Jump to content

САД извршиле атентат на високог званичника Ирана

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Amerikanci saradjuju sa Vijetnamom zato sto su se oni prakticno odrekli komunizma jos od 90-tih.
Mislis da su se Vijetnamci odrekli komunizma, a Kinezi koji su shithole kako ti kazes nisu.

Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 316
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Vi ste brate toliko otisli u aut da uvrede nisu ni potrebne... Ovde se vec duze vreme pisu takve nebuloze i gluposti da ne moz normalan covek da poveruje.

Umesto da se narod smiruje i dovodi u red, sve vise idemo protiv civilizacije. Ocekivao sam kad je onaj vrhovni debil umro da cemo polako da se vracamo u normalu, ali jok. I dalje pljuvanje po zapadu i Americi... Gori ste nego iranske mule. Sramota.

Ne spadam u uvredljive, `fala Bogu. Jedino mogu da ti kazem da uzasno gresis u proceni.

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Dok vi hriscani pljujete po zapadu i Americi - Iranski studenti zaobilaze americku i izraelsku zastavu iz postovanja:

I ovo ti je bas bzvz. Nikad ne bih zgazio bilo ciju zastavu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рисбо рече

Tebi je Amerika normala, tj idol. Sve poteze Amerike opravdavas i nalazis opravdanja. Jednostavno ti si po mentalitetu prosecan Amerikanac. Ne samo sto Amerikanci cine zlo po svetu, tu nisu zaista nazalost jedinstveni, to su radile i druge imperije vec zele da im svi aplaudirajul za to i govore hvala, e tu su prevazisli sve do sada.

Nebuloze. Prvo nije tacno da "opravdavam" bilo sta i bilo koga. Ljudi koji su duze na forumu znaju veoma dobro da sam kritikovao puno toga i dosta cesto.

Reagujem zato sto stvarno preterujete u mrznji i fanatizmu. Konacno bi trebalo da se izlecimo od te slobomanije vise. Krajnje je vreme.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рисбо рече

Ha,ha. Reci mi sta koristis. Ja sam u Kanadi, pa mozda mogu da kupim to da mi bude dobro kao tebi.

Mozes da koristis Wikipediu na primer. Besplatna je, a malo obrazovanja nikad ne skodi.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Jel možeš da vjeruješ da je ovo napisano?

A ovaj iransko - američki sukob je počeo zbog 1953 kada su Amerikanci i Britanci svrgnuli legalno izabranog premijera, i učvrstili vlast korumpiranog šaha koji je i isprovocirao islamsku revoluciju.

Znači Iran bi danas možda bio bastion demokratije i najrazvijenija zemlja BI da se nisu mješali...ali ne važno je ponavljati kako se tirani odjednom pojave kao pečurke poslije kiše i onda opravdavati brutalne agresije bjelosvjetskih policajaca i optuiživati ljude koji ukazuju na ovo da su nemoralni, da podržavaju diktatore....sramota. 

Kako li ti mozes da pises ovakve nebuloze i ostanes ziv to je stvarno neverovatno...joooj

Iran i Amerika bili su najbolji prijatelji do 1979. i neandertalske revolucije. U to vreme Iran jeste bio jedna od najrazvijenijih i najsavremenijih zemalja BI i razvijao se veoma brzo. Sukob je poceo od 1979 i dolaska ovih debila na vlast.

To je sve posledica mrznje i anti-zapadnjackog fanatizma. Pomucuje razum. Kao i svaka strast.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

Je*em li ga odakle ti ta ideja da oni tamo "zavode ljudska prava"?

SAD se bori uglavnom protiv terorista i fanatika koji ugrozavaju njihove gradjane. Tu i tamo neki politicar zasere po nesto, ko Hilari sa Libijom... Ali nisu tamo da "uvode ljudska prava". To ti je isto odjek Slobine propagande iz 90-tih. To nije i nikad nije bila spoljna politika SAD.

"Ljucka prava" je samo sarkazam, znamo svi da kradu naftu i ostale resurse.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Ne spadam u uvredljive, `fala Bogu. Jedino mogu da ti kazem da uzasno gresis u proceni.

Ma sta gresim. Odvedoste Srbiju u ponor. Medju najgore narode na planeti...

пре 6 минута, obi-wan рече

I ovo ti je bas bzvz. Nikad ne bih zgazio bilo ciju zastavu.

