Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, Vladan :::. рече

Што? Ко од њих двоје је транссексуалац? :smeh1:

Реч је деколтираној венчанци и црквеном венчању. 

Коментарисано је на неким порталима.

Помињем у контексту приче о неким поукама у вези са тим.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, Нифада рече

Ima negde snimak u kome o.Rafailo komentariše za neku devojku koja je došla na ispovest sa noktima verovatno nadograđenim koje je doživeo kao hladno oružje.Ne znam da li ponekad karikira,ili stvarno tako misli.

Nekada ranije nisu bile toliko aktuelne priče o odlasku duhovniku na ispovest,razgovore,savete...ljudi su išli u Crkvu pa su u toj ,kakvoj-takvoj liturgijskoj zajednici učili se nekim stvarima.Činjenica je da je u svesti nekih odlazak duhovniku primarniji od samog učestvovanja u liturgijskom životu.

Ovih dana je bilo komentara o jednom vencanju u crkvi i vencanici,misljenja su podeljena,ponekad se i progleda kroz prste,očigledno7896634

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за lola smiljaniÄ,venÄanje u crkvi,vencanica,foto

О овоме ја причам, жена гледа свештеника у очи (можда чашу). А он њој право у груди! А муш јој је поред:0205_whistling:.

По мени она није провокативна, него има луду креаторку венчаница. Шта ће она сад јадна, вероватно се постидела... Ја не верујем да је њој циљ да шармира овог свештеника.

шта ти мислиш о венчаници?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аристарх рече

О овоме ја причам, жена гледа свештеника у очи (можда чашу). А он њој право у груди! А муш јој је поред:0205_whistling:.

Колико ја видим свештеник гледа у чашу и младожењу да случајно не расипе.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

Не знам у шта свештеник гледа, али ја гледам у ону бабу у минићу, крајње десно иза. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Да са Порфиријем прекинемо деколте:

LJudi koji žive pokraj Boga, imaju veliku želju da i drugi ljudi žive u blizini Božijoj, i mole se za njih. Jer, niko ne može dospeti do Boga ako ne prođe kroz ljude. Šta o tome kaže Sveto Pismo? „...Koji ne ljubi brata svojega kojega vidi, kako može ljubiti Boga...” (I Jov. 4,20). Zar ne kaže tako?

Prema tome, oni koji poseduju blagodat, mole se i za sve druge i imaju razumevanja za njih.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

Снимио сам га одмах да гледа у деколте. јер му је чаша десно од главе ако боље погледаш. Не може чашу да гледа испред себе а она да буде десно. Притом није врљав.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Протомајстор рече

Не знам у шта свештеник гледа, али ја гледам у ону бабу у минићу, крајње десно иза. :ani_biggrin:

Мислиш да је она дизајнирала венчаницу? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Порфирије

U času dok sam razgovarao sa svetogorskim jeromonahom, dođe i potraži me jedna devojka koja je bila pravnica (Родољупка). Rekli su joj da sam ja ovde, pa je došla i čekala me pred ulazom u crkvicu. Mogla je da čuje naš razgovor. Kad sam izašao, ona mi reče:

– Bili ste unutra sa nekim i moj duh je užasnut zbog toga.

– Zašto?

– Pa, evo zašto: činili ste ružne stvari.

– Ma, šta pričaš, čedo moje? – upitah je.

– Pa, ja sam vas videla, i čula sam šta ste pričali.

– Čedo moje, uopšte nije tako – rekoh ja. No, nije mi verovala.

– Odmah sam shvatila – reče ona – da činite nečasne stvari.

– Pa taj Svetogorac je bolestan – pokušavao sam da joj objasnim. No, ona nije mogla da se oslobodi takvih misli.

Vidiš li šta mi se desilo? A ta devojka je bila advokat. Zamisli samo! Pošao sam da vidim čoveka koji je imao temperaturu, a ona mi pripisuje takve stvari.

Posle nekog vremena, devojka mi je ponovo došla u posetu i tada je shvatila da se onom prilikom nešto desilo sa njom.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече
пре 8 минута, Аристарх рече

Analizirajuci ugao glave svestenika i polozaj tela i ruku :laie_14: i ekspresiju lica svestenika, :945729:,......  dolazi se do ovog zakljucka koji si naveo ,... :D :smeh1:

...  inace, mladozenja je Lola Smiljanic fudbaler fk partizan, .... stara i poznata nocna ptica koja luta po bg splavovima, cudo da se ozenio.... :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аристарх рече

Снимио сам га одмах да гледа у деколте. јер му је чаша десно од главе ако боље погледаш. Не може чашу да гледа испред себе а она да буде десно. Притом није врљав.

Ма јок, вероватно не може од чаше ни да види деколте а и види се да је младожења тек зинуо да пије из чаше и мора на то да припази.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Да са Порфиријем прекинемо деколте

Слажем се, нека @Нифада ако жели отвори засебну тему, биће занимљиво :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

Ма јок, вероватно не може од чаше ни да види деколте а и види се да је младожења тек зинуо да пије из чаше и мора на то да припази.

Јао владане, па што није ка њему окренут. ПОгледај слику опет, видиш да младожења има од вина трагове на лице

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...