Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

@@Mironosica,

Ја не бих никакве закључке још доносио... а такође, ја не познајем свих 10,000 људи на сајту или 190,000 на фејсу који нас прате.

У сваком случају, то никако није разлог да се онако напише јер и Ти не пишеш са својим именом. Ја те познајем лично, али не верујем да те многи овде познају. И шта ћемо сад? 

Не слажем се са Твојом поруком коју сам коментарисао и већ сам рекао шта мислим.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 23. 6. 2013. at 20:21, Иван Цветковић рече
Ја не бих никакве закључке још доносио... а такође, ја не познајем свих 10,000 људи на сајту или 190,000 на фејсу који нас прате.

Ccccc....

Pa kakva ste vi onda administracija, dok sa svakim po kafu ne popijete ništa. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@@Mironosica,

У сваком случају, то никако није разлог да се онако напише јер и Ти не пишеш са својим именом. Ја те познајем лично, али не верујем да те многи овде познају. И шта ћемо сад? 

Не слажем се са Твојом поруком коју сам коментарисао и већ сам рекао шта мислим.

@@Mironosica,

Mnogi od nas ne pišu pod svojim ličnim imenima. 

Otac Ivan ne bi trebao biti prozivan zbog toga. Ni na jednom forumu ne postoji pravilo da se morate predstaviti pravim imenom, mnogi koriste nadimke. Ni moje ime nije Margareta. 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

??????

Da li samo šaka ljudi vidi u čemu je pravi problem ???

Ne radi se o nadimku ili slici na avataru, pobogu ! 

Ne verujem, totalna anestezija...

Подели на овим сајтовима

Deo Zivota je ovaj Forum pravi pravcati deo Zivota ali me je privuklo jedno ime ovamo a to je Isus Hristos i pokusavam da se tim imenom rukovodim razgovaram i zivim ovde.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 22. 6. 2013. at 11:13, Margareta рече
Koliko puta se suzdržavam da ne napišem neko svoje mišljenje na mnogim temama, jer znam kako ću proći.

e da znas da si upravu za to prolazenje.... imam utisak da bi se isto provela kao prolazak kroz crveno  greengrin  na raskrsnici.

ja volim ovaj forum! Sto rece Bilja, volim sve njegove clanove... ali ima onih koje malo mnogo vise volim...

no to je nebitno... hajte da krenemo od nas samih... menjajmo sebe, ne forum ili svet...

svaki put kada me nesto zaboli ili povredi neko pisanije.. preispitujem sebe, zasto se ja vredjam... sta me na to tera....

i uz Boziju pomoc to prevazidjem... ako sam nekoga uvredila, prastajte... prastajte svima!

pa samo smo ljudi, svi gresimo a da nismo ni svesni...

i posle svega smatram da je ovo najbolji forum koji posecujem! 

i drago mi je sto sam njegov clan!

sve ce se ovo jednom zvati juce!

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

@,

Од читања постова на овој теми зажелех да се упознамо.Не знам стварно шта коме смета на форуму. Овде смо пре свега да се помажемо на фин начин. Ако вам се неке теме не допадају па заобиђите, али немојте како се коме ћефне да нас понижава све од реда.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Primetio sam da kad pišem pojmove poput   M o c a r t   p i v o   i  slično dobijam ikonice mocart pivo Da li je moguće da promenite način ispisivanja smajlija naprimer, da uvedete neki karakter koji bi PHP-u saopštavao da je u pitanju smajli, tipa :m o c a r t: ili :P i v o:

^^ mislim, evo primera gore ^^

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

Ja sam na forumima od kako postoje...sa većim ili manjim prekidima. Počeo sam sa BBS-om, devedesetih u okviru mreže SETNet, ko se seća :). Preno mog BBS-a se razmenjivala prva elektronska pošta sa internetom, preko FON-a. 

Elem, ova komunikacija ima neke svoje veoma interesantne karakteristike. Anonimnost može da pokaže ko si zaista. Ako si pravi čovek, neće smetati, jer pišeš ono iza čega stojiš, bez obzira da li pod pseudonimom ili pod svojim imenom. Ako si loš čovek, ovde ćeš zastupati dvrdoću, bezobzirnost jer se nećeš plašiti posledica. Simple as that :) Što bi rekli kinezi ;)

Inače, meni se svide Midrash jer se sličćnim tumačenjem pisma i sam bavim pa zato - a inače svako može da sazna ko sam :) Aleksandar Ninković, sveštenik BG nadbiskupije :) Koga interesuju detalji nek progugla ;) ima me dosta ;)

Hmm...iako ovo možda nije tema. Što se tiče ovog foruma, eto, kad imam vremena dobro posluži da malko izoštriš um, pričajući o svemu i svačemu, a upoznaju se i razni mentaliteti, što je u pastoralu veoma važno. 

• Волим 1

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

On 6. 7. 2013. at 19:30, Славен рече

Primetio sam da kad pišem pojmove poput   M o c a r t   p i v o   i  slično dobijam ikonice mocart pivo Da li je moguće da promenite način ispisivanja smajlija naprimer, da uvedete neki karakter koji bi PHP-u saopštavao da je u pitanju smajli, tipa :m o c a r t: ili :P i v o:

^^ mislim, evo primera gore ^^

Слажем се с овим приде и смајли су без везе поређани, онај смајли што се ваља од смеха је негде при дну а неки безвезни смајли су при врху, значи мрзи ме да га тражим и онда ми је лакше да напишем ахахахахахахаха...

Подели на овим сајтовима

Овај форум на мене јако лоше утиче. На страну што дангубим озбиљно пред екраном, ствар је много гора. Почела сам поново да играм игрице, слушам метал, размишљам о туђим сексуалним оријентацијама и шта бих ја све мењала у цркви. Не ваља ми то, мораћу у превремену форумску пензију ако тако наставим....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...