Jump to content

Штампар Макариjе

Члан
  • Број садржаја

    215
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

570 посетилаца

Штампар Макариjе's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

259

Форумска репутација

  1. Митрополит Онуфрије послао писмо подршке СПЦ у Црној Гори | Православна Митрополија црногорско-приморска (Званични сајт) MITROPOLIJA.COM Његово Блаженство Митрополит кијевски и све Украјине г. Онуфрије...
  2. Вукашине, сва имена која су прикачена Лохију(како волите да га називате) и све лажи на његов рачун и на рачун свих епископа који су били на сабору у ПГ нису ти била довољна да кажеш:"Ало бре, то је наш најугледнији митрополит" а сад кад неко истом мјером докачи и Каранушић - Буловића онда се ти саблажњаваш. Типичан примјер форумаша са двоструким аршинима.
  3. Ајде Јовановићу сјаши и ти и твоја Антена, продаји маглу монтенегринским сплачинама, овде ниси занимљив.
  4. И ту игранку је демаскирао истанбулски клирик Зоран Ђуровић и зато хајдемо сви сад пред Патријаршију да притиснемо патријарха да му да какво - такво мјесто на ПБФ-у и да му се да фина парохија у крушеБачкој и мирна Босна.
  5. Шта је с тобом, Зоране? Ти не смијеш ни плакар да отвориш, страх те ди ти не изађе Велибор.
  6. Добро је. Ово је форум на ком се ограничен број епископа може до бесвијести да блати а кад се помене Бачки и његови пиони е онда то није добро.
  7. Да ти можеш мирно да баљезгаш и хвалиш се како си некога "потукао" ахахахахха! Мизеријо, нећеш добити мјесто на ПБФ а ни парохију, Бачки зна оно што ти не можеш да знаш:"Обећање, лудом радовање!"
  8. Оно писмо потврђује наводни сепаратизам м. Амфилохија колико и тезу да је Земља равна плоча.
  9. Ко је овде марсовац и ко пише небулозе то се види. То што је за тебе оно што напишу Руси Свето писмо то је твоја ствар и баш ме брига, реалност је ипак нешто другачија.
  10. Милане, колико је проблематична титула васељнског то је друга прича, титуле нису вјечне али то што некоме не одговарају не значи да може да их сам мијења тек тако, у овом случају пискарањем по форуму. А по твом мишљењу свако може да има своју верзију и да буде у праву, е па не може.
×
×
  • Креирај ново...