Jump to content

Вучићу Орден Светог Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Golub рече

Патријарх је заиста био уморан... нерочито је погрешио кад рече да ће Република Српска постојати док је тамо Милорад Додик... :(  

значи све вежемо за (Домановићеве) вође ... :(  

Патријарх је једва жив а ви пуританци му мерите речи, па где ће вам душа?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 429
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Жељко рече

Патријарх је једва жив а ви пуританци му мерите речи, па где ће вам душа?

Зар је толико болестан? нисам знао... :(  онда повлачим речи... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Je li patrijarh stvarno misli to sto govori? Nije do umora, opet je pominjao lavovsku borbu AV za Kosovo. Kao da nikad nije cuo ideje o podeli i kompromisu u kome gubimo Kosovo i Metohiju za parce teritorije na severu.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Golub рече

Зар је толико болестан? нисам знао... :(  онда повлачим речи... 

Брате па зар не видиш која се фрка дигла. Јеси гледао ти Маратонце?

Погледај ону сцену кад отварају лажне тестаменте, ово ти је то исто. Игре престола су у току. Ако то до сада некоме није јасно мој сућут.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, feeble рече

Je li patrijarh stvarno misli to sto govori? Nije do umora, opet je pominjao lavovsku borbu AV za Kosovo. Kao da nikad nije cuo ideje o podeli i kompromisu u kome gubimo Kosovo i Metohiju za parce teritorije na severu.

Чућемо тебе за 40 година како ћеш говорити и да ли ћеш уопште моћи да говориш.

Подели на овим сајтовима

Kад већ волите да коментариште ко је и зашто одликован, најбоље да се претплатите на Гласник СПЦ, гдје у сваком броју имате указе о одликовањима, па онда можете да покрећете петиције до миле воље.:scratch_head:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Небојша рече

Kад већ волите да коментариште ко је и зашто одликован, најбоље да се претплатите на Гласник СПЦ, гдје у сваком броју имате указе о одликовањима, па онда можете да покрећете петиције до миле воље.:scratch_head:

Што говори шта?

Да је одликовање искоришћено за нове сукобе и тензију унутар СПЦ.

Мада су стварно могли да прескоче Вучића.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, feeble рече

Dzaba kad se peticije ne uvaze. Eno vladike se zale pa nikom nista a tek mi ubogi laici

Жале се због Максима а орден им повод

Подели на овим сајтовима

Управо угледах ово на сајту СПЦ: 

image.png.2f1192bd8f3a4b5eae9f8b0dbe86b187.png

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Жале се због Максима а орден им повод

Владика Игнатије је декан, а Мило Ломпар професор ПБФ. Испаде да се декан жали Синоду што је отпустио колегу еп. Максима? 

Ако изгубе ову битку, изгледа да ће и декан и Ломпар морати да лети са факса. Ако ја ишта разумем...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, о.Небојша рече

пре 55 минута, Сања Т. рече

Bolje nemoj. 

Naglasila sam sinu da posmatra sraman trenutak u istoriji. Objašnjavam sad i zašto.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...