Jump to content

Ви неки сте нас убили! А ордење добили! Како и зашто!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Благовесник рече

Два пута си ме због политичких убеђења, на правди Бога, бановао, два пута, а такође и зато што сам бранио концепт Божјег стварања (креационизам)... Али то је сада прошлост, небитно.

Ал није било џабе :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Dobro si prošao mene je jednom napio i to ispred Crkve. ??

И ово је истина :)

Подели на овим сајтовима

Мислим да је мало натегнуто прозивати Патријарха и Давида за ово.

Давид је прозивао Павла јер је дао благослов Милошевићу да преговара у име Српског народа.

Ови нису дали благослов него ореден и рекли му шта да ради, притом је то мало реално.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

To je kriminal, ljudi su trebali da slete na Batajnicu eventualno na VMA iako je bilo jasno da VMA otpada zbog vremenskih prilika. I u jednom i u drugom slučaju ne bi mogli medijski pokriti svoje promocije jer su u kratkom roku organizovali novinare i sijaset ministra radi svoje lične propagande, jer u vojne objekte ne može se ulaziti bez odobrenja nadležne vojne službe. Izbegli su lanac komandovanja a komandu je preuzeo od kuće bratski general u donjem vešu. Možeš misliti koliko saznanja o operaciji ima general koji sedi kući pijucka bratski viski i Ladi mošnice. Naredjeno im je da slete na aerodrom Nikola Tesla koji nije bio u planu leta, iako su iz helikoptera stizala upozorenja pilota i to glasom koji je bio više nego očigledano namučen rešavanjem i koji je govorio da nešto debelo nije u redu i da su životi u helikopteru ugroženi. Vrhunac je bilo insistiranje iz kontrole leta da helikopter sleti iako je pilot više puta ponovio da ne vidi pistu. I ptica kao vrhunski letač ako ne vidi tlo razviće se i poginuti.

Sažeo sam koliko sam mogao, odgovornost za ovaj kriminal je bio još kriminalniji a dodela ordena poginulom pilotu kojeg su pre toga proglasili i za malko pijanog razdražuje srce mene kao vojnika, nekadašnjeg možda i budućeg.

Reklamirali su svoje delo, životi su izgubljeni ali oni i dan danas žale samo zbog toga što im extra reklama nije uspela a mogla je imati veliku produkciju.

To naravno verujem da patrijarhu nije niko rekao, možda on ne bi ni verovao u svom detinjem poštenju ali da su hteli patrijarha odista upozoriti svi oni koji su protiv njega ja verujem da bi i uspeli. Ovako štete imamo svi mi a najviše naši članovi posade i putnici helikoptera te njihove porodice.

To jeste hram Sv.Save jer se to zove život i tako je i plaćen.

Hvala na pojasnjenju, tako nesto sam i kontao da je bilo.

Подели на овим сајтовима

Није  ти  то   требало.

Али ОК.

• Не свиђа ми се 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Благовесник рече

Тако политички острашћена као да чујем усклик скојевке док се разлеже партизанско коло :smeh1: 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...