Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ми илуминати смо мајстори за манипулацију... :)

Ех јадни ми напаћени голоруки Срби с вама илуминатима, ја ставио слику од ђеда и сви мисле да сам нека баба.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Shvatam da je nužno zlo ona reklama za Delta osiguranje, koja se prikazuje ispod svakog prvog odgovora na stranici.

Nadam se da je vredelo toliko, da bude ekvivalentno lošem utisku koji se zbog toga stvara. :(

Fejsbuk koji većina korisnika uglavnom najviše koristi je prepun reklama, ali nekako je čini mi se to mnogo bolje urađeno.

Nemam ja toliko protiv reklama, to je izvor zarade...

Pošto ima dovoljno prostora sa strane (levo i desno) od osnovnog frejma u kojem se pišu poruke, možda bi bilo bolje da se reklame (ova za Delta Osiguranje i svaka druga koja bude postavljena) stavljaju tu...

Samo predlažem. Naravno ŽRU i dalje je vrh. Volimo ŽRU da bi ŽRU voleo nas.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

pravo da ti kazem da nisi rekao ja ne bi ni primetio tu reklamu...

...znaci treba jos upadljivije da se napravi! :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Рекламе мора да постоје и гледамо да рекламе на сајту буду само оне које могу да помогну људима у Цркви. Веома пажљиво бирамо сараднике. То будите сигурни.

Подели на овим сајтовима

Послао сам ја понуду за рекламу једној филмској компанији, мислим није баш компанија, није баш ни позната, можда се то не би ни могло сматрати филмовима у неком уметничком смислу али што добро плаћају сине ...их :)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Прво је над мојим аватаром писало тек стигао/стигла, затим, интересује се, па очијука по темама, е сада пише, напише по коју.

.smesko. Приметно је да даје осећај за правац на форуму у циљу постизања пуног потенцијала 10.000 порука.

Поставити циљеве за друге а не познавати их и шта очекивати од њих је тешко.

.smesko. Да појасним, мој приоритет неће бити дуготрајан и фрустрирајући за администраторско место, посебно зато што моје вредности умем да повучем у супротном правцу, јер моје вредности су основа свих мојих одлука. Надам се да ми изнад аватара никада неће писати мисли да оде или мисли да остане.

На све оно што сам натрчала на сајту до сада је добро. Лепо је да има овако један српски православни сајт на коме је окупљено мноштво људи.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Јел ово кренуо неки избор за новог администратора/модулатора?

Јер ако јесте, ја кандидујем Драгог да очисти форум од неподобних.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Желим да изнесем, по мом мишљењу, суштински важан предлог везан за имена на форуму.

Аргумент који се често износи у прилог анонимности је поприлично јак: људима је лакше да се региструју на форум без откривања свог идентитета. Можда касније и промене мишљење, можда и не, али за почетак је стварно тако лакше.

Међутим, једна ствар је веома упитна: како то теолози и свештеници, којима администрација зна идентитет (јер се дотична форумска титула са одговарајућим додатним могућностима даје тек када се потврди идентитет особе), могу да се потписују псеудонимима? Да не будем погрешно схваћен, као неко ко се овде нешто дрчи и критикује друге, што ми није ни на крај памети, нагласићу да сам и сам на почетку живота овог форума био потписан својим старим форумашким псеудонимом са Крстарице, БСН-а, Верујема и још неких форума (Pomaze_Bog). Међутим, једно је бити клинац, а друго теолог, дипл. теолог, или свештеник.

Мој предлог за правилник, као сума свега реченог, је следећи: да за све кориснике форума који носе титулу теолога или свештеника буде обавеза да се потпишу именом и презименом, а пожељно и местом у ком живе.

Ни због чега другог, до зарад озбиљности овог важног пројекта покренутог из дубина Дубоке

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Meni lično je bitno to da osoba koja je označena kao teolog ili sveštenik to zaista jeste. A identitet nije toliko bitan. Kao što Dejan reče to bi još više umanjilo njihovo učešće i pisanje na forumu.

Подели на овим сајтовима

Meni lično je bitno to da osoba koja je označena kao teolog ili sveštenik to zaista jeste. A identitet nije toliko bitan. Kao što Dejan reče to bi još više umanjilo njihovo učešće i pisanje na forumu.

Читам свештеника који учествује у политици, у политичка питања, разликује чланове по одређеној политичкој идеологији, дели људима љубав према политичким критеријумима. Прочитала сам да црквена канонска правила забрањују свештенству да учествује у политици. Мишљења сам да би свештеници требали се представити са својим именом и презименом, сваки други начин је изопачен до те мере да није ништа друго него једна срамота.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Како који дан пролази, све сам више убјеђења да овај форум губи своју суштину, а то је да је ово форум живих ријечи утјехе! Штета........баш штета! :(

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...