Jump to content

Информативна служба СПЦ: Осврт на антицрквену харангу у појединим овдашњим медијима

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 часа, Стаљиново унуче рече

Ја знам да си ти опчињена његовим челичнно сивим очима ал немој да нам огађујеш сваку тему са њим..пардон онеређујеш.Досадна си ,има тема.

samo ti pretenduj da sve znas I da je sasvim u redu porucivati nekom ovakve grubosti!? Da nisi mozda dupli nalog jednog od admina, kad pokazujes takav autoritet da li neko treba da ide sa teme ili ne? Ko si ti!? Ili kako rece vladika koga ne mozes da smislis ocigledno, ma svako jutro cu se pogledati u ogledalo I reci - ja sam ja, hocu da budem covek, a ja dodajem I da se ponasam dostojno jednom hriscaninu. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 173
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 25 минута, "Tamo daleko" рече

samo ti pretenduj da sve znas I da je sasvim u redu porucivati nekom ovakve grubosti!? Da nisi mozda dupli nalog jednog od admina, kad pokazujes takav autoritet da li neko treba da ide sa teme ili ne? Ko si ti!? Ili kako rece vladika koga ne mozes da smislis ocigledno, ma svako jutro cu se pogledati u ogledalo I reci - ja sam ja, hocu da budem covek, a ja dodajem I da se ponasam dostojno jednom hriscaninu. 

jes svako bi da bude ono što nije...e ovo druugo što te tuče to je paranoja....to je dominantna osobina uz agresivnost tippičnu feminiziranim homoseksualcima kod vas Liberalnihdosojeda,,,a davite juuu

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ево мало нашим украјинцима да се засладе:

http://www.spc.rs/sr/mitrofolitu_onufriju_orden_svetog_vladimira_prvog_stepena

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Хајде да видимо ко је против овог ордена?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 23.10.2019. at 0:43, Grizzly Adams рече

Сто му громова.

Овим речима си ме подсетио на дане када сам читајући стрипове мислио да су амери добри а индијанци зли али ти дани су прошли и илузија је разбијена у ратовима 90их закључно са 1999 год. Када су нас твоји Амери заједно са трулом европом обележили и загадили за наредних пар стотина поколења. То је отворило и Русима очи и данас имамо Путина и Евроазијски блок. По твојој причи види се као да си читао много стрипова али ниси одрастао и схватио реалност. Та Америка и Европа су створиле елите које су не додирљиве за закон. Оне организујући ратове  зарађују и манипулишу људима (лепо пише горе Рачак, Маркале... али ви се спрдате са саопштењем од сопствене Цркве), новац штампају без покрића. Кажеш Њујорк има већи бдп од целе Русије а да ли је то новац са покрићем? Ко може њих да контролише? У чијем власништву су федералне резерве? Није Путин проблем, проблем је та "елита" и тајкуни који уцењују и држе све државе па и твоју Америку. Путин води борбу са том "елитом" која поседује огроман капитал и у Русији и покушава да их стави под контролу или какву такву сарадњу. Русија барем има Путина, Европа и САД су пукле одавно. Будалаштине су да је икоме од њих стало до људских слобода ради неког добробита човечанства. Боли њих брига за Цркву, то говори и раскол који су организовали да би кобајаги Путина и Русију ставили под контролу, јер.су осетили да губе власт. Они стварају цивилизацију неосетљиву за грех, то је твој либерализам, ђавола хране а не чине службу Богу, људе постепено претварају у не осетљиве хедонисте не пријемчиве за благодат Духа Светога.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Просечан србенда рече

Овим речима си ме подсетио на дане када сам читајући стрипове мислио да су амери добри а индијанци зли

Сви који воле Загора Те-Неја су моји пријатељи! :)

• Хахаха 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...