Jump to content

Писмо митрополита Амфилохија митрополиту Онуфрију, предстојатељу УПЦ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 343
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Bokisd рече

znam da nisam rekao kao citat i sad sam pogledao i rekao sam,.... kao izjavu

Цитат = изјава, новинарски опис цитата/изјаве је оно на чему ти градиш релативизацију. Слабо ти терминолошко вађење...

пре 3 минута, Bokisd рече

potpuno nebitno ime nase crkve kako ga Vartolomej koristi

Теби да, Барту и свима осталима не. Паметном доста...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Боки је мало нервозан, а воли и да у немоћи мало уједе и малтене увреди, али нека га...

Nisam nervozan, .... kada sam te to uvredio ?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bokisd рече

kada sam te to uvredio ?

Малтене увредио. Мрзи ме да ти све цитирам, једном рече да сам безобразан а у још неким порукама неке сличне квалификације. Нисам ти на то скретао пажњу јер нема везе са дискусијом него са твојом немоћи да исфорсираш своје виђење.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече
пре 7 минута, Bokisd рече

znam da nisam rekao kao citat i sad sam pogledao i rekao sam,.... kao izjavu

Цитат = изјава, новинарски опис цитата/изјаве је оно на чему ти градиш релативизацију. Слабо ти терминолошко вађење...

E, sad, nije citat, nego izjava.... to samo govori da ne pratis bas sta pisem i odgovaras napamet.

пре 4 минута, Vladan :::. рече
пре 9 минута, Bokisd рече

potpuno nebitno ime nase crkve kako ga Vartolomej koristi

Теби да, Барту и свима осталима не. Паметном доста...

Opet, zamena teza,... nisam rekao meni da ne odgovara, daleko od toga,.... nego nije bitno ime u tom delu intervjua koji sam naveo da je dao Vartolomej za Politiku.

Sta ti mislis konkretno o tom delu intervjua u kome govori o SPC i CG ?

http://www.politika.rs/scc/clanak/423274/Nisam-istocni-papa

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Малтене увредио. Мрзи ме да ти све цитирам, једном рече да сам безобразан а у још неким порукама неке сличне квалификације. Нисам ти на то скретао пажњу јер нема везе са дискусијом него са твојом немоћи да исфорсираш своје виђење.

Pa, zasto sam to rekao, da si bezobrazan ? (ima veze sa diskusijom)...   Rekao sam i da si dobar covek, to ne vazi ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

E, sad, nije citat, nego izjava...

Та два су исто. Сабери се.

Управо сада, Bokisd рече

nego nije bitno ime u tom delu intervjua

Увек је битно када је реч о Барту.

Управо сада, Bokisd рече

Мрзи ме да читам а све и да каже баш како ти тумачиш то не вреди ништа јер си сам рекао да је Барт склом лажима и преварама. И да се заклео у СПЦ слаба вајда јер знамо шта је било око Украјине.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bokisd рече

Pa, zasto sam to rekao, da si bezobrazan ? (ima veze sa diskusijom)...   Rekao sam i da si dobar covek, to ne vazi ?

Нити сам ти за прво замерио нити те за друго похвалио. Нема везе са дискусијом, ништа лично с моје стране. 'Ку ноћ.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Vladan :::. рече
пре 22 минута, Bokisd рече

E, sad, nije citat, nego izjava...

Та два су исто. Сабери се.

Isto su , nego ti relativizujes da je na osnovu izjave PR novinar nesto lose preneo nama citaocima (iako ima i delova gde se citira deo izjave.... i sve ti je vec dato zasto je izvestaj novinara tacan i opet ti kazem, ako mislis da nije, dokazi i pozovi novinara i da vidimo ....)

nego nije bitno ime u tom delu intervjua

Увек је битно када је реч о Барту.

Nije bitno u tom delu intervjua, .... evo, opet mozes da dokazes svoju tezu, procitaj intervju i pokazi, evo boksit, tu i tu je bitno i to znaci da Vartolomej zbog i toga, tako naziva SPC i ne priznaje ni MCP .... mozes i sutra, kasno je...

Мрзи ме да читам а све и да каже баш како ти тумачиш то не вреди ништа јер си сам рекао да је Барт склом лажима и преварама. И да се заклео у СПЦ слаба вајда јер знамо шта је било око Украјине.

Hm, Vlado, Vlado, ..... znaci, eto, moze i da bude to tako kako ja tumacim da je Vart rekao da priznaje SPC u CG, :0205_whistling: :D ....onda sledstveno moze da bude kako ja tumacim i ovo oko pisma i novinara..... ah, sad  mogu mirno da spavam kao beba... :stadaradim:.... ajd laku noc, i da znas ne ljutim se na tebe nista ....

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Vladan :::. рече

Али нема га, дошао да пљуцне па побегао... ццц...

пре 10 часа, Tristatri рече

.... Kao da vapis za komunikacijom, a unistavas je svojom potrebom da tvrdis uvek suprotno ... Inace slusati i pricati su stvari koje se pruzaju jednako cesto ...

.

Ja sam na odbrojavanju. Ponekada od napisane poruke do objave prodje dosta vremena. Plus ne znas ni da li ce poruku pustiti. To zamara. I plus moram da budem fin, radi pomilovanja. Ekstra plus, to je da potrosih poslednjih 'par5' meseci - dosta vremena ovde, a nista se ne postize, svako ostaje u svom rovu.

Ono sto sam napisao o potrebi za komunikacijom, ne bih prepoznavao (ako uopste jesam) da mi nije samom poznato. Uglavnom smo svi ovde, manje vise, radi toga. Naravno, pored onih zlih, sa rusilackom energijom i motivacijom.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Vladan :::. рече

Па комуницирај ко ти брани али немој да боцкаш троловањем као БоцкиСД :)

Vlado ko da si prespavo i zaboravio predhodne stranice,... nemoj da te 'teram' da ponovo citas Vart. intrervju u Politici... :osmeh:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...