Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 17 минута, Пг рече

Спремио јавни сервис нову емисију о нашој Митрополији. Сјутра вече ће да буду на удару свештеници и њихова имовина. Најављено је то, има и 10, 15 дана од тада. Пробаћу да нађем линк. 

Sva imovina svestenika ukupno da se sabere, ne moze premasiti materijalno bogatstvo jednog covjeka u CG.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Генијални поп Гојко:

IMG_9774.JPG

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Vikali su da će opet da nas bacaju u jame, njihovo novocrnogorstvo je rođeno na savezu sa ustašama: Vladika Jovan ispričao kako su pristalice tzv. CPC napale Cetinjski manastir (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=WSsGfVW75EA&feature=emb_title

WWW.NOVOSTI.RS

Četiri sveštenika, nakon što su raščinjeni, proglasili su sebe na ulici autokefalnom crkvom. To je na nivou šale ili statističke...

Подели на овим сајтовима

Митрополит Амфилохије, заиста јесте Сведок Божије љубави.

Ђедо у загрљају са дечицом:

IMG_9772.JPG

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

МОЈЕ ПИСМО КОЈЕ САМ УПУТИЛА МИЛУ ЂУКАНОВИЋУ

господине Ђукановићу,

Обраћам ти се као девојка чији су корени из села Ђиновићи надомак Цетиња,чији је ђед рођен у Скадру,а ја у светој Метохији и чија фамилија,стричеви,ујак,браћа,тетке, сестре,братанци живе од Зете преко Берана,Подгорице,Бара и Сутомора.

Поуздано знам да су и твоји преци гинули за Цетиње,ратовали за Скадар и давали своје животе у Метохији. На време ти кажем,иди код своје мајке да ти понови ове моје речи и исприча ову причу. Знам по чијем си наређењу отишао најдаље од свих до сад у историји Црне Горе! Уразуми се и повуци овај срамни закон!

Не иди на Светог Петра Цетинског и Светог Василија Острошког,и све свеце и молитвенике пред Господом који осам векова у Црној Гори молитвено обитавају у Православљу.

Ђед ти се преврће у гробу,мајка мора да ћути,али пази једног дана твоји потомци ће те се одрећи.

Не започињи нову битку на Брдоњелу,Крусама и Мојковцу... Ти ћеш бити крив за све! Поменух ове битке у којима је учествовао мој прађед,јер потомци таквих јунака данас су у литијама и молитвама по васцелој Црној Гори,све од Берана па до мора.
Сад ти се чини да си већи од Бога,а доћи ће време да понизно пузиш,као што сад пузиш пред својим господарима са запада.

Дуго пузиш и служиш непријатељима који бесомучно и зликовачки бомбардоваше Крајину,Црну Гору,Косово и Метохију.

Кунем ти се у Острог,Дечане и Крку да нећеш проћи са непријатељским законом иза којег стоји твој потпис.
Имаш два избора:
1. Или се поврати и буди човек
2. Или ћеш остати људска нула,презрен од Бога и људи.
Ако наставиш да кидишеш на наше светиње,кућа ће ти се угасити,запамти добро.

Ово ти пише девојка која је једва.извукла живу главу из родне Ђаковице у лето 1999 године од УЧК крволока и НАТО злочинаца.Кошена сам тим бомбама, и њиховим гелерима док сам се играла са лутком у свом дворишту..али ми је Бог дао снагу,Љубав,тврду Веру и Наду.
Јача је наша љубав према светињама,него твоја мржња коју производиш међу браћом.

Биће нас сваког дана више на страни правде,у борби против безакоња,јер у нама тече крв Светог Саве,Обилића,Петровића,Вукотића и свих који смо заклети под Косовским Заветом и Лазаревом клетвом.
Остало ти је још мало времена.
Упамет се добро,Ђукановићу!

Јефимија Ђинoвић етно појац са Косова и Метохије

Подели на овим сајтовима

Најутицајнији француски магазин објавио: Ђукановић може лако да падне

Председник Црне Горе Мило Ђукановић доношењем непријатељског "закона о слободи вероисповести" отишао је предалеко и лако се може десити да ускоро падне са власти, истиче у анализи заменик главног уредника најутицајнијег француског магазина „Фигаро“ Жан-Кристоф Буисон.

У ауторском тексту под називом „Црна Гора је изгубила веру у свог председника“. Буисон напомиње да је Ђукановић на власти скоро пуне три деценије, али да је сада суочен са највећим искушењем.

Француски новинар наглашава да је велико питање хоће ли Ђукановић следеће године прославити 30 година власти.

„Упркос подршци америчких савезника, упркос релативно здравој економији земље чије туристичке лепоте привлаче туристе током целе године, упркос перспективи уласка у ЕУ (после НАТО), што грађани (наивно?) доживљавају као свети грал, то се питање ипак поставља. Грешка у једној напетој ситуацији до које је довео председник лично извела је на улице чак 200.000 грађана (од укупно 600.000 становника) који демонстрирају већ месец и по дана. Црногорски председник је сада, чини се, отишао предалеко“, наводи Буисон.

Према његовим речима, 26. децембра прошле године посланици Ђукановићеве странке изгласали су закон који им омогућује национализацију имовине СПЦ ако она не може да приложи папире о власништву.

„Многе цркве изграђене су у 6. или 7. веку, док су неке настале у време отоманске окупације, касније и фашистичке окупације и у доба комунизма. Да не помињемо да су често биле пљачкане или уништаване. Одлучан народ мирно се окупља око митрополита Амфилохија пре свега да искаже припадност српској цркви, која је установљена још у 13. веку. Они такође изражавају и да им је дозлогрдио човек који је далеко од тога да је поштен и узоран“, истиче Буисон.

https://rs.sputniknews.com/regioni/202002211121895593-najuticajniji-francuski-magazin-objavio-djukanovic-moze-lako-da-padne/

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...