Jump to content

Преминула Борка Павићевић

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 30.6.2019. at 19:06, Предраг М рече

било би лепо да се сада угаси и цзкд

Браво!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

@Предраг М   Није ти довољно што је дотична БП укопана, ти би  деконтаминацију  у потпуности :) 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Благовесник рече

@Предраг М   Није ти довољно што је дотична БП укопана, ти би  деконтаминацију  у потпуности :) 

Nastavi u istom ritmu, i biti ćeš prvi pop koji je banovan zbog degenerizma!

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић како другачије да окарактеришем, када неки квази борац за демократију жели да ограничи људска права /у овом случају нечије мишљење/ зарад некаквог свог замишљеног друштвеног и социјалног напретка? 

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић 

"Хвала Богу, изумиру" је изречено у смислу Псалма 103, 35:

Нека нестану са земље ...

Не у смислу да ја или било ко овде, Боже сачувај, ликује што је отишла Богу на истину... Она је индивидуа која је под деконтаминацијом видела ослобађање наше културе од елмената:  као што су српство, црквено-сакрално, хришћанско-морално и слично... Изумире  здушно тровање културног простора Србије  које долази од  отворених антихришћанских и србомрзачких акција. То га је све мање како на онај свет одлазе задојени титоизмом тзв. деца комунизма,   и отуда- Хвала Богу, у смислу Пс. 103. А не радовање због њене смрти као особе, Бог да јој душманску душу прости - нека јој суди по правди и милости! Нико њу овде не мрзи као особу, већ њен грех тј. то што је задојена идеологијом била крајње искључива против свеукупне тековине, духовности и традиције нашег народа, али и дубоко моралне и хришћанске културе осталих народа и  народности наше државе Србије.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Благовесник рече

отприлике да, ја бих цео нво сектор "деконтаминирао", за почетак би било добро да њихови финансијери буду скроз транспарентни ... 

Подели на овим сајтовима

Meni uopste ne smeta Borka, ni CZKD ni women (underfucked) in black...

Smeta mi samo ako neko ugrozava moju licnu slobodu i licnost..

Smeta mi i idealizacija pojedinaca ma ko da su. Preterano pohvaljivanje i obavezno divljenje odredjenim licnostima...dal su Borke ili neki Pravi Pravoslavni Srbi...

Smeta mi

Svaki covek je bre vredan i ima prava da zivi svoj zivot, najgore je da te neko sputava i da bude u svemu u pravu

Imas pravo da si svoj i tacka!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 30.6.2019. at 21:04, Предраг М рече

Искрено се надам а то ме уједно и радује да ће после упокојења госпоџе бити мање те и такве "контаминиране културе" у којој се вређа лик и дело блаженопочившег патријарха Павла, где се сам Исус Христос представља као геј и где се оправдавају злочини овк ....

ОК би било да су ДОТИЧНА и сва  та њена братија водили неке афирмативне и позитивне, а не негативне и по природи крајње фашистичке кампање...   

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Драшко рече

Svaki covek je bre vredan i ima prava da zivi svoj zivot, najgore je da te neko sputava i da bude u svemu u pravu

Imas pravo da si svoj i tacka!

апсолутно, можемо ми да ценимо или не Боркин лик и дело, различити смо и то је у реду. Ја лично не ценим ни трун њеног дела, чак мислим да је њено деловање опасност по друштво. Тиме не оспоравам нити браним било коме да је велича. Ја не могу нити имам лепо мишљење о људима који пљују СПЦ и исмевају самог ИХ. Нећу да станем уз такве. Како кажеш "имаш право да си свој" ал немој друге угрожавати. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Благовесник рече

ОК би било да су ДОТИЧНА и сва  та њена братија водили неке афирмативне и позитивне, а не негативне и по природи крајње фашистичке кампање...   

Александар Ж је мало пре поставио тему која говори управо о том соју људи. Ја ништа не бих ту додавао. :osmeh: не умем да поставим тему у коментар ал ту је на врху негде... ?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 2.7.2019. at 11:26, RYLAH рече

окот  комунизма

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Ja bih takodje umesto kvalifikacija voleo da cujem nesto sto je rekla ili uradila a sto opravdava izrecene kvalifikacije... ali slabo to nesto ide... od konkretnih navedenih prestupa: izgleda da je organizovala neku izlozbu koja se nekom ne dopada... ne_shvata

Лично не знам шта је говорила и каква је била, али цела та екипа је начинила много штете тиме што је већини људи огадила веома важне и практичне идеје о цивилном друштву јер су под маском тих идеја пропагирали комунизам, вулгарно антисрпство и свашта нешто. Укратко, они су нека врста интелектуалнијих SJW. Уместо онога што нам је заиста требало у последњих сада већ 30 година - реално рушење комунизма, изградња институција, успостављање владавине права, тржишна привреда итд, они би да задрже комунизам и при том нас “денацификују”. Ем што је ружно до бола користити тај термин за народ који је екстремно пострадао од нациста, ем што је бизарно да су нам говорили да је та нека “денацификација” неопходна за улазак у ЕУ док је истовремену у исту ЕУ ушла суседна земља која је вероватно последња у Европи која званично негује нацизам још увек и никога није брига. 

То елитистичко пљуцкање одозго које је покојна Борка радила са својим “колегама” је заправо разлог зашто национализам (онај лош) није значајно ослабио код Срба, него је још и ојачао. Нешто слично се сад дешава по остатку Европе и широм света. Маске разних прогресивних “деконтаминаша” и инжењера друштва падају, а јачају неке нимало лепе идеје са супротне стране спектра. Тај надмени приступ никад и ни код кога неће проћи. Не могу неки људи да се уздигну изнад других и пљуцкају одозго. Сви смо исти, у истом сосу, исто глупи и осто слепи и то осећамо, зато та квазиелита која тврди да је паметнија и да нешто боље види по правилу на крају изазове само супротну реакцију  

Није у питању само изложба. Нису они неки ексцентрични уметници, па да нападамо ове конзервативне што се буне због изложбе. Не, они су арогантни идеолози чији осећај (моралне) супериорности непогрешиво осећамо јер га не могу никад сакрити. И то иритира људе и одбија их. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

То елитистичко пљуцкање одозго које је покојна Борка радила са својим “колегама” је заправо разлог зашто национализам (онај лош) није значајно ослабио код Срба, него је још и ојачао. Нешто слично се сад дешава по остатку Европе и широм света. Маске разних прогресивних “деконтаминаша” и инжењера друштва падају, а јачају неке нимало лепе идеје са супротне стране спектра. Тај надмени приступ никад и ни код кога неће проћи. Не могу неки људи да се уздигну изнад других и пљуцкају одозго. Сви смо исти, у истом сосу, исто глупи и осто слепи и то осећамо, зато та квазиелита која тврди да је паметнија и да нешто боље види по правилу на крају изазове само супротну реакцију  

Није у питању само изложба. Нису они неки ексцентрични уметници, па да нападамо ове конзервативне што се буне због изложбе. Не, они су арогантни идеолози чији осећај (моралне) супериорности непогрешиво осећамо јер га не могу никад сакрити. И то иритира људе и одбија их. 

I šta sade?

Borka "kriva" zbog onog narandžastog idiota?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...