Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 2 минута, ana čarnojević рече znaci tu ne postoji problem sa Ustavom? samo je problem sto se Bart kontaktirao mimo Patrijarha? ako je uopste tako bilo... Па док не одреагује СПЦ не знамо има ли и каквих проблема али се рупе у причи гомилају... Ако је уопште било тако... Прокопије and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прокопије Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 https://mitropolija.com/ Шта је са сајтом Митрополије? Канда је срушен? Нема ништа о овоме???? 500 - Internal Server Error This is a temporary server error. Please try to reload the webpage later. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 3 минута, Родољуб Лазић рече Зна се које су помесне Цркве. И да ли у њих спада и група грађана коју предводи Марко Радосављевић, бивши Артемије? Zoran Đurović and The Godfather је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Прокопије рече https://mitropolija.com/ Шта је са сајтом Митрополије? Канда је срушен? Нема ништа о овоме???? 500 - Internal Server Error This is a temporary server error. Please try to reload the webpage later. Вероватно сви одједном хоће да виде писмо па сервер трокира мало... Прокопије, Zoran Đurović and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бездомник Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 7 минута, Милан Ракић рече pitae postavljeno u pravo vreme. Sa otklonom od 29 godina. Btrrteee Извини брате, нисам из Црне Горе, па сада први пут чујем да Митрополит титулира још и као Архиепископ Цетињски. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прокопије Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече nisam mislila na interpretacije, pa bio je Sabor jos 26. juna, sad je skoro 19. juli., da je nesto valjda bi bilo nekih konkretnih spinova, a ne ovako...ne slazu se datumi. zato te pitam, da li je po ustavu ili nije da episkop kontaktira grupu gradjana mimo patrijarha...i da li ustav kaze nesto o tome kako se kontaktiraju raskolnici, da li smeju, pod kojim okolnostima i slicnom pa ne mogu da poverujem da je prot Dzomicu nesto promaklo... Треба: Синод Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 2 минута, Бездомник рече Извини брате, нисам из Црне Горе, па сада први пут чујем да Митрополит титулира још и као Архиепископ Цетињски. Нисам ни ја. Но некоме ко се бави нашом црквом, амесчини да си ти један тај, просто је невјеројатно да не знадеш титулу која гласи: "Архиепископ цетињски, Митрополит црногорско-приморски, зетско-брдски и скендеријски и Егзарх свештеног трона Пећког." Бездомник and Штампар Макариjе је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 5 минута, Vladan :::. рече И да ли у њих спада и група грађана коју предводи Марко Радосављевић, бивши Артемије? Malo si previše neobavešten za jednog teologa. A malo si i dosadan sa propitivanjem. Evo ti koje su pomesne Crkve: http://www.spc.rs/sr/linkovi/pomesne_pravoslavne_crkve Штампар Макариjе је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, ana čarnojević рече nisam mislila na interpretacije, pa bio je Sabor jos 26. juna, sad je skoro 19. juli., da je nesto valjda bi bilo nekih konkretnih spinova, a ne ovako...ne slazu se datumi. Имали смо ми ћутања и о много тежим стварима тако да ћутање не значи ни да има ни да нема проблема а пре, по мени, да има. пре 1 минут, ana čarnojević рече zato te pitam, da li je po ustavu ili nije da episkop kontaktira grupu gradjana mimo patrijarha...i da li ustav kaze nesto o tome kako se kontaktiraju raskolnici, da li smeju, pod kojim okolnostima i slicnom pa ne mogu da poverujem da je prot Dzomicu nesto promaklo... Ама то је било бре зезање, нисам стварно мислио да Амфилохије користи рупу у закону тј. Уставу нити да у Уставу нешто пише о контактима са расколницима (то не знам). Који год да су расколници они су се од неке Цркве расколили па, вероватно, црквено дипломатски потпадају под односе са том помесном Црквом и примењују се на њих прописи у Уставу који се на то односе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бездомник Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Милан Ракић рече Нисам ни ја. Но некоме ко се бави нашом црквом, амесчини да си ти један тај, просто је невјеројатно да не знадеш титулу која гласи: "Архиепископ цетињски, Митрополит црногорско-приморски, зетско-брдски и скендеријски и Егзарх свештеног трона Пећког." Ја сам ти брате из Скопља, слаб нам сигнал из Црне Горе ? Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 1 минут, Родољуб Лазић рече Malo si previše neobavešten za jednog teologa. A malo si i dosadan sa propitivanjem. Evo ti koje su pomesne Crkve: http://www.spc.rs/sr/linkovi/pomesne_pravoslavne_crkve Хвала ти за квалификације и за списак. Али ниси одговорио на питање Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Управо сада, Бездомник рече Ја сам ти брате из Скопља, слаб нам сигнал из Црне Горе ? Опуштено. Већ се примењује "полуроминг" тарифа. Већ следеће, месчини, укида се за читав ареал Балканског полуоточја. Бездомник and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 12 минута, Vladan :::. рече И да ли у њих спада и група грађана коју предводи Марко Радосављевић, бивши Артемије? Neces od njega dobiti konkretan odg, vec kao sto i jesi neposredan. Ako nastavis sa istim pitanjem, dobicemo zalopojku o proganjanju clanova foruma, napisace ti - valjda znas da citas itd itd Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече Хвала ти за квалификације и за списак. Али ниси одговорио на питање Vidi, možemo lepo, a možemo i ne-lepo. Ako nameravaš da budeš kopija, desiće se isto što i sa originalom. Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 пре 3 минута, Родољуб Лазић рече Vidi, možemo lepo, a možemo i ne-lepo. Ako nameravaš da budeš kopija, desiće se isto što i sa originalom. А зашто не смеш да одговориш на питање? Јер то није никаква лична приватна ствар него теолошки став према одређеној групи грађана која себе сматра епископима. Дакле? P.S. Питај свог дрвеног адвоката са друге теме и рећи ће ти да ја нисам ничија копија него још један оригинал. И он остао без текста. Zoran Đurović and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука