Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мора се нешто променити. Мене највише погађа срозавање теолошких тема од стране лакрдијаша - могу слободно тако да кажем.

Можда би било добро да се уведе некакав тест за оне који би да дискутују на тако захтевним темама. Јер једно је постављати питања - то могу чинити сви - а друго је када свако може учити друге, па и они који нису себе научили.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

Форум чине људи, некада је и мене свега доста. Просто, ви дижите добре теме, не бавите се бљувотинама и политиком. 

Подели на овим сајтовима

Форум чине људи, некада је и мене свега доста. Просто, ви дижите добре теме, не бавите се бљувотинама и политиком.

Тако је. Не може форум да буде другачији него што су људи на њему.

Иста ствар као са Црквом: сви ми желимо да од Цркве добијемо благодат, срећу, утеху и штошта још, али заборављамо да се за то требамо потрудити сами и да Цркву чине живи људи са проблемима, патологијама, те да само понекад наиђемо и на неког ко је излечен од наведених и ко нам може дати ту живу реч од које и нама може да буде боље.

Дакле, на форумима (и у Цркви) нема магије која ће деловати независно од људи и њихове воље. Само труд може да промени ствари.

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Потпуно се слажем... овај форум је лакмус папир. Ако не јавно, а оно приватним порукама за све оно што је добро а и лоше у Цркви.

У то сам потпуно сигуран. 

Подели на овим сајтовима

Nije loš forum, rekoste da ga čine ljudi- atmosfera na forumu bi bila mnogo pozitivnija da ljudi dozvole sebi malo više tolerancije i poštovanja drugih izbora. Ovde ne postoji diskusija, ukoliko se neko ne slaže sa većinom, dotična većina nabifla 350 hiljada argumenata, i onda vređa, objašnjava, dokazuje, pokazuje...a samo je stvar mišljenja u pitanju. Sve to lepo uvije u neke stručne, kvaziknjiževne izraze i onda tom nekom ne preostaje ništa osim da se počeše po glavi i ode na logout. Mislim da je najčešća rečenica na ovom forumu: Ali kako možeš tako da misliš, ne možeš tako da misliš, poštujemo mi svačije pravo na mišljenje ali nisi u pravu i ne možeš tako da misliš...

Ja se izvinjavam na iskrenosti, ali tako je kako je, to je samo moje mišljenje. :)

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Само труд може да промени ствари.

Све си добро рекао и све јесте тако, али на овом форуму се то изгубило! Изгубио се труд! Изгубила се и жеља и воља да ово буде форум ЖРУ! Мени је јако жао! И ако се ствари не измијене, биће велика штета! Биће велика штета због људи који су овдје баш због тога, због Живих Ријечи Утјехе! А има таквих (прва ја)!

Много их је и отишло, а то знам јер су ми лично рекли! Још увијек их молим да се врате, увјеравам их да је то фаза, да ће то проћи, да наставе са писањем и да само тако могу "очувати" дух форума! И јесу покушали да се врате, али су начисто били "угушени"! :(

Ја волим овај форум и волим ове људе на њему! Просто сваког од вас осјећам срцем и доживљавам као најближег свог, али ја се разболим кад уђем на православни форум и видим свађе, пљувања, вријеђања, неправду,теме о политици, педерима, и што је најгоре, нико то нити не жели да заустави или барем успори! Мене то боли!

Но добро, ко сам ја да било шта кажем!!!! И ово што сам рекла, већ за минут ће бити зборављено! :(

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Биљана,

Морате сви да се трудите... нема друге.

ЖРУ, макар га и угасили, увек ће бити најбољи православни сајт. Ја сам срце овде оставио и док га будем радио тако ће бити. Још колико ћу- то не знам... 

Подели на овим сајтовима

Ovde ne postoji diskusija, ukoliko se neko ne slaže sa većinom, dotična većina nabifla 350 hiljada argumenata, i onda vređa, objašnjava, dokazuje, pokazuje...a samo je stvar mišljenja u pitanju.

Evo ja sam manjina ovde i uopšte se ne osećam tako.

350 hiljada argumenata -- argumenti jesu  sastavni deo diskusije

vređanje -- slabo da ga vidim na forumu, vrlo često se sankcioniše od strane administracije,

objašnjava, dokazuje, pokazuje -- kada se već vodi neka diskusija i priča o nečemu o čemu postoje dva sukobljena stava, sasvim je normalno da ljudi koji imaju sukobljene stavove objašnjavaju, pokazuju i dokazuju zašto oni imaju taj stavi i zašto je on bolji od drugog

Подели на овим сајтовима

@,

Nemojte da ga gasite molimoli molimoli molimoli .

Dovoljno je da vidim broj pregleda teme i da mi to da snagu da pisem dalje, ako gresim ispravite me .

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Evo ja sam manjina ovde i uopšte se ne osećam tako.

350 hiljada argumenata -- argumenti jesu  sastavni deo diskusije

vređanje -- slabo da ga vidim na forumu, vrlo često se sankcioniše od strane administracije,

objašnjava, dokazuje, pokazuje -- kada se već vodi neka diskusija i priča o nečemu o čemu postoje dva sukobljena stava, sasvim je normalno da ljudi koji imaju sukobljene stavove objašnjavaju, pokazuju i dokazuju zašto oni imaju taj stavi i zašto je on bolji od drugog

Ne razumeš.

Nisi ti manjina, srce, veruj mi, spadaš i ti u većinu.

Nisu ovde manjine po pitanju veroispovesti, nikako. To podržavam i to je jedan veliki plus na forumu, ja sam iz multinacionalne porodice i ne bih mogla da obitavam na takvom mestu nikad, to je jedan od razloga koji me drži na forumu, velika verska tolerancija.

Na drugo sam mislila. Koliko puta se suzdržavam da ne napišem neko svoje mišljenje na mnogim temama, jer znam kako ću proći.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Na drugo sam mislila. Koliko puta se suzdržavam da ne napišem neko svoje mišljenje na mnogim temama, jer znam kako ću proći.

Ja pišem skoro sve, neki put se desi na napišem poruku pa shvatim da je bespotrebna pa ne kliknem na dugme "Odgovori", ali mislim na negde o nečemu imam nešto da napišem (kako sam ovo sklopio :D) ja to i napišem, bez obzira na reakciju onih čije je mišljenje drugačije, o bilo kojoj temi.

Подели на овим сајтовима

Evo da vas sve pozdravim iz Trebinja. Dugo pratim forum, ali ne volim da pisem. Ima zaista predivnih ljudi, sto hriscana, sto ateista, kao i onih sto se deklarisu drugacije, naravno, i to je ono sto me najvise raduje. Nista ja ovdje ne bih mijenjala. Mislim da nema pitanja, problematike koja ovdje nije razmatrana, mnogi dobijaju odgovore na svoje nedoumice, kao i utjehu. Apsolutno sam sigurna u to, jer forum ne bi imao toliko pratilaca. Sto me zanima, procitam, sto me ne zanima, zaobidjem-vrlo je prosto. Ko zeli da oplemeni forum novim, boljim sadrzajima, ima priliku. A sto se tice ljudi, starih i novih forumasa, pa ljudi dolaze i odlaze, normalna stvar, kad imaju vremena napisu po koju ili se pronadju na nekom drugom mjestu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...