Jump to content

Покренути инцијативу за исправљање нанешене неправде оцу Ђуровићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако су тачни наоводи да је према оцу Ђуровићу учињена неправда приликом конурисања на ПБФу, те да је уместо њега, на протекционашки начин, примљен неко други са нижим квалификацијама, то би: доценти, ванредни и редовни професори са ПБФ у Београду, Фочи и са Академије СПЦ за уметност и конзервацију у БГ - ако су хришћани и држе се и хришћанске и педагошке етике - под хитно требали да покрену иницијативу за преиспитивање чињенициа око случаја Ђуровић, те ако му је нанесена неправда да се исправи, а одговорни за исту да снесу одговорност!

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Ćiriličar рече

Ако су тачни наоводи да је према оцу Ђуровићу учињена неправда приликом конурисања на ПБФу, те да је уместо њега, на протекционашки начин, примљен неко други са нижим квалификацијама, то би: доценти, ванредни и редовни професори са ПБФ у Београду, Фочи и са Академије СПЦ за уметност и конзервацију у БГ - ако су хришћани и држе се и хришћанске и педагошке етике - под хитно требали да покрену иницијативу за преиспитивање чињенициа око случаја Ђуровић, те ако му је нанесена неправда да се исправи, а одговорни за исту да снесу одговорност!

Ko ja institucija je nadležana za istragu ovog slučaja i da li su dužni to raditi po službenoj dužnosti ili to ide po privatnoj tužbi.

Подели на овим сајтовима

Neko je tamo duzan da to sve ispita i da se o.Zoranu da odgovarajuce obrazlozenje zasto ja tako ispalo i da se popravi stvar , sa tim stvarima i ljudskim zivotima i porodicima (pa, Zoki ima iza sebe zenu i decu) ne sme da bude igranja, to je blago receno neozbilno ponasanje svih koji su ucestvovali u tome :0201wink:.... Zoki ima moju podrsku...jes da ce kao da mene ili nekog drugog da poslusaju tamo na fakukltet :D.... ali eto ljudskost treba da bude iznad svega....

Подели на овим сајтовима

@Bokisd Не зезај човека! :smeh1:

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Ćiriličar рече

... под хитно требали да покрену иницијативу за преиспитивање чињенициа око случаја Ђуровић, те ако му је нанесена неправда да се исправи, а одговорни за исту да снесу одговорност!

.

Mislis da ga pomiluju?

.

Подели на овим сајтовима

Ја ништа овде не разумем, је ли ово разбибригашка или озбиљна тема....jooojчисто да знам  како да пишем.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Tristatri рече

.Mislis da ga pomiluju?

.

Mislio sam, zapravo, reci rehabilituju. A njih, ako se nadje da su krivi, da se prvo osude, pa posle milosrdja radi, oni da se pomiluju. Tako da pravde i milosrdja bude za sve.

.

Подели на овим сајтовима

Хајде не спрдајте се са човеком и његовом муком и не правите циркус од тога.

Подели на овим сајтовима

Ово је чини ми се први нови налог да брани Зорана а напада Максима уместо да буде обрнуто као у последњих ваздан случајева :scratch_head:

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Desiderius Erasmus рече

Nikad oni neće priznati da su u nečemu pogrešili. Jer bi onda morli da lete i dekan i Jevtić...

Декан је тада био владика Бачки, није садашњи Игнатије.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Ćiriličar рече

Па као да је то проблем? Исправити неправду, да се намири? Да се ту све заврши, а они који су чинили неправду да се не покају. Да се заврши на нивоу личних инереса. Па Јово наново. Ако су му нешто узели, Бог ће му (је) надокнадити. До њих је и до опште ползе, па на крају до Ђуровића.

Затворили су музеје на 10 година, школе су остале отворене, али тако да су академске теме затворене, или бар усмјерене у ...?  Они који су се "инсталирали" за ситну лову и мало лажне славе и власти су оштетили генерације, ту је штета, а не у Ђуровићевој плати,  то што такве ствари ми дошуштамо значи, да смо равнодушни... А  који оправдвају такве имају горки дио са њима.

И још што шта би морало да се промјени да би могли да приме...Ту лежи највећа тешкоћа, а ту се види и академско поштење и стварна намјера.

Ми смо лишени и силом би да останемо лишени... и стварност да прекројимо и да се дичимо како смо вјешти у томе!

Подели на овим сајтовима

On 27.7.2019. at 15:26, Александар Милојков рече

И после кад неко твоје писање протумачи као акт личне освете, ти се љутиш и кукаш како те не разумеју. Мислим, ја те не тумачим, нити улазим у твоје мотиве напада на владику Максима, нити ме занимају. Нека је и теби и њему све Богом благословено. Али драги Аво, просто постаје очигледна чињеница да си свој мотив дубоко лично обојио и да дајеш материјал онима који твој наступ тумаче као личну мржњу и освету.

1 hour ago, Александар Милојков рече

Хајде не спрдајте се са човеком и његовом муком и не правите циркус од тога.

.

Moras da se odlucis. Ili pustas da te impulsivnost i momenat vode?

.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Александар Милојков рече

Декан је тада био владика Бачки, није садашњи Игнатије.

Onda sam nešto pomešao... A, šta je onaj Perišić koji je, koliko se sećam, isto bio potpisan?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...