Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Вукашин рече

Rekao bih da ovo oko čega se prepirete nekoliko dana, nije glavni razlog zbog kojeg je Rodja napisao tekst. Dok ne utvrdite u kom grmu leži zec, možete još nedelju dana da se gadjate citatima.

Наравно! Баш тако. Он неће да одговори јер нема петљу а нема ни знања. Али му то не смета да нас дезавуише.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Вукашин рече

Koliko se kroz molitvu otkrije - slava Bogu. Dosta je bilo razgovora o tome. 

Вратите пар страница. Написао сам да то није моја тема и да са сигурношћу не можемо да знамо а да је мени лично чекање бесмислено. Погледајте. 

Подели на овим сајтовима

И тај цитат из посланице Галатима вадите из контекста. И ту се хвали не из било ког разлога, него да би сачувао свој ауторитет који је пољуљан онима који проповедају лажну науку. То је на самом почетку, у првој глави јасно. И то је поента. А Златоуст потпуно недвосмислено говори, беспоштедно, да се никада не треба хвалити осим у нужди. све је јасно као дан ко има очи да види. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Леон Професионалац рече

Поп Вам је отписао. Сад изађите на црту. Обећавали сте неки текст? Камо? ?

Па нема нас двојица. Да се овде по вас дан губим време одговарајући на бесмислице и да истовремено пишем текст.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

И тај цитат из посланице Галатима вадите из контекста. И ту се хвали не из било ког разлога, него да би сачувао свој ауторитет који је пољуљан онима који проповедају лажну науку. То је на самом почетку, у првој глави јасно. И то је поента. А Златоуст потпуно недвосмислено говори, беспоштедно, да се никада не треба хвалити осим у нужди. све је јасно као дан ко има очи да види. 

Хвали се због крушака али се хвали!

Зато професор и каже да се ради о одмереној самохвали.

Ви свој нос не видите! 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Па нема нас двојица. Да се овде по вас дан губим време одговарајући на бесмислице и да истовремено пишем текст.

Он је писао о Еп. Максиму и о Вама па ето... 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Вукашин рече

Rekao bih da ovo oko čega se prepirete nekoliko dana, nije glavni razlog zbog kojeg je Rodja napisao tekst. Dok ne utvrdite u kom grmu leži zec, možete još nedelju dana da se gadjate citatima.

Па ја мислим да се Рођа боји од тога да би неко ко чита шта и како овде пише о. Зоран,  могао да буде некако обманут самим тим писањем и да о. Зорана схвати као некаквог идола, тако некако.

Подели на овим сајтовима

@Родољуб Лазић

Схватите да Јован Корнаракис није глуп психолог и да је у праву када каже да се ради о самохвали. Ни он ни ја нисмо улазили у разлог хвалисања.

Пишете као да Ви правдате Павла а ја да га нападам! Да ли сте нормални?

Ако сте заиста правник, верујем да бар мало логике имате да бисте схватили да пишете небулозе. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Он је писао о Еп. Максиму и о Вама па ето... 

Па кад би престао овде сам себе да тапше по рамену и прича у мом одсуству, сео бих и написао. Уосталом, доста од онога што бих писао изнео сам и овде.

Подели на овим сајтовима

Па кад би престао овде сам себе да тапше по рамену и прича у мом одсуству, сео бих и написао. Уосталом, доста од онога што бих писао изнео сам и овде.

Какве то везе има шта се овде ради? За текст би мени, да одговорим по ставкама, требало 2-3 сата. Вама треба пар дана јер морате да тражите оно што не разумете. То је проблем. Ухватили сте се у коштац са темом која није ваше тле. Отиснули сте се у непознато. 

Подели на овим сајтовима

Jes, ti da pišeš, a njemu da ne objavljujete odgovore na SS :))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

@Родољуб Лазић

Схватите са Јован Корнаракис није глуп психолог и да је у праву када каже да се ради о самохвали. Ни он ни ја нисмо улазили у разлог хвалисања.

Пишете као да Ви правдате Павла а ја да га нападам! Да ли сте нормални?

Ако сте заиста правник, верујем да бар мало логике имате да бисте схватили да пишете небулозе. 

Ма шта се натежем са вама Корнаракис па Корнаракис. Шта уосталом каже Корнаракис, зашто се хвали? Читам тумачења светих Отаца на то место и јасно је као дан да је и та хвала изнуђена, јер упадају лажни учитељи који смућују хришћане. Прва глава је контекст читаве приче. Каже ако вам и анђео с неба проповеда другачије од онога што сам ја рекао, не верујте. И онда почиње ко је и шта је, да је примио јеванђеље од Христа итд. итд. Све јасно као дан зашто улази у причу о самохвали.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Ма шта се натежем са вама Корнаракис па Корнаракис. Шта уосталом каже Корнаракис, зашто се хвали? Читам тумачења светих Отаца на то место и јасно је као дан да је и та хвала изнуђена, јер упадају лажни учитељи који смућују хришћане. Прва глава је контекст читаве приче.

Вама не треба тумачење ако не видите како човек каже Хвалим се - треба Вам офталмолог. :))

За Корнаракиса чули нисте а ни за тумачења јер то што читате на Светосављу су углавном глупости.

Не учи се Црква из једне књига и два сајта! 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Просечан србенда рече

Лепо нека браћа и сестре приметише да је трећа смена нај интересантнија:)

Немо' ко Бога те молим! 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...