Jump to content

Зашто треба и како треба покривати тело (облачити се)?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, ana čarnojević рече

o je. i ti si se javio, inace te nema nesto 1324_womens

"Пчела слеће на цвет, а мува на...мува на...мува на...го**о"! На Г...другови и другар'це...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, ana čarnojević рече

o je. i ti si se javio, inace te nema nesto 1324_womens

Обилазим парохије. Дошо сам да видим коме сам недостајао (и ко ме воли), а ко није прави хришћанин.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

"Пчела слеће на цвет, а мува на...мува на...мува на...го**о"! На Г...другови и другар'це...

заборавио си ,,праштајте"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ana čarnojević рече

evo vesti za bazena...u soku sam. bas volim sto imam gde da napisem impresije.

odakle nasim devojkama takve bruka guze ja ne znam, rodila majka. ali kupaci kostimi, to nista ne pokriva, nisu tange nego oni neki sto su malo siri od tangi pa kao da kazes ima nesto a nema nista.

i bezobrazne su, evo bas sam posmatrala...dva tipa na lezaljkama i do njih jedna mala sa tim kupacim. oni jadni nesto pricaju a ona lezi zna stomaku i svesna je da je skoro gola. i namesta se, provocira, ova dvojica se preznojavaju ali pricaju.

А мени занимљиво што су овде сви ко пали с марса те ”голотиње” што се тиче. У појединим крајевима света (и то не трулим западним) је таква одећа за купање стандардна и нит се ту неко презнојава, нит се те цуре нешто неприродно намештају, нит све пуца од фрустрација... И то је тако ко зна колико деценија. 

А овде тек скоро открили топлу воду, па се рибе шепуре ко да се космос врти око њих, типови презнојавају, преподобни саблажњују... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

А мени занимљиво што су овде сви ко пали с марса те ”голотиње” што се тиче. У појединим крајевима света (и то не трулим западним) је таква одећа за купање стандардна и нит се ту неко презнојава, нит се те цуре нешто неприродно намештају, нит све пуца од фрустрација... И то је тако ко зна колико деценија. 

А овде тек скоро открили топлу воду, па се рибе шепуре ко да се космос врти око њих, типови презнојавају, преподобни саблажњују... :smeh1:

to se zove desenzitizacija, to je ono kad si se toliko futrolica nagledao da ti je svejedno

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван ♪♫ рече

to se zove desenzitizacija, to je ono kad si se toliko futrolica nagledao da ti je svejedno

Ал зар то није решење?

Поред тога, не би се рекло да су десензитизирани. Пре би се рекло да су задовољени...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ал зар то није решње?

Поред тога, не би се рекло да су десензитизирани. Пре би се рекло да су задовољени...

Najedi se ti samo od mirisa iz kujne... :)

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, ana čarnojević рече

pa bas lepo da ima ko da nam kaze kako je na visim stepenima civilizacije. sta bi mi bez tih informacija, ostali bi slepci.

Не, то су нижи степени цивилизације. Управо цивилизација доводи до таквих фрустрација и конфликата. У природи их слабо нешто има...

Подели на овим сајтовима

Мало јеке хране...ок, отац говори у уласку у храму, али нека буде као паралела...не даде девојцци нафору јер је имала дуге нокте...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, ana čarnojević рече

evo vesti za bazena...u soku sam. bas volim sto imam gde da napisem impresije.

odakle nasim devojkama takve bruka guze ja ne znam, rodila majka. ali kupaci kostimi, to nista ne pokriva, nisu tange nego oni neki sto su malo siri od tangi pa kao da kazes ima naranesto a nema nista.

i bezobrazne su, evo bas sam posmatrala...dva tipa na lezaljkama i do njih jedna mala sa tim kupacim. oni jadni nesto pricaju a ona lezi zna stomaku i svesna je da je skoro gola. i namesta se, provocira, ova dvojica se preznojavaju ali pricaju.

da, pa ?

I ja idem na bazene

Juce sam bas bio

I dve neke male, brate....dok im nisam pokazao burmu (Mian mar) nikako da prestanu da lizu onaj king sladoled u mojoj blizini

:D

naravno šalim se

ali bre pa to je normalno da klinke žele da privuku pažnju, esad dal baš mora tanga, ne mora....može i fini bikini

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, goranger рече

sex bez odece itd

a koji drugi ima?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван ♪♫ рече

заборавио си ,,праштајте"

Оћеш да кажеш "праштај", јер се на тебе односило, твој наступ. Има за сваког по нешто у Јеванђељу....(Мт 7, 6) (зврц!)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...