Jump to content

САД извршиле атентат на високог званичника Ирана

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

• Одговори 316
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Nisu komunisticki zlikovci izazvali krvoprolice nego Amerikanci... Ma ok.

Sa kretenima se ne vredi raspravljati. Uzivaj.

Kreten te rodio. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Da bre, ti ce da mu urucis poziv za sud?

Mi smo ovde golje, niko i nista.

Ali oni su glavne baje, sto ga nisu uhapsili? Mogli su, bio je na izvol`te, i to u drzavi pod njihovom kontrolom.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams 

I ne rece mi - sto ne uvedu ljucka prava u Arabiju? Pa ta zemlja je daleko najgora na celom BI sto se tice tih prava, i nikom nista.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I ne vidim cemu uopste uvrede u prici, ako mene primetite da nesto rugavo kazem bilo kome licno odma` opominjite.

Neka svako misli kako mu volja, ali valjda smo i dalje braca i ljudi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

@Grizzly Adams 

I ne rece mi - sto ne uvedu ljucka prava u Arabiju? Pa ta zemlja je daleko najgora na celom BI sto se tice ljudskih prava, i nikom nista.

Svaki narod je sam duzan da se izbori za postovanje ljudskih prava.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Svaki narod je sam duzan da se izbori za postovanje ljudskih prava.

joooj

Pa dobro, sto onda ne puste Siriju, Libiju, Irak... da to sami odrade? A da, sad je vec kasno.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

I ne vidim cemu uopste uvrede u prici, ako mene primetite da nesto rugavo kazem bilo kome licno odma` opominjite.

Neka svako misli kako mu volja, ali valjda smo i dalje braca i ljudi.

Vi ste brate toliko otisli u aut da uvrede nisu ni potrebne... Ovde se vec duze vreme pisu takve nebuloze i gluposti da ne moz normalan covek da poveruje.

Umesto da se narod smiruje i dovodi u red, sve vise idemo protiv civilizacije. Ocekivao sam kad je onaj vrhovni debil umro da cemo polako da se vracamo u normalu, ali jok. I dalje pljuvanje po zapadu i Americi... Gori ste nego iranske mule. Sramota.

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Vijetnam nisu napali Amerikanci nego komunisti koje je podrzavao SSSR. Amerikanci su branili normalan Vijetnam.
Kina jeste shithole komunisticka zemlja. Amerika pokusava sa njima normalno da saradjuje u nadi da ce se konacno otarasiti tog satanizma i pridruziti normalnom svetu.
Sveto Pismo se primenjuje na svakog od nas pojedinacno, a ne kolektivno. Bolje tako, jer inace bi se mi Srbi veoma lose proveli...
Pricas bajke. Amerikanci saradjuju sa Vijetnamom zato sto zele da se oni oslobode komunizma, a ne zato sto hoce da zarade na jeftinoj radnoj snazi... Ti si sebi bas dobro isprao mozak. Ni Staljin ni Ho Si Min ne bi bolje uradili.

Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

joooj

Pa dobro, sto onda ne puste Siriju, Libiju, Irak... da to sami odrade? A da, sad je vec kasno.

Je*em li ga odakle ti ta ideja da oni tamo "zavode ljudska prava"?

SAD se bori uglavnom protiv terorista i fanatika koji ugrozavaju njihove gradjane. Tu i tamo neki politicar zasere po nesto, ko Hilari sa Libijom... Ali nisu tamo da "uvode ljudska prava". To ti je isto odjek Slobine propagande iz 90-tih. To nije i nikad nije bila spoljna politika SAD.

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рисбо рече

Pricas bajke. Amerikanci saradjuju sa Vijetnamom zato sto zele da se oni oslobode komunizma, a ne zato sto hoce da zarade na jeftinoj radnoj snazi... Ti si sebi bas dobro isprao mozak. Ni Staljin ni Ho Si Min ne bi bolje uradili.

Amerikanci saradjuju sa Vijetnamom zato sto su se oni prakticno odrekli komunizma jos od 90-tih.

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Vi ste brate toliko otisli u aut da uvrede nisu ni potrebne... Ovde se vec duze vreme pisu takve nebuloze i gluposti da ne moz normalan covek da poveruje.
Umesto da se narod smiruje i dovodi u red, sve vise idemo protiv civilizacije. Ocekivao sam kad je onaj vrhovni debil umro da cemo polako da se vracamo u normalu, ali jok. I dalje pljuvanje po zapadu i Americi... Gori ste nego iranske mule. Sramota.
Tebi je Amerika normala, tj idol. Sve poteze Amerike opravdavas i nalazis opravdanja. Jednostavno ti si po mentalitetu prosecan Amerikanac. Ne samo sto Amerikanci cine zlo po svetu, tu nisu zaista nazalost jedinstveni, to su radile i druge imperije vec zele da im svi aplaudirajul za to i govore hvala, e tu su prevazisli sve do sada.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Amerikanci saradjuju sa Vijetnamom zato sto su se oni prakticno odrekli komunizma jos od 90-tih.
Ha,ha. Reci mi sta koristis. Ja sam u Kanadi, pa mozda mogu da kupim to da mi bude dobro kao tebi.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, obi-wan рече

joooj

Jel možeš da vjeruješ da je ovo napisano?

A ovaj iransko - američki sukob je počeo zbog 1953 kada su Amerikanci i Britanci svrgnuli legalno izabranog premijera, i učvrstili vlast korumpiranog šaha koji je i isprovocirao islamsku revoluciju.

Znači Iran bi danas možda bio bastion demokratije i najrazvijenija zemlja BI da se nisu mješali...ali ne važno je ponavljati kako se tirani odjednom pojave kao pečurke poslije kiše i onda opravdavati brutalne agresije bjelosvjetskih policajaca i optuiživati ljude koji ukazuju na ovo da su nemoralni, da podržavaju diktatore....sramota. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...