Tumaralo. Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 1 минут, Жељко рече Мислиш да вреди да патријарх буде отрован због једне значке? Koliko sam ukapirao, u Crkvi danas postoje dublje podele i ozbiljni problemi a ovo oko značke je samo jedan od izraza svega toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 1 минут, Tumaralo. рече Koliko sam ukapirao, u Crkvi danas postoje dublje podele i ozbiljni problemi a ovo oko značke je samo jedan od izraza svega toga. То је само повод за сукоб Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 3 минута, Жељко рече Били смо и на Пинку недавно. Погледај и то. Врло квалитетна емисија ПРАВАЦ ТВ ПИНК. Ишао бих ја и на N1 али ме тамо не зову, мисле да их мрзим зато што сам против НАТО. Немам тв,друже,Пинк се поготово никада није ни укључио у мом дому,додуше,има на јутјубу све.Не брини,пратим твој рад помало ?? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 Управо сада, Golub рече а во за путеве си мођда у праву, него имаш ли начина да то пренесш Патријарху да се не бламира пред толиким народом, као и ја овде пред малим бројем форумских пратилаца... Порфирије и Иринеј и многи други нису неупућени. Зна се да би власт поделила, а можда радо и дала КиМ...не спорим ја то...него поента је да не може. Патријарх није глуп човек, а ни неупућен...то је здрава сељачка, честита крв. Њему књиге не требају многе, Дух му говори...зар није у праву Патријарх? До 2012. гледали су нас као псе, нико у Србију није хтео да дође. Ја, роде, редам чињенице. Сви силни теолози, и парастоси, и увреде и епитети...Патријарх је рекао само једну, како рекох, здаву, мудру, сељачку, честиту, и надахнуту: Оно што се отме може се повратити, а што се поклони не може. И сада је рекао да нико не сме ни помишљати да отуђи педаљ КиМ....дакле жига за врат Вучићу. Орден Св. Саве, мож' да буде значка, а може и огањ за вратим - ослободите се илузије да је Иринеј, Патриарх, наиван човек. Сам Патријарх Павле га је "типовао" као некога доброг за СПЦ... Ово је све подло, јер све поделе, а има их мноштво, сручиле су се као на Вучића...нема АВ везе са ТЕ, са Уставом у САД, са Амфилохијевим Уставом који је одбачен "у цугу" на Сабору и посебно "максимологијом", који је све скренуо са себе колико је могао. То показују изјаве, петиције и сл. на крају, валда сви волимо Цркву, и волимо да буде мир - као да се ја радујем овоме, и, ето, стављам Вучића на једну страну. Смешно како изврћете ствари. Па напао је оца Саву и теодосија и Амфилохија преко "јастребова" Ђурића и Селаковића...али шта се деси Ђурићу? Човек ће имати тауме до живота, набили су му душу у нос били! Није се играти са Светим КиМ. А зар смо луди да мислимо да се наш Патријарх игра и још преко 25 епископа? Сигурно не. Излазим из полемике - свако добро. Бесмислено је и много се поједностављује. Имајте на уму да смо окупирани! Да је Русија још великим делом под окупацијом. Да су велики ресурси Русије приватизовани у време Јељцина у рукама светских сатаниста, и цео финсијски ситем...ако Кина и Русија "приземље" аждају из Откровења, свануће и Србији, и Вучић, ако буде тада, неће давати ни јаку аутономију. Шиптари ће сами, више од пола, да желе Србију...свако више воли своју децу, па и Шиптар, него идеологију. Да је неко пре 10 г рекао да ће америчка штампа да се бори да скине свога председника, мислили би да је луд...ствари иду пребрзо. Уздравље... Предраг М, ronin, Србољуб+ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 U Judinom zagrljaju...samo..ostaje pitanje: ko je Juda???!!! Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 Заповеђено вам је да се молите за оне на власти, а ви се овако бацате камењем по свом државнику. Топло ми је око срца кад видим другосрбијанце како шизе због Вучића. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 59 минута, Ćiriličar рече Порфирије и Иринеј и многи други нису неупућени. Зна се да би власт поделила, а можда радо и дала КиМ...не спорим ја то...него поента је да не може. Патријарх није глуп човек, а ни неупућен...то је здрава сељачка, честита крв. Њему књиге не требају многе, Дух му говори...зар није у праву Патријарх? До 2012. гледали су нас као псе, нико у Србију није хтео да дође. Ја, роде, редам чињенице. Сви силни теолози, и парастоси, и увреде и епитети...Патријарх је рекао само једну, како рекох, здаву, мудру, сељачку, честиту, и надахнуту: Оно што се отме може се повратити, а што се поклони не може. И сада је рекао да нико не сме ни помишљати да отуђи педаљ КиМ....