Poenta je da oni vole Ameriku i slobodu dok vi ovde branite divljake koji ih zlostavljaju. To je suludo brader.

Oni uzvikuju na tim protestima "Sulejmani je bio ubica", ne zale ga uopste. A vi ovde trabunjate neke filozofije.

Sve zbog stoke Slobe. Jos uvek vlada umom Srba... zaludeo je generacije.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Justin Waters рече

Jel možeš da vjeruješ da je ovo napisano?

A ovaj iransko - američki sukob je počeo zbog 1953 kada su Amerikanci i Britanci svrgnuli legalno izabranog premijera, i učvrstili vlast korumpiranog šaha koji je i isprovocirao islamsku revoluciju.

Znači Iran bi danas možda bio bastion demokratije i najrazvijenija zemlja BI da se nisu mješali...ali ne važno je ponavljati kako se tirani odjednom pojave kao pečurke poslije kiše i onda opravdavati brutalne agresije bjelosvjetskih policajaca i optuiživati ljude koji ukazuju na ovo da su nemoralni, da podržavaju diktatore....sramota. 

Ne vredi brate, uzaludna je to prica, vidis da sad ispade da i mi podrzavamo kojekakve rezime i vlasti.
Cuvaj zivce za nesto pametnije.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Grizzly Adams рече

Ma sta gresim. Odvedoste Srbiju u ponor. Medju najgore narode na planeti...

Naravno, bas mi koji smo se najvise natrpeli i napatili u protekle 2 decenije je vodimo u ponor.

Nikako ovi namnozeni krpelji upravo instalirani na vlast od strane tog zapada, koji im cestitase "pobedu" na izborima nekoliko sati pre zatvaranja. Ali polako, do`ce vreme da se svedu racuni, blizu je vec, pa ce da se vidi kristalno jasno ko je sve i za sta kriv, i tamo i ovamo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Naravno, bas mi koji smo se najvise natrpeli i napatili u protekle 2 decenije je vodimo u ponor.

Rece neko - ako stradas zato sto si kriv nije mucenistvo nego kazna.

пре 6 минута, obi-wan рече

Ali polako, do`ce vreme da se svedu racuni, blizu je vec, pa ce da se vidi kristalno jasno ko je sve i za sta kriv, i tamo i ovamo.

Dace Bog. Zeljno ocekujem taj dan.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Rece neko - ako stradas zato sto si kriv nije mucenistvo nego kazna.

Slazem se - kriv sam sto nisam krao, kriv sam sto se nisam bavio svercom, kriv sam sto nisam nikad usao ni u kakvu partiju radi bilo kakve koristi, kriv sam sto drzim do kvaliteta a prezirem sunderaj, kriv sam sto necu da se selim nigde sa zemlje mojih dedova, kriv sam sto `ocu da mislim svojom glavom i da drzim oci otvorene.

Eto, sve si odlicno ukapirao, nema `de nisi u pravu.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

Slazem se - kriv sam sto nisam krao, kriv sam sto se nisam bavio svercom, kriv sam sto nisam nikad usao ni u kakvu partiju radi bilo kakve koristi, kriv sam sto drzim do kvaliteta a prezirem sunderaj, kriv sam sto necu da se selim nigde sa zemlje mojih dedova, kriv sam sto `ocu da mislim svojom glavom i da drzim oci otvorene.

Nevjerovatno...još ispadneš kriv za stradanja Srbije, kao da si bio slobin funkcioner...kakvo dno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, obi-wan рече

Mnogo je pojam "krivice" u hriscanstvu dublji od toga. Svi smo krivi za sve sto se oko nas desava. Krivi smo kad smo precutali, kad smo pogledali na drugu stranu dok je neko unistavao narod i zemlju, krivi smo sto se nismo bunili, sto se nismo zrtvovali za pravdu i istinu, sto nismo ustali protiv zla. Krivi smo kad smo gordi i praznoslovimo, cime podrzavamo zlo i zlikovce koji vode narod u ponor. Krivi smo kad mislimo da smo pravedni i hvalimo se svojim "vrlinama". Svi smo krivi za sve. Svi koji smo bili punoletni smo krivi sto smo cutali i dozvolili zlikovcima da upropaste sve. Ja sam kriv za sve to i jos puno toga.

Blago tebi sto nista nisi uradio nego su ti za sve krivi Ameri.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...