Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Немој ако немаш цитат. ima i citata, ali moze da se shvati poruka i iz smisla i konteksta odredjene price.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 3 минута, Bokisd рече ima i citata, ali moze da se shvati poruka i iz smisla i konteksta odredjene price.... Ено, видех, немаш цитат... цццц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече Ено, видех, немаш цитат... цццц dobro, ako neces lepo... onda da znam.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече dobro, ako neces lepo... onda da znam.... Е нешто ти не иде данас са цитатима па то ти је а иначе их имаш за извоз... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Е нешто ти не иде данас са цитатима па то ти је а иначе их имаш за извоз... Ne pricaj napamet. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 6 минута, Bokisd рече Ne pricaj napamet. Ето, ја причам напамет а он не да цитате, па то је стварно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Ето, ја причам напамет а он не да цитате, па то је стварно... Pricas napamet, jer smo to sve vec prosli i nemam nameru opet da se preganjam sa tobom kada nista konkretno nemas. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 10 минута, Bokisd рече kada nista konkretno nemas Што бих имао када ми и не треба, теби је требао цитат да докажеш опис ПР-а али те мрзело да га нађеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 8 минута, Vladan :::. рече Што бих имао када ми и не треба, теби је требао цитат да докажеш опис ПР-а али те мрзело да га нађеш. postajes naporan.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 5 минута, Bokisd рече postajes naporan.... Па престани да ми добацујеш разне ситне и крупне оптужбе и нема проблема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече Па престани да ми добацујеш разне ситне и крупне оптужбе и нема проблема Sam si kriv, kada nemas nesto konkretno da kazes i vrtis jednu te istu pricu,... Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Bokisd рече kada nemas nesto konkretno da kazes Ето, опет... Ти ниси имао конкретан цитат, који мени није ни требао, јер никакву релативизацију на њему нисам ни заснивао, за разлику од тебе који тврдиш да би Бартов ПР рекао нешто што Барт не би рекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Ето, опет... Ти ниси имао конкретан цитат, који мени није ни требао, јер никакву релативизацију на њему нисам ни заснивао, за разлику од тебе који тврдиш да би Бартов ПР рекао нешто што Барт не би рекао. Pa, nisam ja rekao nego novinar i upravo relativizujes novinara i njegov izvestaj, jer kazes u istoj recenici da PR nije to tako rekao kako je novinar izvestio (da VP priznaje SPC u CG).... daj Vlado malo concetracion'.... I, opet , ceo intervju sa Vartolomejom u Politici si preskocio, ko da ne postoji, ... gde kaze jasno da su SPC granice u CG.... ja mogu ovako do Nove godine, ,... bas sam se zainatio... Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече Pa, nisam ja rekao nego novinar Новинар је дао опис, а ти си прво рекао да је то као цитат а затим да није него је ипак опис али си извео исту релативизацију као да је цитат. Не пратиш самог себе. пре 3 минута, Bokisd рече intervju sa Vartolomejom u Politici si preskocio Рекох да је то превод и да нам треба оригинал тј. цитат због могућег новинарског описа. Исти проблем, исто се правиш Тоша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 19, 2019 Пријави Подели Написано Јул 19, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече пре 5 минута, Bokisd рече Pa, nisam ja rekao nego novinar Новинар је дао опис, а ти си прво рекао да је то као цитат а затим да није него је ипак опис али си извео исту релативизацију као да је цитат. Не пратиш самог себе. Noop, ako hoces da teras mak na konac, okey, ionako mi dosadno trenutno,.....znam da nisam rekao kao citat i sad sam pogledao i rekao sam,.... kao izjavu koja stoji u tom izvestaju novinara, jer na pocetku nisam ni imao izvestaj na francuskom i otkud sam znao kako tacno stoji u njegovom izvestaju, nego sam se informisao preko drugog pravoslavnog sajta koji je preneo izvestaj novinara. пре 8 минута, Vladan :::. рече пре 14 минута, Bokisd рече intervju sa Vartolomejom u Politici si preskocio Рекох да је то превод и да нам треба оригинал тј. цитат због могућег новинарског описа. Исти проблем, исто се правиш Тоша. Dal ti to opet o imenu SPC ? Vlado, man, u tom intervju za Politiku je potpuno nebitno ime nase crkve kako ga Vartolomej koristi, nego sta je tacno rekao za SPC u CG.... ajd procitaj ono sto sam izdvojio u ranijoj poruci iz tog intervjua i bas me interesuje tvoj komentar na te reci Vartolomeja.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука