Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Kaliopi рече

Slažem se i ja. Nemam još ništa osim da je vladika Atanasije poručio da neće dati vladiku Maksima sa fakulteta. Čim dobijem, ako me neko ne preduhitri okačiću. Pozdrav od ❤!

пре 14 часа, Стаљиново унуче рече

Лицемерко а није ти сметало акда су твоји "добри епископи"  разапиљали оваквог Човека?

https://www.youtube.com/watch?v=ES5E9jJdhCE

STANJESTVARI.COM

Српски медији у западном власништву и пред овогодишњи редовни мајски Сабор благовремено су кренули у припрему саборског „терена“...

Ало лицимурко ајде ти мени реци што је твој "дивни бајни " прогонио духвно чедо Патријарха Павла? Што си лицимурко ћутала када су кидали Владику Јована по новинама?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 7 минута, Родољуб Лазић рече

Само да обавестим Ф.Б. да сам помало разочаран његовим пропустом да баш на сваку поруку Калиопину (Кларину, Истопљеног камена...) стави дислајк.

Хајде погледај мало боље, на страни 4. и 6. имаш по једну поруку, а на 16. чак две на које ниси ставио дислајк.

Ако већ нешто радиш, немој да фушериш:coolio: Или мислиш да ми радимо твој посао?

ео теби један дислајк јербо водиш рачуна о небитним стварима

Подели на овим сајтовима

Стаљинче, побркао си нешто. Ал нема везе, није лоше тренирати...

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Стаљиново унуче рече

ај ти мени мало о томе шшто је Атанасија и остали из екипе нападао на Владику Јована? Што тад нсите писали? срам вас бре било лицимури једни

Nije Tasa, već neko drugi. Tasa je nedavno besedio da je učinjena nepravda tom vladici.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Kaliopi рече

Slažem se i ja. Nemam još ništa osim da je vladika Atanasije poručio da neće dati vladiku Maksima sa fakulteta. Čim dobijem, ako me neko ne preduhitri okačiću. Pozdrav od ❤!

Ja sam cula da su ljudi bas bili odusevljeni  i valjda aplaudirali sta li. A Tasa im rekao kao “nisam valjda budala k’o onaj magarac na kome je Hristos usao u Jerusalim pa da pomislim da meni aplaudiraju” ?

Necu da spamujem ovu temu vise, ali nadam se da ce biti uskoro neka detaljnija vest o ovome pa cemo videti?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Kaliopi рече

Nemam još ništa osim da je vladika Atanasije poručio da neće dati vladiku Maksima sa fakulteta.

Јел' то оног факултета на Халки што ће турци да га отворе 29. маја 2453 на 1000-годишњицу "ослобађања" Стамбола!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Стаљиново унуче рече

ајде тролерко не спинуј него објави сама каки сте бре лицимури

Pa nemam, zato i trazim da neko postavi ako ima neki zapis posto bih bas volela da vidim. Ovo sto znam su mi samo prepricali ljudi koji su bili.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, florenntina рече

Ja sam cula da su ljudi bas bili odusevljeni  i valjda aplaudirali sta li. A Tasa im rekao kao “nisam valjda budala k’o onaj magarac na kome je Hristos usao u Jerusalim pa da pomislim da meni aplaudiraju” ?

Necu da spamujem ovu temu vise, ali nadam se da ce biti uskoro neka detaljnija vest o ovome pa cemo videti?

Da i ja sam čula. Nisam bila, ali ovo za magarca vladika često govori i nama.

I ja se nadam. Pitala sam ga večeras on još uvek nema nikakav snimak...dolazi opet u Bg 4.12. U Domu Omladine da govori o Dostojevskom. Vladika je :sunce:.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Стаљиново унуче рече

Лицемерко а није ти сметало акда су твоји "добри епископи"  разапиљали оваквог Човека?

STANJESTVARI.COM

Српски медији у западном власништву и пред овогодишњи редовни мајски Сабор благовремено су кренули у припрему саборског „терена“...

Mislim da ste se ipak ovde malo preračunali, episkopa Jovana nisu uklonili Gda episkopi na koje sumnjate no onaj koji jednom rukom miluje i tješi a drugom rukom dzelatu kazuje seci.

U pogledu ove novinarke pogledajte i tekstove u odbranu Artemija i nekih dr...

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Стаљиново унуче рече

STANJESTVARI.COM

пре 7 часа, florenntina рече

Pa nemam, zato i trazim da neko postavi ako ima neki zapis posto bih bas volela da vidim. Ovo sto znam su mi samo prepricali ljudi koji su bili.

пре 3 часа, Kaliopi рече

Da i ja sam čula. Nisam bila, ali ovo za magarca vladika često govori i nama.

I ja se nadam. Pitala sam ga večeras on još uvek nema nikakav snimak...dolazi opet u Bg 4.12. U Domu Omladine da govori o Dostojevskom. Vladika je :sunce:.

Licimurke da mi odogvorite što ste čutale kada je Atanasije sa ostalim klanom razapinjao po medijima ovog čestitog Vladiku Jovana?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Стаљиново унуче рече

Licimurke da mi odogvorite što ste čutale kada je Atanasije sa ostalim klanom razapinjao po medijima ovog čestitog Vladiku Jovana?

To nije istina!

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, florenntina рече

Ево био сам ја на промоцији. Није тако било. Владика је рекао да неће дати Максима, па макар сви отишли, да ће епископ Максим остати, али није добио аплауз. Није баш добио одушевљење међу присутнима, барем мени. То за магарца је причао на крају промоције као анегдоту. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Стаљиново унуче рече

Лажеш! Ниси се јављала! Ћутала  си!

Nisam bila na forumu. Inače trudim se da imam stav sa rasudjivanjem ako me negde neko nešto pita, ali  ne zaboravite, ja sam samo jedna žena, obična žena.:)

A sada u ovom slučaju sam učesnik, jer sam stradala od istih od kojih stradaju današnji Episkopi, profesori, sveštenstvo, monaštvo, deca....vladaju jednoumlje i strahovlada.

A to je jedan čovek. Episkop Irinej Bački. Bog neka mu pomogne i sveti Nektarije koji se danas proslavlja i sveti starac Porfirije.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...