дакле жига за врат Вучићу. Орден Св. Саве, мож' да буде значка, а може и огањ за вратим - ослободите се илузије да је Иринеј, Патриарх, наиван човек. Сам Патријарх Павле га је "типовао" као некога доброг за СПЦ... Ово је све подло, јер све поделе, а има их мноштво, сручиле су се као на Вучића...нема АВ везе са ТЕ, са Уставом у САД, са Амфилохијевим Уставом који је одбачен "у цугу" на Сабору и посебно "максимологијом", који је све скренуо са себе колико је могао. То показују изјаве, петиције и сл. на крају, валда сви волимо Цркву, и волимо да буде мир - као да се ја радујем овоме, и, ето, стављам Вучића на једну страну. Смешно како изврћете ствари. Па напао је оца Саву и теодосија и Амфилохија преко "јастребова" Ђурића и Селаковића...али шта се деси Ђурићу? Човек ће имати тауме до живота, набили су му душу у нос били! Није се играти са Светим КиМ. А зар смо луди да мислимо да се наш Патријарх игра и још преко 25 епископа? Сигурно не. Излазим из полемике - свако добро. Бесмислено је и много се поједностављује. Имајте на уму да смо окупирани! Да је Русија још великим делом под окупацијом. Да су велики ресурси Русије приватизовани у време Јељцина у рукама светских сатаниста, и цео финсијски ситем...ако Кина и Русија "приземље" аждају из Откровења, свануће и Србији, и Вучић, ако буде тада, неће давати ни јаку аутономију. Шиптари ће сами, више од пола, да желе Србију...свако више воли своју децу, па и Шиптар, него идеологију. Да је неко пре 10 г рекао да ће америчка штампа да се бори да скине свога председника, мислили би да је луд...ствари иду пребрзо. Уздравље... Ima dosta istine u ovome sto si rekao i lajkovao sam poruku, ... ali, ima jedan problem sa ovim sto sam boldovao, ... tacno je to,.... ali je problem sto je Vucko i ekipa sa Zapada protiv .... zamrznutog konflikta - putem kojeg samo mozemo jedino da cekamo tu promenu, kako se kaze danas savremenemo.... za ovu azdaju iz Otkrovenja - promenu geopolitickih snaga u svetu ().....i eto, nazalost Vucko nije za to da se ceka i nazalost ipak deluje na osnovu svega da mu namere nisu bas casne u vezi KiM... i nadam se da ce ako se to desi, Patrijarh i crkva to i prepoznati,..... to je moje neko misljenje.... Ćiriličar and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 47 минута, Богомислић рече Заповеђено вам је да се молите за оне на власти, а ви се овако бацате камењем по свом државнику. Топло ми је око срца кад видим другосрбијанце како шизе због Вучића. Sigurno ti je jos negdje toplo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 9 минута, geronymo рече Sigurno ti je jos negdje toplo mislis da je ususkan sa nekom dok njoj gore obrazi rumeni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 21 минута, Bokisd рече Ima dosta istine u ovome sto si rekao i lajkovao sam poruku, ... ali, ima jedan problem sa ovim sto sam boldovao, ... tacno je to,.... ali je problem sto je Vucko i ekipa sa Zapada protiv .... zamrznutog konflikta - putem kojeg samo mozemo jedino da cekamo tu promenu, kako se kaze danas savremenemo.... za ovu azdaju iz Otkrovenja - promenu geopolitickih snaga u svetu ().....i eto, nazalost Vucko nije za to da se ceka i nazalost ipak deluje na osnovu svega da mu namere nisu bas casne u vezi KiM... i nadam se da ce ako se to desi, Patrijarh i crkva to i prepoznati,..... to je moje neko misljenje.... Nema on mnogo prostora oko Kosova. Ako odbije da odradi posao, leteće sa vlasti, pa će neko drugi odraditi posao. Inače, sankcije kao Rusiji, samo što bi mi mnogo gore prošli od velike Rusije. Nema pravde. Nisam siguran kako bi narod glasao na nekom referendumu u vezi Kosova, ako bi znao da ga čeka još jače stezanje kaiša, uvodjenje viza i ostalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 Поет, obi-wan, Avocado and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 21 минута, Sofija_ рече mislis da je ususkan sa nekom dok njoj gore obrazi rumeni Pa prvenstveno, sam mislio, kad udjes negdje pa se ususkas. A moze i tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 Sta uradi patrijarh, eno ljudi na tviteru masovno prestaju ici u crkvu... TSCHeTSCHen and Вукашин је реаговао/ла на ово 1 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 3 минута, feeble рече Sta uradi patrijarh, eno ljudi na tviteru masovno prestaju ici u crkvu... Тњитером или без. Нешто говори!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 пре 12 минута, Grizzly Adams рече Grizzly Adams and TSCHeTSCHen је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука