Милан Ракић Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 8 часа, Палермо рече On ima slovenački pasoš, a imao je i pesmu "janezi, je*o nas ko nas sastavi" koja je nekim čudom skinuta sa interneta, ali on je ipak ambasador mira al najjače, što je snimao pesme za tita a onda pričao kako juga nije valjala. A ovde živi jer zaradjuje pare od glupih Srba, što bi se selio bilo gde?? Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију К'о и Борисав Ђорђевић који није амбасадор мира истина, ал' ошо да живи код тих "коњушара" Него, кад је Балашевић певао са Томпсоном? Драшко, obi-wan, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 3 минута, Милан Ракић рече Него, кад је Балашевић певао са Томпсоном? Никад надам се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 On 3.9.2019. at 12:07, Родољуб Лазић рече https://vidovdan.org/info/videobalasevic-pevam-na-maternjem-hrvatskom-jeziku-i-govorim-iskvareni-hrvatski-jezik-tzv-srpski/ Без мржње, само да се прибележи и запамти. Па кад ме неко пита зашто не слушам његове песме. Да не би било превише камења по њему, јер ни ми нисмо савршени. Матерњи хрватски - мајка му је пореклом из Хрватске. А после тог њиховог аплауза отпевао им је песму “Стих на асфалту” у чијем тексту има део: - Да ми је још једаред проћ литицом па да бећарац нашврљам ћирилицом. И сви ти што су аплаудирали су певали то заједно са њим. А знате добро како се они опходе према ћирилици, негде је и забрањена. Мудар је он човек, а мудрост није одлика лошег човека. #самокажем obi-wan, Драшко, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 10 часа, Палермо рече Čovek je otvoreni autošovinista. Ide na godišnjicu oluje da peva kod ustaša sa tompsonom.... Onda nas pljuje tamo i ismeva, vrati se ovde i opet uzmi novce za koncerte. Apsolutno nema razlike između njegovog koncerta i koncerta Dina Merlina... On je teški licimer toliko prefrigan i namazan da je to bezobrazluk... Izuzetan umetnik i stvaralac ali teško đubre, nemam sažaljenja za takve ljude ako može posle svega da nađe mir srećno mu. Al dođe satana po svoje kad tad... Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију kolko znam on je "autonomas" mozda cak i "drugosrbijanac"...mada bih ja rekao Srbo-skeptik jer nije "nacionalista" Ali ovoliki rafal govana po coveku...aman I na kraju, izgleda da svima promice sarkazam iz ovog videa a ne neki otvoreni autosovinizam Phoebe, Милан Ракић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 31 минута, Драшко рече I na kraju, izgleda da svima promice sarkazam U Švajcarskoj i Engleskoj taj sarkazam ne bi prošo. U Sloveniji jeste jer u Sloveniji još uvek vlada (iz pozadine) ovaj yugonostalgičar. Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 Meni je on super, i kao muzičar i kao humorist. Za nacionalnost ko te pita vidiš da ni on sam ne zna. PS: da u Sloveniji ima dosta jugonostalgičara... Srečom Što se slike tiče to ti je politika šta ćeš a ko zna iz kog je perioda. SerbCro and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 52 минута, Bernard рече U Švajcarskoj i Engleskoj taj sarkazam ne bi prošo. U Sloveniji jeste jer u Sloveniji još uvek vlada (iz pozadine) ovaj yugonostalgičar. Za one koji neće razumeti šta Bernard priča i koji će podići obrvu u mršt, nek pogleda link donji: https://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_žrtev_slovenske_osamosvojitvene_vojne Spisak imena poginulih u ratu za samostojnu Sloveniju (opazite činjenicu da su napisana SVA imena) Bog da im duše prosti! "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 14 часа, Срндаћ рече Равно и досадно као Војводина... Војвођани нису досадни. Ми смо врло узбудљиви и имамо врелу крв. Kafanski amater, feeble, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 2 минута, Broken рече Војвођани нису досадни. Ми смо врло узбудљиви и имамо врелу крв. и дишете и миришете ? Broken је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 1 минут, Снежана рече и дишете и миришете ? Тако је. Узбудљиви смо и врели, лудујемо ноћу и касно легнемо у кревет. Користимо лепе парфеме па нас многи мешају са ЛГБТ популацијом. Драшко, JESSY, Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 20 минута, Broken рече Тако је. Узбудљиви смо и врели, лудујемо ноћу и касно легнемо у кревет. Користимо лепе парфеме па нас многи мешају са ЛГБТ популацијом. Koliko možete vremenski da.... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 14 минута, Драшко рече Koliko možete vremenski da.... Sta ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 3 минута, Broken рече Sta ? Da jedete švarglu u kontinuitetu? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2019 пре 12 минута, Драшко рече Da jedete švarglu u kontinuitetu? Ja ne mogu dugo, priznajem. Nekoliko minuta kad sam bas gladan. Nema sad ni dobre svargle bas lako da se nadje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука