Jump to content

Ви неки сте нас убили! А ордење добили! Како и зашто!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Драшко рече

Milan bi bio sjajan ispovednik 

Tvrdim

Teško!

Mera mojih grehova nadilazi grehe svakog češnješeg raba foruma sego.

Vučić, Tačič, Dačić, nastavi bandu po spisku... Nebitno...

Zapravlo, bitno...

Evo malo duže komunikacije sa "doktora smrti tornjem".

Kako ono kažu na latinskome...

Sapienti Sat...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ромејац рече

У преводу рекао си ми да сам глуп, заостао, неписмен... 

Ne. Taman posla

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Милан Ракић рече

Ne. Taman posla

"Ispada" u tvojoj razini i načinu razmišljanja - овако се говори некоме када хоћеш да ми кажеш да је глуп. 

Poštujem tvoj "nivo"... Razmišljanja. Niko nije savvršen!  - Што ће рећи да нисмо на истом "нивоу" (размишљања) већ сам ја на неком нижем нивоу. Наводници говоре више од речи.

Prirodno, pismenom svetu je razumljivo! - Што ће рећи да ја спадам у неписмен свет.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ромејац рече

"Ispada" u tvojoj razini i načinu razmišljanja - овако се говори некоме када хоћеш да ми кажеш да је глуп. 

Poštujem tvoj "nivo"... Razmišljanja. Niko nije savvršen!  - Што ће рећи да нисмо на истом "нивоу" (размишљања) већ сам ја на неком нижем нивоу. Наводници говоре више од речи.

Prirodno, pismenom svetu je razumljivo! - Што ће рећи да ја спадам у неписмен свет.

Ок.

Ако мислиш да је тако; након неколико година сарадње на овом Форуму; без икаквих трзавица - у смислу ти своје, ја своје. Нико никоме није замерио.

Стицајем околности ја био неки уредник и никада, али никада са тобом не имао проблема.... Време говори...

И одједаред размишљање о, цитирам "испаде да су патријарх и епископ Давид некако криви за смрт ових људи!"

То си ти мајтсоре рекао. У најболеснијим алкохолним сновима, такву ситуацију нисам ни могао да замислим. (А када је већ "замишљено") И шта си очекивао?

Када је већдат шлагворт (или шлегворт што би рекао ДЈТ) Мсм., немој да се љутиш

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

prirodno

Тј., НАРАВНО

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ромејац рече

Буди Бог с нама!

По овом испаде да су патријарх и епископ Давид некако криви за смрт ових људи!

Не могу да буду криви за смрт ових људи, али могу за то што нису између осталог и ову трагедију и одговорне за њу узели у обзир када су доносили одлуку о додели ордена.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Не могу да буду криви за смрт ових људи, али могу за то што нису између осталог и ову трагедију и одговорне за њу узели у обзир када су доносили одлуку о додели ордена.

Ја сам војник па нумем да размишљам на овакав начин. Но, ово је битна синтеза. Можда у датом и најбитнија

Подели на овим сајтовима

J4h99PvpklK.jpg

Онај који "не да" глуми рукољуб ономе који инфлаторно да, док мајор трубач Војске Србије својим говором тела довољно каже...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

@Милан Ракић да ли је ово непажња или намјештаљка?

Не разумем?!

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Милан Ракић рече

То си ти мајтсоре рекао. У најболеснијим алкохолним сновима, такву ситуацију нисам ни могао да замислим. (А када је већ "замишљено") И шта си очекивао?

Ово свакако нисам очекивао (великим словима): "odma da ti kažem da ODJEBEŠ od mene"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Не разумем?!

Ова погибија, закључио сам да је контрола одговорна? Да ли је било намјере или је контролор нехотично погрешно наводио?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ромејац рече

Ово свакако нисам очекивао (великим словима): "odma da ti kažem da ODJEBEŠ od mene"

Ни ја, Веруј ми.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...