми се 1

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, The Godfather рече

Nije brljotina, pomerena je poseta sa 29. na 27mi.

Немамо потврду да је отказана Светосимеоновска литија, након литургије у суботу 29. Изгледа само да ће дочек митрополита Онуфрија да се поклопи са уобичајеном литијом четвртком.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, александар живаљев рече

Немамо потврду да је отказана Светосимеоновска литија, након литургије у суботу 29. Изгледа само да ће дочек митрополита Онуфрија да се поклопи са уобичајеном литијом четвртком.

Наравно да немамо! 

Ово поп З(л)оћо и његов копиЕНДпејст кумашим показују нестрпљивост и нетрпељивост спроћу Митрополита Амфилохија и његових свештеника... 

Но, они и многи други могу само да се копрцају узалуд,  Ђедо то све сигурно држи у владичанској руци: 

IMG_9749.JPG

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Golub рече

Трчиш пред руду Кумашине!

И које брљотине и подметачине и какви напади на АVavog???

Не мислиш ваљда на то што му је речено ако има вишка пара да шаље Србима на КиМ?!  

Иначе, држава је изгледа укинула помоћ народним кухињама на КиМ-и. Тамо је баш тешко стање. Жалио се и епископ Теодосије. Немојте ме сад држати за ријеч, информација је од врло поузданог извор(једна хуманитарна организација), али чекам да ми детаљније објасне о чему се тачно ради. 

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Епифаније љут на Амфилохија ... :w9k3k6:

Подели на овим сајтовима

On 19.2.2020. at 13:42, Bokisd рече

@kopitar kazi im tamo Hrkiju da nema separatizma ni u narodu, pa vecina cine srbi koji sigurno zele da ostanu crkveno vezani sa svojom Srpskom crkvom, ni u samom svestenstvu i episkopima..... i da ne prica napamet o autokefaliji SPC i crkvi u CG i MCP.

I, kazi im da crnogorci imaju prava na svoju crkvu,.... i kazi im neka je naprave, jer zasad nemaju nista, pocinju od nule....evo im Miras Dedeic pa neka prave tu crkvu,... 

pa dobro bre Kopitar :a1490: :b101:
znaš li ti da išta sam odgovoriš...umeš li ti to?
za svaki upit ideš na neke forume i drugi ti pišu odgovore

ne počinju bre crnogorci od nule!
oni su bre imali autokefaliju pre SPC!!...je li ti to znaš?
SPC je autokefalnost dobila tek 1920 .( 1929) ...a crnogorska pc negdje oko 1879!
i sada tko je koka ko je pile?

Подели на овим сајтовима

88127232_528264411132803_1079135555599466496_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=a61e81&_nc_ohc=IlN_Dp1KYRUAX-_3C3I&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=64b7398a24328a74dc144de2a957ca3e&oe=5EF25C34

Милош Богдановић из Херцег Новог данас је напунио 11година.
Одлучио је да ове године не слави рођендан, због свог Христа и своје цркве, а као једини поклон пожелио је торту у бојама црногорске слободе.
Срећан рођендан маленом рецитатору, да у животу увијек слиједи пут свог срца, које је Христ већ обасјао.
Милоше, биће још пуно рођендана, када одрастеш бићеш поносан на ову фотографију и свој 11-ти рођендан.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...