Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Сад озбиљно: зашто мислиш да сам вирио на фејс код истога?

Jel ti mene zezas malo?! 

Pa kako zasto, zato sto si u svom tekstu navodio komentare sa fejsa. Nisu ti se magicno stvorile u tvom inboksu, morao si da to procitas na fejsu ergo da viris na njegov profil. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Јелена011 рече

Jel ti mene zezas malo?! Pa kako zasto, zato sto si u svom tekstu navodio komentare sa fejsa. Nisu ti se magicno stvorile u tvom inboksu, morao si da to procitas na fejsu ergo da viris na njegov profil. 

Rođa voajer:)))

Подели на овим сајтовима

Без зезања: на које коментаре мислиш? Ја сам навео одакле сам узимао његове узвишене, богонадахнуте (дописати по жељи....:smeh1:) речи. Оне су са форума. Или су биле на фејсу, па пренето на форум. Или су биле "отворене" на фејсу.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Јелена011 рече

Posto je on pop a to isto ne valja za popa onda se ne vazi, potire se:))

Знаш зашто се поп удавио?

Викали му сви: Попе ДАЈ руку!

није их разумео... :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Јелена011 рече

Sta bi, dakle ipak si gledao popov profil?! 

E zivote lutalico:ani_biggrin:

Pa jeste. Tako se i odredio. Špijunskokomunarske fore. 

Jbmte robijo

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Родољуб Лазић рече

Сад 

Роћко, узех да сређујем преп. Порфирија па налетех: Погледај, кћери моја, шта ми раде! (Показао ми је два писма са другачијим рукописима.) Пишу лажна писма, па кажу да сам их ја послао. Па зар сам ја у стању да пишем! Носе датум 11. 1. 1989, кад сам био врло болестан. Неки ме воле, а неки ме мрзе. Кажу да сам ја у прелести. Користе се мојим именом. Видиш ли шта све подносим? 

Свака сличност је случајна!:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Или су биле "отворене" на фејсу.

Rodjo bre niko ne misli da si ti neki haker koji je virio u smislu izvrsavao kriminalne radnje, viriti znaci gledati nekog citati ga, citirati a da niste prijatelji. Nije on tebi projatelj na fejsu pa ti iskocilo samo, ti si ciljano isao na njegov profil, sa namerom da citas poruke koje su tamo svakako javne. Tako da pravnicki to mu dodje umisljaj, nemoj sad da se vadis kao eto jadan ja desilo se. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јелена011 рече

Rodjo bre niko ne misli da si ti neki haker koji je virio u smislu izvrsavao kriminalne radnje, viriti znaci gledati nekog citati ga, citirati a da niste prijatelji. Nije on tebi projatelj na fejsu pa ti iskocilo samo, ti si ciljano isao na njegov profil, sa namerom da citas poruke koje su tamo svakako javne. Tako da pravnicki to mu dodje umisljaj, nemoj sad da se vadis kao eto jadan ja desilo se. 

Ма мислим да нисам ни то. Рекао сам више реда ради јер не могу бити сто посто сигуран. Али мислим да је са форума.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Роћко, узех да сређујем преп. Порфирија па налетех: Погледај, кћери моја, шта ми раде! (Показао ми је два писма са другачијим рукописима.) Пишу лажна писма, па кажу да сам их ја послао. Па зар сам ја у стању да пишем! Носе датум 11. 1. 1989, кад сам био врло болестан. Неки ме воле, а неки ме мрзе. Кажу да сам ја у прелести. Користе се мојим именом. Видиш ли шта све подносим? 

Свака сличност је случајна!:))

Наравно да је случајна 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Rodoljub citira avu s Fejsa bez čitanja na osnovu dara prozorljivosti, ali neće da prizna jer je skroman :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Ма мислим да нисам ни то. Рекао сам више реда ради јер не могу бити сто посто сигуран. Али мислим да је са форума.

Ајде дај нешто конкретно ако баш треба тиме да се бавимо. Мислим, свеједно ми је, него се овде то стално провлачи...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Rodoljub citira avu s Fejsa bez čitanja na osnovu dara prozorljivosti, ali neće da prizna jer je skroman :D

Мудро речено :1405_love:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Joj bre brate al sto ti je tolko tesko da priznas. Dakle s namerom citas njegov fejs. 

Mislim kako to da kad si ti u pitanju sve je eto kao slucajno, eto desilo se, pa mozda, pa vrdas, a drugima ne dajes tolko prostora nego ih jasno odredjujes. 

Kod tebe ispade vise slucajnosti nego kod popa Djurovica. On jasno kaze to i to mislim i stoji iza svoje reci. Znas sve i da se s njegovim misljenjem ne slazem on ne radi sa predumisljajem te vrste, krisom. I svoje gafove javno priznaje i sve sto radi. Zato njegova rec ima tezinu. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...