Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 27 минута, Vladan :::. рече То је зато што се не слажем са тобом а иначе није тако. Nije, mozemo da imamo neslaganja i to nema veze sa tim zbog toga sto se ne slazem sa tobom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 . On samo ultrapreterano pokusava da bude dobrica do mere da postize kontraefekat. A inace sa strane deluje jos crnje nego on kaze. Kao da vapis za komunikacijom, a unistavas je svojom potrebom da tvrdis uvek suprotno pod objasnjenjem i sa pravdanjem na principijelnost i doslednost. Nista kompromis i slusanje. Inace slusati i pricati su stvari koje se pruzaju jednako cesto coveku, ali ljudi uglavnom rade drugo radi neposrednog zadovoljstva, a na stetu onog prvog sto donosi vece zadovoljstvo samo kasnije. Ponekada ishod preteranog izbora prvog je samoca. A svako ima nesto da kaze. . Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече Nije, mozemo da imamo neslaganja i to nema veze sa tim zbog toga sto se ne slazem sa tobom. Ето, ни око тога се не слажемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече Ето, ни око тога се не слажемо... Zasto ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Bokisd рече Zasto ? То питај @Tristatri он је ултрапретерани психоаналитичар контраефеката непосредног задовољства pod objasnjenjem i sa pravdanjem na principijelnost i doslednost... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече То питај @Tristatri он је ултрапретерани психоаналитичар контраефеката непосредног задовољства pod objasnjenjem i sa pravdanjem na principijelnost i doslednost... Ah, da imas 'cudan' karaktet, imas brate, ali si ti meni i pored toga sto si me pogresno interpretirao (cini mi se pomalo i svesno ) u sustini dobrica i dobar hriscanin, tako te licno dozivljavam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече u sustini dobrica i dobar hriscanin, tako te licno dozivljavam А шта ако се ни са тим не слажем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече А шта ако се ни са тим не слажем? ne bi me cudilo,... karakter ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече ne bi me cudilo,... karakter ... Док ми @Tristatri то не овери печатом... ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече Док ми @Tristatri то не овери печатом... ништа... dobro, to raspravi sa njim ... ja sam ti rekao sta mislim o tebi iskreno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече dobro, to raspravi sa njim ... ja sam ti rekao sta mislim o tebi iskreno... Знам али ипак га замоли да изанализира и тебе, ипак је човек експерт, штета да не искористимо ту стручнос' када је већ човек ту и расположен... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече Знам али ипак га замоли да изанализира и тебе, ипак је човек експерт, штета да не искористимо ту стручнос' када је већ човек ту и расположен... ma moze i uzduz i popreko, stvarno ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Bokisd рече ma moze i uzduz i popreko, stvarno ... Али нема га, дошао да пљуцне па побегао... ццц... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 sad cu nesto da ti odgovorim na onoj drugoj temi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Bokisd рече sad cu nesto da ti odgovorim na onoj drugoj temi... Немој ако немаш цитат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука