Jump to content

@...

Члан
  • Број садржаја

    326
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by @...

  1. Мали човек, као што смо ми, наићи ће на хиљаду проблема везаних за администрацију и увек ће му рећи - закон ти је такав, има да те третирамо као лопова и преваранта све док се не докаже да ниси. Сви они који бре пљачкаше ову државу деценијама, закони не важе за њих, зна се ко су они, и шта раде сви ти људи којима је посао да спрече такве ствари - дрогирају се и препродају тоне дроге, а нас мале гледају као лопова и преваранта.Цео систем пропасти Србије заснован је на продаји и трансферу наркотика са полугама све три гране власти, увек уз свесрдну логистику и подршку "недодирљивих" из БИА, ВБА, СПЦ, ВОА и МУП-а Србије а који нису у служби грађана већ интересних лобија и добро организованих мафијашких структура.А знате и сами да има и свештеника саслушаваних због (препродаје) дроге, па чак и на лечењу од зависности.Борба за превласт над тржиштем наркотика води се и унутар неколико фракција навијачких група, а главни адут су им малолетници.Где год да се окренете у игри су наркотици.Цела нација је наркотизована.Активисти бројних школских пројеката, међу којима су и “Школа без насиља и дроге” дилују дрогу.Ко стоји иза "наших" патриота ?
  2. Кад видим ово, буде ми жао што је Ноје није повезао пар једнорога уместо човека и жену. Ово се могло спречити.
  3. Национални понос је потрошна роба у Србији. Мало нас је, ал смо говна.
  4. Ко стоји иза "наших" патриота ? Њкв Краљица Мајка
  5. Нема бољег живота док су политичари хохштаплери. До тад је свеједно да ли у џепу немате ни динара или ни еура.
  6. некад се за грам марихуане приводило, а сад иде и 500 kg белог преко границе с Косовом са све ротационим светлима и без регистарских таблица.нови светски стандарди
  7. Борба за превласт над тржиштем наркотика води се унутар неколико фракција навијачких група, а главни адут су им малолетници који су кривично неодговорни.
  8. Иначе наркотици се преко Косова и Србије шверцују уз помоћ ЦИА, која на тај начин пуни своје фондове.И ту се сва прича о патриотизмима завршава...
  9. Да. И плус је исти главни човек у Београду који сарађује са Тачијевом параобавештајном и криминалном групом...
  10. @...

    Ж.

    https://www.youtube.com/watch?v=I08FPMP17k4
  11. Има Аркан уместо Аркана...Само овај нема канцеларије (Читај ординације), радни и канцеларијски сто, ако ме разумете.Онај предходни Аркан био је господин „разуман човек“ или „знајући човек" за овог сад доктора...и нормална психологија...ако ме разумете.
  12. . ЦИА - Српска Мафија у УСА - ЦИА - Српска Мафија у Србији и на Космету. Сви остали су небитни. Или мртви.. или у бањи робији....ако ме разумете.
  13. Политичком и духовном елитом Србије управља група притвореника Централног затвора која је 2006 године зашило уста у знак протеста (а неки су и побегли).Побуна робијаша означила, је смену "кадрова" и у такозваном "земунском клан-у". Легија је тада једноставно изашао из своје куће и изразио жељу да се преда припадницима Жандармерије...Исте године Нови Устав Србије проглашен на свечаној седници 8. новембра, на верски празник Митровдан. Годишње преко Косова пређе 60 тона хероина a чак око 80 одсто од укупно произведеног хероина прокријумчари се преко Србије. Таква ситуација је погубна пре свега по обичне људе на северу Косова, али проблем и за Србију и читав регион. Српска елита није на „Фарми“, а није ни у Скупштини. Она, нажалост, није заступљена у јавности. Финансијска елита, то су наши драги заштићени сведоци и она која има прави друштвени утицај. Позната изрека је да све државе имају криминалце а само у Србији криминалци имају своје државу. Сурово је ово што ћу рећи али ако организовани криминал, овако буде наставио да цвета, девојчице и дечаци ће већ следеће године видети једнороге и змајеве. Дилери ће у забавишту почети да их упознају с магијама лсд-а.ХАОС ! Ко стоји иза наших "патриота" ? Пре свега мафија.. дрога...заштићени сведоци. Мржња и зло руши све светове и оног ко је носи са собом.Ако ме разумете...
  14. Кад ће да потоне бела лађа? Кад ће се закопати породично благо? и кад ће лошији живот? Ако ме разумеш ?
  15. Гледамо "Бољи живот". Ако ме разумете..
  16. Да може да се умре од неквалитетне музике, Срби би досад стварно били небески народ. Ако ме разумете.. п.с. Сам термин "Небеска Србија" је кованица Св. Николаја Велимировића, и први пут се помиње у његовом делу "Српски народ као Теодул" .
  17. Не знам за друге, али ја бих оженио ону Јелену из Приједора што стоји на градском тргу и ћути већ недељама. Замисли, имаш жену која може да ћути месец дана.Хаос. Још ако уме тако ћутке да смота сарму, направи ајвар, стави корнишоне у туршију . . ма иди . . Бог да те види...ако ме разумете.
  18. убијамо се међусобно,режемо си вратове,таманимо се,самоспаљујемо,јер смо гладни и сиромашни и љути и бесни,па дижемо руку на своје најближе...постајемо звери уместо да склонимо те које су нас до тог и довели,оне који седе у сатенским фотељама , да ставимо неког паметног и доброг у те скупштине,неког попут Раше Попова да нас загреје мало сунце,да се мало оплеменимо и постанемо питомији и бољи.Хаос

×
×
  • Креирај ново...