The Godfather Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 1 минут, Ромејац рече Сада видим да постоји текст на сајту митрополије који појашњава да ће бити Литија 27. али и Литија 29. фебруара. Митрополит Онуфрије ће учествовати у обе Литије. Lepo! Slava Bogu! Рисбо and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 36 минута, The Godfather рече Nije brljotina, pomerena je poseta sa 29. na 27mi. Nema potrebe da bude 29og, posto je patrijarh u SAD ?. Ali dobro, situacija u CG sluzi ( bez da omalovazam stanje tamo i oko cilja smo svi ujedinjeni , sto je i normalno ) da se pokriju sve brljotine i podmetacine, isto kao i napadi na AV ( ciji nisam fan - ponavljam po 100ti put, ali neke stvari moram da konstatujem ) Трчиш пред руду Кумашине! И које брљотине и подметачине и какви напади на АVavog??? Не мислиш ваљда на то што му је речено ако има вишка пара да шаље Србима на КиМ?! Пг је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 43 минута, The Godfather рече Nije brljotina, pomerena je poseta sa 29. na 27mi. Немамо потврду да је отказана Светосимеоновска литија, након литургије у суботу 29. Изгледа само да ће дочек митрополита Онуфрија да се поклопи са уобичајеном литијом четвртком. The Godfather је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 9 минута, александар живаљев рече Немамо потврду да је отказана Светосимеоновска литија, након литургије у суботу 29. Изгледа само да ће дочек митрополита Онуфрија да се поклопи са уобичајеном литијом четвртком. Наравно да немамо! Ово поп З(л)оћо и његов копиЕНДпејст кумашим показују нестрпљивост и нетрпељивост спроћу Митрополита Амфилохија и његових свештеника... Но, они и многи други могу само да се копрцају узалуд, Ђедо то све сигурно држи у владичанској руци: Milan Nikolic and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 2 часа, Golub рече Трчиш пред руду Кумашине! И које брљотине и подметачине и какви напади на АVavog??? Не мислиш ваљда на то што му је речено ако има вишка пара да шаље Србима на КиМ?! Иначе, држава је изгледа укинула помоћ народним кухињама на КиМ-и. Тамо је баш тешко стање. Жалио се и епископ Теодосије. Немојте ме сад држати за ријеч, информација је од врло поузданог извор(једна хуманитарна организација), али чекам да ми детаљније објасне о чему се тачно ради. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Поглавар нове цркве у Украјини се пожалио: У Црну Гору нису позвали мене, већ руског митрополита RS.SPUTNIKNEWS.COM Православна црква Украјине саопштила је да њен... Епифаније љут на Амфилохија ... Рисбо and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 On 19.2.2020. at 13:42, Bokisd рече @kopitar kazi im tamo Hrkiju da nema separatizma ni u narodu, pa vecina cine srbi koji sigurno zele da ostanu crkveno vezani sa svojom Srpskom crkvom, ni u samom svestenstvu i episkopima..... i da ne prica napamet o autokefaliji SPC i crkvi u CG i MCP. I, kazi im da crnogorci imaju prava na svoju crkvu,.... i kazi im neka je naprave, jer zasad nemaju nista, pocinju od nule....evo im Miras Dedeic pa neka prave tu crkvu,... pa dobro bre Kopitar znaš li ti da išta sam odgovoriš...umeš li ti to? za svaki upit ideš na neke forume i drugi ti pišu odgovore ne počinju bre crnogorci od nule! oni su bre imali autokefaliju pre SPC!!...je li ti to znaš? SPC je autokefalnost dobila tek 1920 .( 1929) ...a crnogorska pc negdje oko 1879! i sada tko je koka ko je pile? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Андријевица Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Милош Богдановић из Херцег Новог данас је напунио 11година. Одлучио је да ове године не слави рођендан, због свог Христа и своје цркве, а као једини поклон пожелио је торту у бојама црногорске слободе. Срећан рођендан маленом рецитатору, да у животу увијек слиједи пут свог срца, које је Христ већ обасјао. Милоше, биће још пуно рођендана, када одрастеш бићеш поносан на ову фотографију и свој 11-ти рођендан. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Пг and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Крагујевац Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 27, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Пивљани Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука