Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Торжественное богослужение в Храме Христа Спасителя в день рождения Святейшего Патриарха Кирилла

detail20191120-SNV_9471-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-SNV_9672-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-VAR_9592-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-VAR_9798-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-SNV_0018-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-VAR_9884-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-VAR_9810-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-VAR_9825-%D0%BE%D0%B1%D1%

detail20191120-PAL_6096-%D0%BE%D0%B1%D1%

Подели на овим сајтовима

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 сат, Kaliopi рече

Meni nije smešno ni jedno stradanje. 

Чини ми се да те не дотиче страдање Цркве у Украјини! Нема осуде, нема емпатије, нема туге, нема... са твоје стране. Док за Максима... Због текстова Ђуровића (у којима он пише против Максимових радњи и дела), који су постови на овом форуму, ти си спремна... на све! Колико пута си се вратила на форум после гашења твог налога од стране администрације? Да "истераш правду"! Да браниш потлачене! Да не допустиш да се понови! Да "спасеш" Цркву од једног епископа (и његовог Секретара)!

Постоји епископ и у Стамболу на Босфору! 

Да ли би тако "предано" спасавала и Цркву у Украјини? Украјинске попове, попадије, монахиње, епископе и народ које избацују из цркава скрнавећи исте притом? 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ромејац рече

Чини ми се да те не дотиче страдање Цркве у Украјини! Нема осуде, нема емпатије, нема туге, нема... са твоје стране. Док за Максима... Због текстова Ђуровића (у којима он пише против Максимових радњи и дела), који су постови на овом форуму, ти си спремна... на све! Колико пута си се вратила на форум после гашења твог налога од стране администрације? Да "истераш правду"! Да браниш потлачене! Да не допустиш да се понови! Да "спасеш" Цркву од једног епископа (и његовог Секретара)!

Постоји епископ и у Стамболу на Босфору! 

Да ли би тако "предано" спасавала и Цркву у Украјини? Украјинске попове, попадије, монахиње, епископе и народ које избацују из цркава скрнавећи исте притом? 

Sigurno da bi branila da sam u toj situaciji. Ovo je materija kojom ja vladam i vrlo dobro poznajem. A I Episkop Maksim je pomogao nama kad smo bili u nezavidnoj situaciji, prihvatio je godinama da čeka, da se Irinej smiluje i da nam da otpust. On je bio naš Šindler.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Kaliopi рече

Sigurno da bi branila da sam u toj situaciji. Ovo je materija kojom ja vladam i vrlo dobro poznajem. A I Episkop Maksim je pomogao nama kad smo bili u nezavidnoj situaciji, prihvatio je godinama da čeka, da se Irinej smiluje i da nam da otpust. On je bio naš Šindler.

једина материја коју ти познајеш је да твој тата није добио провизију за осигурање попова у Бачкој сама си то рекла. Као штро си била ипогуна по мужа, та твоја алавост за славом,моћи и парама га је уништила.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Kaliopi рече

Sigurno da bi branila da sam u toj situaciji.

Хоћеш да кажеш да ниси у ситуацији да нешто напишеш против прогона Цркве у Украјини?

A I Episkop Maksim je pomogao nama kad smo bili u nezavidnoj situaciji, prihvatio je godinama da čeka, da se Irinej smiluje i da nam da otpust.

Добила си (то јест твој муж), отпуст за западноамеричку епархију! Како сте онда завршили у Херцеговини?

On je bio naš Šindler.

По овоме испаде да ти епископа Иринеја видиш као Хитлера! 

Подели на овим сајтовима

Samo se pitam sta ce biti ako Irinej backi bude sledeci patrijarh? Kako ce ga prihvatiti oni koji sada jedva ili nikako ne prihvataju sadasnjeg? 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ромејац рече

Хоћеш да кажеш да ниси у ситуацији да нешто напишеш против прогона Цркве у Украјини?

Добила си (то јест твој муж), отпуст за западноамеричку епархију! Како сте онда завршили у Херцеговини?

По овоме испаде да ти епископа Иринеја видиш као Хитлера! 

Polako.

Pa   tamo jeste bio jedan vid logora, bar sam se ja tako osećala  i nisam jedina.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Kaliopi рече

Polako.

Pa   tamo jeste bio jedan vid logora, bar sam se ja tako osećala  i nisam jedina.

Ти помињеш Шиндлера, логор... Ово испаде нацистичка Немачка (епархија бачка), Хитлер (епископ Иринеј), доктор Менгеле (Секретар)...

И поред свега ни речи о страдању Цркве у Украјини? Њихово страдање није битно! 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ромејац рече

Ти помињеш Шиндлера, логор... Ово испаде нацистичка Немачка (епархија бачка), Хитлер (епископ Иринеј), доктор Менгеле (Секретар)..

A svestenici - Jevreji ?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ромејац рече

Ти помињеш Шиндлера, логор... Ово испаде нацистичка Немачка (епархија бачка), Хитлер (епископ Иринеј), доктор Менгеле (Секретар)...

И поред свега ни речи о страдању Цркве у Украјини? Њихово страдање није битно! 

Vama je sve šala kad ste daleko od te priče. Znate kako su zvali Austrijsko Švajcarsku Eparhiju dok je Irinej administrirao? Aušvic Eparhija. To su nazvali sveštenici te Eparhije.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...