Jump to content

"Сабор ПОУКЕ 2019": Десет година "Поука", прилика за окупљање!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

.

Treba razmotriti i druge lokacije tj. imati ih u predlogu. Lako ce se kasnije odbaciti koje nisu zgodne. Bitno je da postoji izbor. Npr. moze Zica i banja pored nje.  U sred Srbije je, na magistrali takoreci itd.

To je predlog, ali ih dati jos pa ce se neki sam nametnuti. Potom gledati oko datuma. Moze biti i s kraja leta, jer sto se vise da vremena za dogovor i razmisljanje veca je sansa da bude vise ljudi, sto bi mogla biti poenta ideje.

Dakle, treba izaci sa sto vise predlaoga lokacije u ovoj fazi dogovaranja.

.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Flojd рече

Мего јел активна вибер група на Поукама?

E ne znam, nem` ti ja taj shiber, staromodan sam co`ek... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Предраг М рече

јел ти алудираш да се организује маскенбал? :coolio::D

Meni to sve isto, opet bi morao da dodjem obucen kao Obi-Wan...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Сања Т. рече

Na aparatima je. ;) Dođi-vidi

Хаахха не могу никако да приступим. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Сања Т. рече

Na aparatima je. ;) Dođi-vidi

Pa da,20 pišu a više od 100 samo čita 

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Pa ja vam kazem ma`nite se tih novotarija, a niko da me slusa...

Подели на овим сајтовима

@obi-wan 

Добро, ал у групу не мож да провири трол.:))

• Хахаха 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Иииии..... паде ли договор ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

О томе зашто треба уклонити владику Максима? :D

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...