Jump to content

Преминула Неда Арнерић

Оцени ову тему

Препоручена порука

neda.jpg

Како преносе медији, позната српска глумица Неда Арнерић преминула је у 67. години. Према првим информацијама, глумица је пронађена у свом стану. 

WWW.POLITIKA.RS

Како преносе медији, позната српска глумица Неда Арнерић преминула је у 67. години. Према првим информацијама, глумица је пронађена у свом стану. ускоро опширније...

Подели на овим сајтовима

Bog da je prosti i primi u svoju Vecnost.

@Ромејац 

Brate, prebaci vest i ovde, ako ti nije tesko.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Бог да јој душу прости и подари рајско насеље. 

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

О, Господе , смилуј се души њеној.

• Свиђа ми се 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

82575009_2474334969483137_29353200003003

"Ljudi su prestali da mi se javljaju dok sam bila u bolnici da me ne bi uznemiravali. Kada sam došla iz bolnice, oni se i dalje nisu javljali, trebalo je da okrenem veliki broj telefona i svima kažem - "Vi me ne uznemiravate, vi ste meni potrebni", a ja sam okrenula samo nekoliko brojeva i čula istu priču: "Tvoj telefon je bio isključen, nismo mogli da te dobijemo".

Naravno da nisu mogli, jer sam bila dva i po meseca u bolnici, a tamo je na sreću, telefon zabranjen.

Evo sada sam tu, željna da se vratim u život pozorištu, na filmu i televiziji. Znam da imam šta da pružim." - Neda Arnerić, glumica

Ono što me je pogodilo više od same Nedine smrti je ova njena izjava nakon izlaska iz bolnice, ovaj vapaj i krik da joj se pomogne.

Osećam se poražen kao čovek, ljudsko biće...

Kada smo i kako dozvolili da budemo gluvi, slepi i nemi za ljude oko nas?

Verujem da svako ima neku Nedu u svom okruženju, usamljenu, nemoćnu da se izbori sa životom i depresijom zbog koje je 2 puta već bila na ivici života za kratko vreme.

A nije moralo ovako da se završi, nije!

Izvini, Nedo!

FB status - Aca Perić via Stefan Simić, pisac

https://www.facebook.com/beleskesapsihoterapije

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...