Bokisd Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 6 минута, Родољуб Лазић рече desiće se isto što i sa originalom. Stvarno, a gde je Zoki ?... da nije na odobravanju, ne znam sto se ne javlja, .... samo se meni ubogom javio i malo pocastio 'lepim' recima.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 5 минута, Vladan :::. рече А зашто не смеш да одговориш на питање? Јер то није никаква лична приватна ствар него теолошки став према одређеној групи грађана која себе сматра епископима. Дакле? P.S. Питај свог дрвеног адвоката са друге теме и рећи ће ти да ја нисам ничија копија него још један оригинал. И он остао без текста. Prijatelju, ja nisam ovde da odgovaram na pitanja i da se ispovedam bilo kom članu foruma. Nisi nadležan za propitivanje. Uprkos tome sam ti odgovorio koje su pomesne Crkve, i kao što vidiš među njima nema te organizacije koju pominješ. Ovde završavamo što se mene tiče. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Родољуб Лазић рече Prijatelju, ja nisam ovde da odgovaram na pitanja i da se ispovedam bilo kom članu foruma. Па добро то што сам јеромонах не значи да сам запео да те исповедам. Полако да се упознамо... Управо сада, Родољуб Лазић рече Nisi nadležan za propitivanje. Ово је форум, људи постављају питања дају одговоре, разговарају. Ти би да причаш а да те нико ништа не пита? пре 1 минут, Родољуб Лазић рече Uprkos tome sam ti odgovorio koje su pomesne Crkve, i kao što vidiš među njima nema te organizacije koju pominješ. Не, ниси ти одговорио него си ми дао списак шта СПЦ о томе каже. Ја то већ знам. Питам тебе, да ти кажеш. Ако смеш. Zoran Đurović and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 @Vladan :::. Rekoh ti brate u sta ce da se pretvori jedno normalno pitanje postavljeno da bi ostali clanovi foruma mogli da shvate sa koje pozicije nastupa. Ali neodgovaranje je isto sto i odgovor tako da je svima valjda konacno jasno o cemu se radi. Zoran Đurović, Августин and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, The Godfather рече Ali neodgovaranje je isto sto i odgovor tako da je svima valjda konacno jasno o cemu se radi. Наравно да је јасно али њему још увек није јасно да неодговарањем само све дубље закопава свој углед. Августин, Zoran Đurović and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 @Vladan :::. Од оригинала си далеко. Једино што се трудиш да пропитујеш у име Ђуровића, али безуспешно. Vladan :::., Zoran Đurović and Штампар Макариjе је реаговао/ла на ово 1 1 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 2 минута, Панарет рече али безуспешно Јесте, такве кукавице одавно на форуму не виђех... Zoran Đurović and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече Јесте, такве кукавице одавно на форуму не виђех... Кад будеш имао мишљење о нечему - пиши слободно Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Панарет рече Кад будеш имао мишљење о нечему - пиши слободно Па не мислиш ваљда стварно да ћеш тим јефтиним ботовским ад хоминем боцкањима да ме ућуткаш? Види твог јунака, два пута га прозвах и ништа, а ти без аргумената оде у спинове и да се церекаш. Цццц.... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 23 минута, Vladan :::. рече Наравно да је јасно али њему још увек није јасно да неодговарањем само све дубље закопава свој углед. Za svakoga ko je dobronameran, sve je jasno. Ako sam rekao šta smatram spiskom pomesnih Crkava, i ako tu nema one organizacije koju pominješ, samo onome ko nije dobronameran nije jasno da li tu organizaciju smatram pomesnom Crkvom. A to vaše insistiranje da sam svakome dužan da odgovaram na pitanja koja god mu se ćefne, a ako ne odgovorim, onda sam (dopisati po želji) ne stoji. Neću da se izlažem vašim zlonamernim propitivanjima, i sa tim smo završili. A pošto si bio uporan i pokazao se kao potpuno zlonameran u poslednjim porukama, izgubio si sav kredit kod mene. Панарет and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 2 минута, Vladan :::. рече Па не мислиш ваљда стварно да ћеш тим јефтиним ботовским ад хоминем боцкањима да ме ућуткаш? Види твог јунака, два пута га прозвах и ништа, а ти без аргумената оде у спинове и да се церекаш. Цццц.... Напротив, ја те позивам да коначно проговориш! Само, кад смо код јунака, могао би свог да питаш да изнесе аргументе када каже да неко лупа, мсм, кад те већ Лазићеви дислајкови толико узнемирују да не можеш да задржиш своју љубав према истини па му тражиш експликацију... Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 4 минута, Родољуб Лазић рече Ako sam rekao šta smatram spiskom pomesnih Crkava, i ako tu nema one organizacije koju pominješ Дакле, слажеш се да група грађана коју предводи Марко Радосављевић, бивши Артемије, није Црква? Zoran Đurović, Августин and The Godfather је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 3 минута, Панарет рече кад те већ Лазићеви дислајкови толико узнемирују да не можеш да задржиш своју љубав према истини па му тражиш експликацију... Па рекох сигурно човек има неке јаке аргументе, јаче од твојих спинова, па да чујем. Не може да шкоди Zoran Đurović and Августин је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Дајте то у другу тему. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Дакле, слажеш се да група грађана коју предводи Марко Радосављевић, бивши Артемије, није помесна Црква? Kao što sam rekao - s obzirom da si se pokazao krajnje zlonamernim, izgubio si kod mene svaki kredit i ne nameravam da sa tobom bilo šta dalje pričam. A naročito neću biti na optuženičkoj klupi sa tobom kao islednikom koji će da utvrđuje moju pravovernost. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука