Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Једно запажање у вези са могућим дуплим налогом Ђуровића.

Ђуровић нa 156. стр.каже : "Ис каже да се молимо тајно, Пт изађе на кров (Дела) да се помоли јавно са раширеним рукама и онда треба да коље неко звериње."

Ис је донео мач    

На 173. страни: "То бих волео негде да наведем, али да имам гр оригинал поред себе, не само Џастинов превод"

А на 188. страни Годфадер каже: "Prvo odg na pitanje od juce. Koje je ponovljeno i danas - da li si iz zajebancije iskao molitve i oprost od svestenika ?"

Колика је вероватноћа да различите особе скраћују речи на овај начин? По мени - врло мала.

Плус када се узме у обзир и оно са преписком коју је Тристатри водио са Ђуровићем, а са којом је упознат и Годфадер.

Нису иста личност. Као искусан форумаш то процењујем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ово такође каже Годфадер нма стр. 87: "Jerej Zoran je svoje znanje stekao krvavim radom"

Сви овде знамо да је ово једна од омиљених синтагми јереја Зорана. 

И даље ништа не трвдим, само констатујем

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Ово такође каже Годфадер нма стр. 87: "Jerej Zoran je svoje znanje stekao krvavim radom"

Сви овде знамо да је ово једна од омиљених синтагми јереја Зорана. 

Вероватно је читао Ђуровића који је то написао па је то искористио у својој реченици.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Тврдити и констатовати је исто. Ваља да користиш кондиционал у оваквим случајевима. Сугеришем, чини ми се...

пре 7 минута, Жика рече

iskao molitve i oprost od svestenika ?

Ово није мој језик. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Леон Професионалац рече

A ja, a ja? ?

recite makar da ste bolji frajer od onog Džomića, i sve vam je oprošteno :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Тврдити и констатовати је исто. Ваља да користиш кондиционал у оваквим случајевима. Сугеришем, чини ми се...

Ово није мој језик. 

Да, то сам приметио. Не знам како је испало као да сам ја цитирао, а цитирао је Родољуб.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

Да, то сам приметио. Не знам како је испало као да сам ја цитирао, а цитирао је Родољуб.

Citirao sam od tebe, ne od necastivog, a ti si bio citirao necastivog.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

recite makar da ste bolji frajer od onog Džomića, i sve vam je oprošteno :D

Јесте! Висок, развијен, леп и паметан. Знам човека приватно. Није дежмекаст. Да није из цркве био би страшан швалер. Има јако лепу жену. 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Родољуб Лазић рече

А на 188. страни Годфадер каже: "Prvo odg na pitanje od juce. Koje je ponovljeno i danas - da li si iz zajebancije iskao molitve i oprost od svestenika ?"

Колика је вероватноћа да различите особе скраћују речи на овај начин? По мени - врло мала.

Плус када се узме у обзир и оно са преписком коју је Тристатри водио са Ђуровићем, а са којом је упознат и Годфадер.

Malo je neprikladno da se ti ( presli smo na ti - ti si inicirao taj prelazak, kada si izgubio kontrolu jer sam te ubo u zicu - sto se kaze - napisavsi da si instruisan od strane siroj javnosti nepoznatog elementa da na jedan perfidan i pokvaren nacin diskretitujes o.Zorana ) kao dipl.pravnik bavis na jedan proizvoljan nacin matematickim teorijama verovatnoce. Ali posto si uzeo sebi za pravo da se bavis teologijom u jednom srednjevekovnom inkvizitorskom duhu - nije ni cudo da si se osetio kompetentnim da se i nekim drugim "mracnim vestinama " kao sto je " matematika - nauka palog coveka " kako tvoj duhovni otac ravnozemljas i sano-sozercatelj u svojoj premudrosti bi kadar da rece - bavis na jedan krajnje prizeman i neadekvatan nacin...Analogija ti je u ovom slucaju kao i u ostalim slucajevima potpuno zakazala.

Da budem iskren - tvoja bulaznjenja ( a i jos nekih ovde ) me veoma razonode i zabavljaju ?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, The Godfather рече

Malo je neprikladno da se ti ( presli smo na ti - ti si inicirao taj prelazak, kada si izgubio kontrolu jer sam te ubo u zicu - sto se kaze - napisavsi da si instruisan od strane siroj javnosti nepoznatog elementa da na jedan perfidan i pokvaren nacin diskretitujes o.Zorana ) kao dipl.pravnik bavis na jedan proizvoljan nacin matematickim teorijama verovatnoce. Ali posto si uzeo sebi za pravo da se bavis teologijom u jednom srednjevekovnom inkvizitorskom duhu - nije ni cudo da si se osetio kompetentnim da se i nekim drugim "mracnim vestinama " kao sto je " matematika - nauka palog coveka " kako tvoj duhovni otac ravnozemljas i sano-sozercatelj u svojoj premudrosti bi kadar da rece - bavis na jedan krajnje prizeman i neadekvatan nacin...Analogija ti je u ovom slucaju kao i u ostalim slucajevima potpuno zakazala.

Da budem iskren - tvoja bulaznjenja ( a i jos nekih ovde ) me veoma razonode i zabavljaju ?

Ипак сте ти и Ђуровић један лик. Причате много, а то што причате нема смисла. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Ти то осећаш по мокраћи?:))

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Подели на овим сајтовима

On 2.6.2019. at 11:05, The Godfather рече

Iza sebe ima 20-30 god aktivnog pastirskig rada ( ne po Srpski pastirskog tipa napravio sam parohiski dom i obnovio crkvu, nego sustinski pastirskog - sa ljudima

Баш добро овај кум познаје лик и дело Ђуровића. Зна и колико година пастирског рада има и да ли је подизао или није домове и цркве, зна и шта му је битно, а шта није...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Pored navedenog, obojica u nicku imaju dve reči, samo jedno O i samo jedno A.

Koja je verovatnoća za to?

;)

Evo ga, advokatska veština, logika i pobijanje dokaza. Samo što Rodoljub šuti i ne odgovara.:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...